Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oostdijk 54, Oud-Beijerland51.826260604.41388700

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We bieden de volledige entourage van een restaurant, maar dan met lage instap gerechten zoals pasta’s, burgers en salades. Soffree wil mensen graag op hun gemak stellen, een woonkamergevoel creëren, zonder zijn gasten hier de hoofdprijs voor te laten betalen.

Soffree on fifty-four richt zich op een brede doelgroep die van lekker houdt, tegen een schappelijke prijs. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner, ook schenken wij de nodige verschillende dranken. .

Het spreekwoord ‘wat je van ver haalt is lekker’ geldt niet bij Soffree on fifty-four. Zo komt het vlees bij Slagerij Schipper vandaan, de vis bij Aan de Kant, de verschillende groenten bij De Aubergine en de nodige kazen en lekkernijen bij Jaap.

Met 22 zitplaatsen zit de zaak snel vol! Daarom raden wij u aan om van te voren even te reserveren, zodat u verzekerd bent van een zitplaats.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Soffree on Fifty-four bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Soffree on Fifty-four9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
gert
24 mei 2017
heel goed
Heerlijk eten, en de bediening is snel, gevat, vriendelijk en geinteresseerd. Zeker een keer langs gaan!


9.3
Gemiddelde
Tom
22 mei 2017
Doet titel eer aan
Inderdaad een van de betere burgers die ik ooit op heb!


8.3
Gemiddelde
Esther
21 mei 2017
Gezellige avond gehad!
Bij Soffree waren we nog niet eerder geweest. Met twee vriendinnen samen, ben ik daar gaan eten. Het terras zat vol en oogde erg gezellig. Binnen was de sfeer ook goed. We werden netjes geholpen. We hoefden niet lang te wachten op ons eten. Één keer lieten de drankjes even op zich wachten, maar de eigenaar pakte dat leuk op. Het hoofdgerecht bij alle drie smaakte goed. Min puntje was dat mijn salade niet was voorzien van de quinoa waar ik zo benieuwd naar was. Eigenaar gaf aan dat de quinoa inderdaad vergeten was. Ook daar gaf hij een grappige draai aan waardoor het snel vergeven was. Als toetje hadden we alle drie gekozen voor de sinaasappel chocoladetaart. Die vonden we lekker ondanks dat hij wat aan de droge kant was. De eigenaar vroeg ons of het gesmaakt had. Nadat wij hadden gezegd dat hij smeuïger had gemogen, kregen we koffie van het huis. Overal kan er iets gebeuren, het is alleen de manier hoe je het oplost en daarin is hij zeker geslaagd!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.