Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oostdijk 54, Oud-Beijerland51.826260604.41388700

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We bieden de volledige entourage van een restaurant, maar dan met lage instap gerechten zoals pasta’s, burgers en salades. Soffree wil mensen graag op hun gemak stellen, een woonkamergevoel creëren, zonder zijn gasten hier de hoofdprijs voor te laten betalen.

Soffree on fifty-four richt zich op een brede doelgroep die van lekker houdt, tegen een schappelijke prijs. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner, ook schenken wij de nodige verschillende dranken. .

Het spreekwoord ‘wat je van ver haalt is lekker’ geldt niet bij Soffree on fifty-four. Zo komt het vlees bij Slagerij Schipper vandaan, de vis bij Aan de Kant, de verschillende groenten bij De Aubergine en de nodige kazen en lekkernijen bij Jaap.

Met 22 zitplaatsen zit de zaak snel vol! Daarom raden wij u aan om van te voren even te reserveren, zodat u verzekerd bent van een zitplaats.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Soffree on Fifty-four bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Soffree on Fifty-four9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Petra
20 januari 2017
Super hap met een grap!
Wederom heerlijk gegeten, ondanks volledige bezetting niet lang hoeven wachten, super gezellige sfeer afgerond met vrolijkheid en humor van de boys😄😍 Zeker (weer) voor herhaling vatbaar. En ps ondanks de gewonnen prijs looen ze nog steeds in hun schoenen i.p.v. ernaast😉


8.0
Gemiddelde
Wil
19 januari 2017
Heerlijk gegeten!
Leuke zaak met enthousiaste mensen. De bzn burger was top!logisch dat die een prijs gewonnen heeft. Een aanrader!


9.3
Gemiddelde
Lenie Leeuwestein
19 januari 2017
Wat een aanwinst!
Wat een leuke eetgelegenheid hebben we in Oud-Beijerland. Vrolijke mensen die je bedienen, die zichzelf blijven en nooit overdreven worden. We wilden natuurlijk de bekroonde BZN burger proeven. Heerlijk !! Goed vlees en een compliment aan de kok. We hebben echt goed gegeten in een gezellige sfeer. We gaan zeker terug om ook andere gerechten te proeven. Een aanrader! Succes verder Aardig Soffree Team.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.