Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oostdijk 54, Oud-Beijerland51.826260604.41388700

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We bieden de volledige entourage van een restaurant, maar dan met lage instap gerechten zoals pasta’s, burgers en salades. Soffree wil mensen graag op hun gemak stellen, een woonkamergevoel creëren, zonder zijn gasten hier de hoofdprijs voor te laten betalen.

Soffree on fifty-four richt zich op een brede doelgroep die van lekker houdt, tegen een schappelijke prijs. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner, ook schenken wij de nodige verschillende dranken. .

Het spreekwoord ‘wat je van ver haalt is lekker’ geldt niet bij Soffree on fifty-four. Zo komt het vlees bij Slagerij Schipper vandaan, de vis bij Aan de Kant, de verschillende groenten bij De Aubergine en de nodige kazen en lekkernijen bij Jaap.

Met 22 zitplaatsen zit de zaak snel vol! Daarom raden wij u aan om van te voren even te reserveren, zodat u verzekerd bent van een zitplaats.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Soffree on Fifty-four bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Soffree on Fifty-four9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Michelle
24 maart 2017
Heerlijk gegeten!
Vriendelijke bediening, leuk ingericht en gezellige sfeer doordat het niet zo groot is en goede producten. Lekker gegeten!


9.3
Gemiddelde
Ingrid
22 maart 2017
Kwaliteit
Met twee vriendinnen geluncht. Wij kozen voor de clubsandwich met kip. Allies supervers. Het papier op de plank waarop het geserveerd werd was wat ongemakkelijk met snijden. De sfeer was gemoedelijk, heel gezellig ingericht en snelle service. Goed dat we gereserveerd hadden want alle tafels waren bezet. Erg leuke zaak! Aanrader.


6.3
Gemiddelde
Pearl
21 maart 2017
Leuke tent voor de snelle hap
Lekker gegeten. De bzn hamburger op die tot beste hamburger is gekozen. Heerlijk maar niks bijzonders. Heb ze wel lekkerder gegeten. Maar smaken verschillen. Bediening super goed. Zaten erg op elkaar gepropt. Jammer ook van de goedkopen merken frisdrank. Dat is ook te proeven.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.