Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oostdijk 54, Oud-Beijerland51.826260604.41388700

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We bieden de volledige entourage van een restaurant, maar dan met lage instap gerechten zoals pasta’s, burgers en salades. Soffree wil mensen graag op hun gemak stellen, een woonkamergevoel creëren, zonder zijn gasten hier de hoofdprijs voor te laten betalen.

Soffree on fifty-four richt zich op een brede doelgroep die van lekker houdt, tegen een schappelijke prijs. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner, ook schenken wij de nodige verschillende dranken. .

Het spreekwoord ‘wat je van ver haalt is lekker’ geldt niet bij Soffree on fifty-four. Zo komt het vlees bij Slagerij Schipper vandaan, de vis bij Aan de Kant, de verschillende groenten bij De Aubergine en de nodige kazen en lekkernijen bij Jaap.

Met 22 zitplaatsen zit de zaak snel vol! Daarom raden wij u aan om van te voren even te reserveren, zodat u verzekerd bent van een zitplaats.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Soffree on Fifty-four bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Soffree on Fifty-four9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Laura
23 april 2017
Feestje!
Ik heb mijn verjaardag met mijn familie gevierd door uiteten te gaan bij Soffree on fifty-four. Alles klopt! De relaxte sfeer, de gerechten, de wijnen, het personeel en dat allemaal in een knus restaurantje. Het is echt een feestje om daar naartoe te gaan. Een aanrader! (En zeker niet alleen maar voor de beste hamburger van NL(!). De overige gerechten zijn ook erg lekker!)


8.6
Gemiddelde
Fran
22 april 2017
Echt leuke tent met gezellig interieur en smakelijke gerechten,...
Oplettend en energiek personeel. Menukaart was uitgebreid en veelzijdig. De BZN burger maar vooral de patat erbij waren smullen geblazen. Het dessert was een special en echt een smaaksensatie. Relaxte entourage met kwaliteit! Goed bezig


8.6
Gemiddelde
Caroline
21 april 2017
Ideale lokatie om bij te kletsen met vriendinnen.
Top tentje, heerlijke gin tonics, prima eten, goede service. Altijd welkom bij Soffree!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.