Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Beestenmarkt 14, Delft52.011684504.36231710Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In de klassieke Italiaanse keuken van Fratelli worden de pasta, het brood en de desserts ambachtelijk gemaakt. De kaart bied meer dan genoeg keuze. De moderne setting van dit restaurant is uitermate geschikt voor een romantisch diner. Je kunt dan kiezen uit verschillende à la carte menu's.

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fratelli Delft bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fratelli Delft7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Axel
28 september 2017
Heerlijk gegeten
Had zelf een pizza inferno en mijn vrouw penne Quattro formaggi.. Was allebei heerlijk. Was niet zo druk wat beetje jammer was. Ter afsluiting nog kopje koffie van het huis gekregen. Top!


7.0
Gemiddelde
Esther
27 september 2017
Lekker eten, maar je moet wel dooreten want je plek is alweer...
Fratelli Delft is klein, bijna knus. Het eten is er prima, jammer genoeg is wel de kaart veranderd en is een van de lekkerste gerechten verdwenen van de diner-kaart. Maar wat erg storend is, is dat doordat het een kleine zaak is men de tafels dubbel of zelfs drie-dubbel boekt. Je wordt nog net niet weggekeken. Dat is erg vervelend als je denkt een heerlijk avondje uit te hebben. Zo jammer!


6.0
Gemiddelde
René
27 september 2017
Het leuke van voorheen is verdwenen
We komen al heel lang bij Fratelli, maar zien het elke keer achteruit gaan. Helaas... De locatie blijft natuurlijk fantastisch, maar wel alleen als je buiten zit. Binnen kraken de vloeren, komt de wandbekleding langzaam van de muur af en op het toilet doen meer dingen het niet dan wel. Ook de kok die we gisteren hadden, was duidelijk minder bedreven.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.