Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Beestenmarkt 14, Delft52.011684504.36231710Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In de klassieke Italiaanse keuken van Fratelli worden de pasta, het brood en de desserts ambachtelijk gemaakt. De kaart bied meer dan genoeg keuze. De moderne setting van dit restaurant is uitermate geschikt voor een romantisch diner. Je kunt dan kiezen uit verschillende à la carte menu's.

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fratelli Delft bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fratelli Delft7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Yo
4 december 2016
Lekker gegeten
Gewoon een goed restaurant, bediening vergeet je niet en komt ook vragen of alles naar wens is. Alleen het gedeelte van Cafe Swieber is er ook bij en wij zaten vlak bij de deur. Door deze deur worden borden uitgeserveerd naar het gedeelde Cafe Swieber dat nu ook bij Fratelli hoort, dus heel kkkkkoud met de deur honderd keer open en nerveus met het heen en weer geloop langs onder andere onze tafel. Toen wij als tip aangeven om er misschien een gordijn of iets voor te hangen ivm kou werd er gezegd wij moeten hier ook werken, en dat snappen wij maar echt relax gezeten hebben wij daarom niet. Jammer want wij gaan niet vaak uit eten.


8.0
Gemiddelde
Gerard
1 december 2016
Eten
Lekker gegeten voor niet te veel geld.


5.6
Gemiddelde
EG
28 november 2016
OK voor een keertje
Het eten is OK. Niet bijzonder, maar ook niet slecht. De sfeer is niet geweldig, het lijkt een beetje op een soort bruin café. Tot slot de service, deze is in orde.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.