Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Aambeeldstraat 36, Amsterdam52.384337704.92748640Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een loods aan het water, gebouwd van vintage groene golfplaten. Denk aan een warm interieur en Zuid-Europese gerechten in een rauwe industriële omgeving.

De loods zelf is een mix van materialen - hout, staal, messing en marmer in matching kleuren – vintage kroonluchters, een spiegelwand, oude houten vloerdelen, een messing bar-blad, groene marmeren tafels en een stamtafel van ruim 3 meter; dus dé plek om de hele dag te blijven zitten.

Hangar ligt vlak naast de pont die vanaf de KNSM-laan komt; en de IJ-plein-pont is 5 minuten fietsen, maar er is ook ruime parkeergelegenheid. Het parkeren is overdag de eerste drie uur gratis; s’avonds €1,15 per uur.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hangar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hangar7.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.6
Gemiddelde
Bella
23 juli 2017
Pretentieuze nep
Hoewel ik zowel in de online reservering, als in het telefoongesprek enkele dagen voor het eten besproken had dat een van ons een speciaal dieet had ("Tuurlijk, geen probleem!"), was daarvan niets bekend toen we aanschoven. De chef waarmee gewerfd wordt, Ricardo van Ede, was in geen velden of wegen te bekennen. De wel aanwezige chef improviseerde iets voor ons. Goed bedoeld, maar het stelde niets voor. Voor gemarineerde vis was goed, vers, smakelijk, de artisjok niet volledig gaar, de olijven harde, supermarktolijven die wat opgesierd waren met een takje en een sliertje, de piementos padron met zeezout van de grill waren eveneens half rauw. Hoofd was mijn tafelgenoot tabouleh met zomergroenten beloofd; maar kreeg een enorme berg bulgur met tomaat. Ik bestelde harderfilet, en ernaast (wamt zomergroenten zouden we al bij de tabouleh krijgen) wilde tomaten salade en patat. De harderfilet zal een tijd in de vriezer vergeten zijn geweest: hij was taai, droog en smakeloos. Hoe langer ik kauwde hoe droger het karton werd en hoe viezer de smaak in mijn mond. Ter compensatie in dit gebrek aan goede verse vis was daar een emmer kappertjes over uitgestort en een halve fles olijfolie. De (onrijpe, koude, harde) tomatensalade had een teveel aan kervel, dat ik tot laat in de avond rook en proefde. En dan die friet... Aviko extra dunne diepvriespatat met Calvé mayonaise... De bediening was lief, en de chef had volgens mij de beste bedoelingen (maar waar was Ricardo van Ede?), maar het eten was ècht om te huilen. Gelukkig zit Hotel de Goudfazant ernaast (waarom dachten we toch dat een keer vreemd gaan geen kwaad kon?), en hebben we met veel plezier de vieze smaak van het eten weggespoeld met verrukkelijke wijn, en desserts waarvan je een klein beetje doodgaat.


7.3
Gemiddelde
Elles
23 juli 2017
Top locatie
Heerlijk eten voor een goede prijs, drankjes daarin tegen wat duurder. Prachtige locatie en heel gezellig decor maar het personeel kan wel een cursus gebruiken, het duurde erg lang voor ze door hadden dat je iets wil bestellen


7.0
Gemiddelde
Loulou
22 juli 2017
Dineren bij Hangar
Locatie is top. Bediening laat op zich wachten en mag wel wat vriendelijker (meer lachen)!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.