Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Aambeeldstraat 36, Amsterdam52.384337704.92748640Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een loods aan het water, gebouwd van vintage groene golfplaten. Denk aan een warm interieur en Zuid-Europese gerechten in een rauwe industriële omgeving.

De loods zelf is een mix van materialen - hout, staal, messing en marmer in matching kleuren – vintage kroonluchters, een spiegelwand, oude houten vloerdelen, een messing bar-blad, groene marmeren tafels en een stamtafel van ruim 3 meter; dus dé plek om de hele dag te blijven zitten.

Hangar ligt vlak naast de pont die vanaf de KNSM-laan komt; en de IJ-plein-pont is 5 minuten fietsen, maar er is ook ruime parkeergelegenheid. Het parkeren is overdag de eerste drie uur gratis; s’avonds €1,15 per uur.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hangar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hangar7.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Carla
16 augustus 2017
Wederom genoten!
Weer een heerlijke avond bij jullie gehad! Wel vervelend dat er ineens parkeergeld betaald dient te worden.. Daar kunnen jullie denk niets aan doen!


8.0
Gemiddelde
Tyas
15 augustus 2017
Bedrijfsuitje
De kwaliteit van het eten vonden wij goed. Leuk dat er veel lokale toppers worden aangeboden zoals; verschillende lokaal gebrouwen bier, garnalen korketjes van Holtkamp en nog een paar. Porties zijn wel flink. Ook de stevige eters hadden moeite met drie gangen. Maar omdat alles goed op smaak was waagden de meeste wel de poging alles op te krijgen. Sfeer is gezellig! Wij hebben voornamelijk binnen gezeten en het is inderdaad echt een hangar maar dan semi sjiek ingericht. Bar heeft ook leuke neon verlichting. Service was wisselend. Dus telkens een ander persoon. Alleen bij het eerste rondje drankjes werden een aantal drankjes vergeten. Tafelwater stond ook nog niet op tafel met de bijbehorende glazen. Het voelde allemaal nieuw en fris en ik denk dat dit ook voor het personeel geld. Ik ben ervan overtuigd dat ze een paar toppers hebben die het al best goed in de vingers hebben. veel potentie in ieder geval.


5.6
Gemiddelde
Mart
13 augustus 2017
Worden hier niet Blij van
Bij het serveren van ons hoofdgerecht bleek de kreeftenstaart op te zijn en ging men on gevraagd maar de gamba's serveren. Toch een andere bestelling gedaan: Bavette besteld. Er werd niet naar voorkeur van doorbakkenheid gevraagd. Ondertussen werd de risotto warm gehouden... dus minder smeuig bij terugkomst. Het derde gerecht werd nog steeds niet geserveerd. Deze werd na 5 min met excuus opgediend. Ook kwamen de frites door met een beschimmelde aardappel er tussen. Garnering groen van t derde gerecht was gedeeltelijk al geel. Zeer teleurstellend allemaal. Prijs kwaliteit beneden peil. We kregen ter compensatie koffie en een wijntje aangeboden. Frites werden niet gerekend.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.