Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Aambeeldstraat 36, Amsterdam52.384337704.92748640Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een loods aan het water, gebouwd van vintage groene golfplaten. Denk aan een warm interieur en Zuid-Europese gerechten in een rauwe industriële omgeving.

De loods zelf is een mix van materialen - hout, staal, messing en marmer in matching kleuren – vintage kroonluchters, een spiegelwand, oude houten vloerdelen, een messing bar-blad, groene marmeren tafels en een stamtafel van ruim 3 meter; dus dé plek om de hele dag te blijven zitten.

Hangar ligt vlak naast de pont die vanaf de KNSM-laan komt; en de IJ-plein-pont is 5 minuten fietsen, maar er is ook ruime parkeergelegenheid. Het parkeren is overdag de eerste drie uur gratis; s’avonds €1,15 per uur.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hangar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hangar8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Claesson
25 september 2016
Mr
One of top ten fishes


8.7
Gemiddelde
Hanneke
25 september 2016
Top gegeten!
Werkelijk heerlijk gegeten. Van voorgerecht tot dessert; alles was even lekker. Service is zoals je het graag wilt hebben: vriendelijk, informeel en snel. Top restaurant! Enig minpunt is de slechte akoestiek.


2.3
Gemiddelde
Martien
25 september 2016
Vreselijke bediening
Het was 'n ongelooflijk slechte ervaring, wat een pretentieuze tent! We moesten enorm lang wachten en zwaaien voor iemand aan onze tafel kwam, vervolgens werden we bediend door een jongen die onverzorgd was en continu tijdens het opnemen aan z'n nagel zat te eten, in z'n neus zat, té smerig!! Hij had het totaal verkeerd opgenomen, zei dat de witte wijn op was, we hebben om iemand anders gevraagd, uiteindelijk hebben ze dit goed opgenomen en zijn we verder goed verzorgd! De prijs van de zeetong is veel te hoog, zeker omdat je denkt 500gr op je bord te krijgen waar dan kop/staart af zijn. Afijn wij zullen hier niet meer terugkomen!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland