Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Aambeeldstraat 36, Amsterdam52.384337704.92748640Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een loods aan het water, gebouwd van vintage groene golfplaten. Denk aan een warm interieur en Zuid-Europese gerechten in een rauwe industriële omgeving.

De loods zelf is een mix van materialen - hout, staal, messing en marmer in matching kleuren – vintage kroonluchters, een spiegelwand, oude houten vloerdelen, een messing bar-blad, groene marmeren tafels en een stamtafel van ruim 3 meter; dus dé plek om de hele dag te blijven zitten.

Hangar ligt vlak naast de pont die vanaf de KNSM-laan komt; en de IJ-plein-pont is 5 minuten fietsen, maar er is ook ruime parkeergelegenheid. Het parkeren is overdag de eerste drie uur gratis; s’avonds €1,15 per uur.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hangar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hangar7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Lesley
27 februari 2017
Gezellig eten
Met mijn collega's wezen eten bij Hangar, het was erg goed bevallen. Kwalitatief goed en lekker eten en een gezellige sfeer. Niet een van de goedkoopste tentjes, voor een prosecco betaal je al 6 euro per glas; maar we hebben genoten en daar gaat het om.


7.6
Gemiddelde
Veronique
26 februari 2017
Diner februari
Hangar is mooi gelegen. Gelukkig nu niet zo luidruchtig als sommige reviews. De temperatuur was niet heel behaaglijk. Te fris. De dame die ons bediende was ontzettend leuk alleen moesten we vaak erg lang wachten. Niet haar schuld; er is te weinig bediening. Een medewerkster keek altijd maar een kant op. Heb je net pech als je aan de andere kant zit! Eten was prima


8.6
Gemiddelde
Mark
26 februari 2017
Super lekker en fijne sfeer
Een fantastische avond, gezellig en heel smakelijk.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.