Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Rechterstraat 25, Boxtel51.587869805.32668410EuropeesMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tafel 25 is een inspirerende mix tussen horeca & lifestyle: geniet van een hapje en een drankje en laat je tegelijkertijd verwonderen door de meest bijzondere meubels, accessoires en hebbedingen.

Aan Tafel 1 tot en met 25 word je omringd door spullen die ook bij je thuis kunnen staan. Letterlijk en figuurlijk, want (bijna) alles is te koop: van de tafel waaraan je zit te borrelen, tot de lamp die erboven hangt. Je raakt niet uitgekeken. Sterker nog: hoe meer tijd je bij ons doorbrengt, hoe meer je ontdekt. Op, onder, boven en naast je tafel kun je genieten van de allernieuwste interieurtrends. Geniet van een hapje en een drankje tussen bijzondere meubels, leuke hebbedingen en prachtige accessoires. Om cadeau te doen. Aan jezelf bijvoorbeeld. Wij pakken het graag voor je in. Ook ’s-avonds om 22.00u. Je mag uiteraard ook gewoon binnenlopen voor inspiratie!

Keukens:

Europees, Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Tafel 25 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Tafel 258.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Stefan
18 december 2016
Lekker eten!
Gisteren heerlijk gegeten bij Tafel 25. Echt aangenaam verrast door de culinaire hoogstandjes


10.0
Gemiddelde
Harriette
28 november 2016
heerlijk gegeten
Wij hebben een gezellige avond gehad.Heerlijke eten,leuke bediening


10.0
Gemiddelde
Veerle
17 november 2016
Aanrader!!! Superlekker eten in een bijzondere entourage
Alle gerechten worden vers gemaakt, er is niets uit een pakje bij! Het hele interieur in deze zaak is te koop en dat maakt het heel bijzonder. Zeer vriendelijk personeel, erg attent, zetten de puntjes op de i en geven volop aandacht wanneer je iets te vieren hebt!


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Kees, Boxtel
9 mei 2016

Niet alleen heerlijk gegeten maar toen mijn dochter [10jr] iets vroeg wat niet op de kaart stond werd het speciaal voor haar gemaakt met daarna nog een bezoekje aan de keuken. . Wat een super service. Ouderwetse klantgerichte kwaliteit. Leonie en Anne bedankt voor de super vriendelijke bediening . We komen graag terug


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.