Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Rechterstraat 25, Boxtel51.587869805.32668410EuropeesMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tafel 25 is een inspirerende mix tussen horeca & lifestyle: geniet van een hapje en een drankje en laat je tegelijkertijd verwonderen door de meest bijzondere meubels, accessoires en hebbedingen.

Aan Tafel 1 tot en met 25 word je omringd door spullen die ook bij je thuis kunnen staan. Letterlijk en figuurlijk, want (bijna) alles is te koop: van de tafel waaraan je zit te borrelen, tot de lamp die erboven hangt. Je raakt niet uitgekeken. Sterker nog: hoe meer tijd je bij ons doorbrengt, hoe meer je ontdekt. Op, onder, boven en naast je tafel kun je genieten van de allernieuwste interieurtrends. Geniet van een hapje en een drankje tussen bijzondere meubels, leuke hebbedingen en prachtige accessoires. Om cadeau te doen. Aan jezelf bijvoorbeeld. Wij pakken het graag voor je in. Ook ’s-avonds om 22.00u. Je mag uiteraard ook gewoon binnenlopen voor inspiratie!

Keukens:

Europees, Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Tafel 25 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Tafel 258.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Annemieke
28 september 2017
Genoten!
Heerlijk gegeten, in alle rust gezeten en prima bediening.


9.3
Gemiddelde
William
11 september 2017
Zoals altijd..Prima prijs/kwaliteit!!
Fijne bediening, denken mee, goed Eten, altijd naar ons zin!


9.3
Gemiddelde
Elmer
5 augustus 2017
Topper
Shared dining, wat een leuk concept. Wij hadden gekozen voor het 3 gangen verrassingsmenu van €22,50 Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we overheerlijk hebben gegeten. De gerechten werden netjes geserveerd en we kregen iedere keer een schoon bord met bestek. Voor ons 2 was het meer dan genoeg! Leuke en aardige bediening en een gezellige huiskamerachtige sfeer. Van ons krijgt Tafel 25 vijf welverdiende sterren. Menig restaurant kan hier niet aan tippen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.