Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Denneweg 120a, Den Haag52.085572104.31193450Mexicaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
New Mexican cuisine. Emotional cuisine. Contemporary Mexican cuisine.

keuken:

Mexicaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015

Chefkok:

Alberto Nol Benitez
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Ruiseñor bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Ruiseñor8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Chris
8 juni 2017
Ruisenor Den Haag
Impressive place. The dishes are often very surprising, even playful. The focus is on the essential thing: food, and it's spectacular. No fuss around. Pleasant sphere, no prestigious decoration nor furniture. Excellent service, entertaining, attentive, professional. A Must-Do!


9.0
Gemiddelde
Wendy
16 april 2017
Hier wordt eten tot kunst verheven.
Alle gerechten die we geserveerd kregen waren een foto waard. Prachtig opgemaakt en de smaak was al even indrukwekkend. Door de gedurfde combinatie van ingrediënten echte smaaksensaties. Ook de bediening was vriendelijk en correct. Met een verzoek om de gerechten niet te pittig te maken werd perfect rekening gehouden. Enige nadeel dat wij konden ontdekken waren het hoogteverschil tussen bank en stoelen. Wij komen zeker terug!


10.0
Gemiddelde
Angela
26 maart 2017
Een culinaire belevenis
Wij hebben gisteren met z'n vijven gegeten bij Ruiseñor. Wat een culinaire belevenis! Dit gaat verder dan goed eten: dit is ware kookkunst. De meest uiteenlopende smaken en ingrediënten worden vakkundig gecombineerd en in een rustig tempo professioneel maar ook inspirerend gepresenteerd. Er is geen kaart, waardoor de chef eigenaar al zijn kwaliteiten, ideeën en culinaire kunstuitingen aan zijn klanten ten toon kan spreiden. Geen nood als je iets niet lekker vindt, je kunt dat van tevoren aangeven en hij bedenkt een even fantastisch alternatief. Zijn stijl is veel meer dan Mexicaans, het begrip Fusion is meer op zijn plaats: of liever vernieuwend. Emotion heet het menu. Er komen niet alleen vier gangen uit de keuken, maar evenveel kleine "tussengerechten", zoveel dat je op een gegeven moment niet meer weet hoeveel gangen je eigenlijk al achter de rug hebt. Nooit teveel maar ook niet te weinig eten op je bord. Als je houdt van nieuwe smaken (af en toe ook pittig) en van verrassingen, zal je net als wij allemaal genieten van deze culinaire belevenis. We waren achteraf verbaasd te zien dat we zo maar 3 1/2 uur aan tafel achter de rug hadden, zonder ons een moment verveeld te hebben. Een echte feestelijke culinaire avond. De fantastische sfeer in de keuken en de voorkomende en deskundige bediening hebben daar zeker niet in de laatste plaats toe bijgedragen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.