Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Heuvelstraat 3, Alphen51.484396804.95413250Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Genieten van uitstekende gerechten met uitzicht op het historisch klooster in Alphen.

De Kloostertuin biedt gerechten waarbij gebruik gemaakt is van lokale leveranciers en onze chef kok Michel laat zich inspireren door de seizoensinvloeden.

Met een rijke historische uitstraling, de warme informele sfeer en de prijsvriendelijke menukaart, bieden wij een bijzondere belevenis.

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé & Restaurant De Kloostertuin bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé & Restaurant De Kloostertuin8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Alex
18 januari 2017
Fijne avond
We hebben met 20 personen een fijne avond gehad. Lekker eten, een goede bediening en een hele fijne sfeer. We kregen precies wat we hadden verwacht.


7.0
Gemiddelde
Bettina
15 januari 2017
High Tea
Qua service en sfeer niets op aan te merken.Helaas de high tea wel. We zijn echte high tea fans en hebben dan ook aardig vergelijk. De basis in high tea is toch wel dat er voor iedereen 1 stuks van hetzelfde hapje is. Daarnaast veel kant en klaar, weinig vers en creatief.


10.0
Gemiddelde
Huib
12 januari 2017
45 jaar getrouwd .....
Vanavond voor de eerste keer en zeker niet voor de laatste keer bij de Kloostertuin in Alphen wezen eten. Alles klopt, de kwaliteit, de wijnkeuze en zeker de echt geïnteresseerde en persoonlijke bediening ! Echt een GE-WEL-DIGE avond gehad !! Dit gaan we snel weer een keertje overdoen .......


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

i.toning, Tilburg
25 oktober 2016

We zijn er twee maal met het gezin gaan eten en beide malen is het ons prima bevallen. De eerste keer was op 2 juni en de 2 maal was 27 augustus. Beide keren er een verjaardag gevierd en heerlijk gegeten. Fijn dat je kunt kiezen voor kleine of normale porties met de daarbij behorende prijs. Zodat je ook voor kinderen diverse gangen a la cart kunt bestellen. Hebben er o.a. spare ribs, vispannetje, kaaskroketten, romige tomaten soep, kloosterburger, monniken brood, uitsmijter, bananensplit en dameblanche. We hebben dus al veel verschillende gerechten geprobeerd hier en alles was zeer goed bevallen en erg lekker. Ook de service was vriendelijk. Al was deze in augustus wel iets minder dan in juni. Maar niets om over te klagen.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.