Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Heuvelstraat 3, Alphen51.484396804.95413250Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Genieten van uitstekende gerechten met uitzicht op het historisch klooster in Alphen.

De Kloostertuin biedt gerechten waarbij gebruik gemaakt is van lokale leveranciers en onze chef kok Michel laat zich inspireren door de seizoensinvloeden.

Met een rijke historische uitstraling, de warme informele sfeer en de prijsvriendelijke menukaart, bieden wij een bijzondere belevenis.

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé & Restaurant De Kloostertuin bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé & Restaurant De Kloostertuin8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.3
Gemiddelde
9 dames
29 september 2017
lunch
Lunch afgesproken voor 9 dames. Soep, brood en broodjes. Kroket, ham en kaas. En sla. De kroketten werden opgediend en wij zeiden dat we het soepje als eerste hadden verwacht. "Oh dan neem ik de kroketten nog even mee terug"" Dat vonden wij geen goed idee. Opgewarmde kroketten zijn niet smakelijk meer. Sla was zo uit een zakje in een schaal gelegd. Verder niets er bij. Zag er zielig uit! Er werd om mayonaise gevraagd. Dat moest apart worden afgerekend. Toen we de rekening kregen stond er 9 lunchspecial a 13 euro is 120.15 euro (Is 9x13 + 9x0.35) Daarnaast nog 1x mayonaise a 35 cent. Een van ons heeft dit doorgegeven aan de bediende maar nee hoor de rekening klopte. Ze kreeg geen gehoor!! We waren met z'n negende niet tevreden over dit geheel.


9.0
Gemiddelde
heerlijk en...
24 september 2017
verjaardag
heerlijk en topverzorging in een fijne sfeer mijn verjaardag kunnen vieren !


8.6
Gemiddelde
sjaak
23 september 2017
prima
wederom voor de derde keer, heerlijk gegeten


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

i.toning, Tilburg
25 oktober 2016

We zijn er twee maal met het gezin gaan eten en beide malen is het ons prima bevallen. De eerste keer was op 2 juni en de 2 maal was 27 augustus. Beide keren er een verjaardag gevierd en heerlijk gegeten. Fijn dat je kunt kiezen voor kleine of normale porties met de daarbij behorende prijs. Zodat je ook voor kinderen diverse gangen a la cart kunt bestellen. Hebben er o.a. spare ribs, vispannetje, kaaskroketten, romige tomaten soep, kloosterburger, monniken brood, uitsmijter, bananensplit en dameblanche. We hebben dus al veel verschillende gerechten geprobeerd hier en alles was zeer goed bevallen en erg lekker. Ook de service was vriendelijk. Al was deze in augustus wel iets minder dan in juni. Maar niets om over te klagen.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.