Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Heuvelstraat 3, Alphen51.484396804.95413250Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Genieten van uitstekende gerechten met uitzicht op het historisch klooster in Alphen.

De Kloostertuin biedt gerechten waarbij gebruik gemaakt is van lokale leveranciers en onze chef kok Michel laat zich inspireren door de seizoensinvloeden.

Met een rijke historische uitstraling, de warme informele sfeer en de prijsvriendelijke menukaart, bieden wij een bijzondere belevenis.

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé & Restaurant De Kloostertuin bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé & Restaurant De Kloostertuin8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Peter
26 juni 2017
Verjaardagsfeestje gevierd
Verjaardagsfeestje gevierd achter in de heerlijk beschutte tuin. Met een bbq. Was goed verzorgd en gezellig


7.3
Gemiddelde
Annelies
25 juni 2017
Gezellig en lekker gegeten.
Bediening door een jong meisje was vriendelijk maar kon heel veel beter. We moesten vragen wat de dagschotel was, had geen idee wat rode wijn precies was (vroeg of we een chardonnay wilden) en kwam nooit meer een keer langs om te vragen of we een dessert wilden. Toen ik bij het afrekenen aangaf dat de rucola bij de salade die in een pot zat wel erg lange stelen had werd er gezegd dat dat idd zo was ze hadden het doorgegeven aan de leverancier. Dit vond ik best raar, als je dat ziet doe je als kok daar wat aan en gooi je het niet in een pot, zodat mensen bijna stikken in de stelen die in je keel blijven hangen. Maar ondanks dat was het eten verder heel verzorgd en lekker en het idee van de salade in een weckpot heel leuk.


9.3
Gemiddelde
ada
18 juni 2017
lekker gelunched in de tuin
Zakelijke lunch gehad met een groep in de tuin, lekker en goed verzorgd


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

i.toning, Tilburg
25 oktober 2016

We zijn er twee maal met het gezin gaan eten en beide malen is het ons prima bevallen. De eerste keer was op 2 juni en de 2 maal was 27 augustus. Beide keren er een verjaardag gevierd en heerlijk gegeten. Fijn dat je kunt kiezen voor kleine of normale porties met de daarbij behorende prijs. Zodat je ook voor kinderen diverse gangen a la cart kunt bestellen. Hebben er o.a. spare ribs, vispannetje, kaaskroketten, romige tomaten soep, kloosterburger, monniken brood, uitsmijter, bananensplit en dameblanche. We hebben dus al veel verschillende gerechten geprobeerd hier en alles was zeer goed bevallen en erg lekker. Ook de service was vriendelijk. Al was deze in augustus wel iets minder dan in juni. Maar niets om over te klagen.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.