Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oosterhaven 3, Medemblik52.770687405.10811990Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Meijers is een begrip, waar het ook staat.

Na 12½ jaar in de Buurtjeskerk van Andijk te hebben gezeten, werd het voor Michel en Yvonne Meijer tijd voor een nieuwe uitdaging. Al enkele jaren lonkte Medemblik als mogelijke vestigingsplaats en toevallig deed in 2015 de gelegenheid zich voor om in te trekken in een prachtig pand pal in het centrum van Medemblik. Een enorme stap, want wie laat nu een goedlopend restaurant achter in Andijk? Meijer’s did it!

Het succesvolle concept ‘De 10 van Meijer’s’ verhuisde mee naar de Oosterhaven 3 in Medemblik. Het concept beslaat een selectie van 10 kleine culinaire hoogstandjes waarmee de gasten van Meijer’s eenvoudig een drie, vier of vijfgangenmenu kunnen samenstellen. Naast de heerlijke gerechtjes kunnen bijpassende wijnen worden geschonken zodat een succesvol bezoek aan ons restaurant gegarandeerd is.

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Meijer's 2.0 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Meijer's 2.09.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Fons
29 april 2017
Voor een dag een koning
Om mijn verjaardag een extra feestelijk tintje te geven, genoten van het 5- gangen Koningsdiner. Wat een geweldige sfeer, je voelt duidelijk dat het team er plezier aan beleeft. De inrichting is heel smaakvol, zelfs de kleding is aangepast. Veel gevoel voor detail. De bediening us heel persoonlijk, authentieke mensen. En het eten? Kun je sterren aan de hemel koken? Bij Meijers 2.0 kunnen ze dat! De wijnen zijn daarbij ook nog een tongstrelend. Jullie gaan ons vaker zien. Groeten Fons en Liane


8.6
Gemiddelde
Gerda
28 april 2017
koningsmaal
Het verrassingsmenu was weer net zo lekker als in Andijk, we hebben genoten hoor, bedankt.


9.6
Gemiddelde
Ingrid
27 april 2017
Altijd heerlijk!
Al jaren komen wij met regelmaat in dit restaurant, eerst op de oude locatie in Andijk, nu alweer een tijdje in Medemblik. Het eten is altijd van constant hoge kwaliteit en super lekker. De ambiance is uitnodigend, waarbij de service en bediening informeel, deskundig en attent is. Ook de wijnarrangementen zijn een aanrader. Het Bob arrangement was wel wat overvloedig voor de Bob.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.