Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oosterhaven 3, Medemblik52.770687405.10811990Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Meijers is een begrip, waar het ook staat.

Na 12½ jaar in de Buurtjeskerk van Andijk te hebben gezeten, werd het voor Michel en Yvonne Meijer tijd voor een nieuwe uitdaging. Al enkele jaren lonkte Medemblik als mogelijke vestigingsplaats en toevallig deed in 2015 de gelegenheid zich voor om in te trekken in een prachtig pand pal in het centrum van Medemblik. Een enorme stap, want wie laat nu een goedlopend restaurant achter in Andijk? Meijer’s did it!

Het succesvolle concept ‘De 10 van Meijer’s’ verhuisde mee naar de Oosterhaven 3 in Medemblik. Het concept beslaat een selectie van 10 kleine culinaire hoogstandjes waarmee de gasten van Meijer’s eenvoudig een drie, vier of vijfgangenmenu kunnen samenstellen. Naast de heerlijke gerechtjes kunnen bijpassende wijnen worden geschonken zodat een succesvol bezoek aan ons restaurant gegarandeerd is.

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Meijer's 2.0 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Meijer's 2.09.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
arno
22 september 2017
in een woord geweldig
hele geweldige ambiance. Gerechten zijn verrukkelijk. goed bereid en prachtig opgemaakt. De bediening en ontvangst was heel goed en gast vrij. duidelijke uitleg over de gerechten. Zeer gevarieerde menue"s.


9.0
Gemiddelde
Bobby
18 september 2017
jederzeit wieder
gerne kommen wir wieder. Nun zum 5.x und immer wieder gut. Bei dem Preis muss aber auch Qualität geboten werden. Die offene Weinkarte bedarf einer Verbesserung. Die Deko der Käseauswahl war dünn. Es gibt sicher noch manches zu verbessern, jedoch hat unsere Servicekraft mit ihrer ausgesprochen charmanten Art einiges wieder Wett gemacht. Bis zum nächsten Mal


8.6
Gemiddelde
Johan
17 september 2017
Een buitengewoon lekkere avond.
Een avond met de kinderen, waarvan er twee strikt vegetarisch zijn. En dat is altijd maar afwachten wat de keuken er van maakt. In dit geval, zoals gezegd, buitengewoon goed. Ook het kreeftenmenu was weer zeer smakelijk. Met de zeer vriendelijke en zeer attente bediening was dit dus een buitengewone avond. Bedankt !!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.