Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oosterhaven 3, Medemblik52.770687405.10811990Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Meijers is een begrip, waar het ook staat.

Na 12½ jaar in de Buurtjeskerk van Andijk te hebben gezeten, werd het voor Michel en Yvonne Meijer tijd voor een nieuwe uitdaging. Al enkele jaren lonkte Medemblik als mogelijke vestigingsplaats en toevallig deed in 2015 de gelegenheid zich voor om in te trekken in een prachtig pand pal in het centrum van Medemblik. Een enorme stap, want wie laat nu een goedlopend restaurant achter in Andijk? Meijer’s did it!

Het succesvolle concept ‘De 10 van Meijer’s’ verhuisde mee naar de Oosterhaven 3 in Medemblik. Het concept beslaat een selectie van 10 kleine culinaire hoogstandjes waarmee de gasten van Meijer’s eenvoudig een drie, vier of vijfgangenmenu kunnen samenstellen. Naast de heerlijke gerechtjes kunnen bijpassende wijnen worden geschonken zodat een succesvol bezoek aan ons restaurant gegarandeerd is.

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Meijer's 2.0 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Meijer's 2.09.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Janine
21 februari 2017
Uitstekend gegeten
We hebben 18/2 voor het eerst bij Meijers in Medemblik gegeten. Waren wel enkele keren in de Buurtjeskerk in Andijk geweest. We hebben fantastisch gegeten en de bediening was top. Het enige dat mij stoorde was de lawaaierigheid. Het klonk hol en de geluiden waren hard. Zodoende was mijn tafelgenoten af en toe slecht te verstaan. Maar verder TOP!


10.0
Gemiddelde
Mascha
20 februari 2017
Fantastische lunch op zondag middag
Wat een mooie beleving was de twee gangen lunch die wij met mijn ouders hebben genuttigd. Lekkere amuse, goede wijn, de gerechten keuze ruim en elk gerechtje een plaatje om te zien en heel erg smakelijk. Vriendelijke bediening en een gezellige sfeer. Dit gaan we zeker nog eens doen.


9.3
Gemiddelde
Christie
20 februari 2017
Ongedwongen genieten!
Heerlijk gegeten als altijd bij Meijers! Vriendelijke en attente bediening. En gezellige ongedwongen sfeer in een prachtig stijlvol restaurant! Helemaal top!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.