Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oosterhaven 3, Medemblik52.770687405.10811990Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Meijers is een begrip, waar het ook staat.

Na 12½ jaar in de Buurtjeskerk van Andijk te hebben gezeten, werd het voor Michel en Yvonne Meijer tijd voor een nieuwe uitdaging. Al enkele jaren lonkte Medemblik als mogelijke vestigingsplaats en toevallig deed in 2015 de gelegenheid zich voor om in te trekken in een prachtig pand pal in het centrum van Medemblik. Een enorme stap, want wie laat nu een goedlopend restaurant achter in Andijk? Meijer’s did it!

Het succesvolle concept ‘De 10 van Meijer’s’ verhuisde mee naar de Oosterhaven 3 in Medemblik. Het concept beslaat een selectie van 10 kleine culinaire hoogstandjes waarmee de gasten van Meijer’s eenvoudig een drie, vier of vijfgangenmenu kunnen samenstellen. Naast de heerlijke gerechtjes kunnen bijpassende wijnen worden geschonken zodat een succesvol bezoek aan ons restaurant gegarandeerd is.

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Meijer's 2.0 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Meijer's 2.09.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Leen
26 mei 2017
Meijers 2.0
Heerlijke gerechten en voortreffelijke wijn. Wijnkeuze hebben we volledig aan Meijers overgelaten en dat kan ik iedereen aanraden. We komen graag snel weer terug.


10.0
Gemiddelde
P.
25 mei 2017
Top!
We waren 4 maanden niet geweest en gisteravond weer bij Meijers gegeten. Wat een feest! Superlekkere madeleine als amuse, wow wat lekker!. Daarna de 'gouwe ouwe' kreeftesoep en kreeft tempura. Wat hebben wij Meijers gemist. Waarom kunnen niet meer mensen zo lekker koken? En waarom is er niet overal zo'n goede service en bediening? We zijn blij weer regelmatig bij Meijers te kunnen eten en zullen dit dan weer graag doen! Tot gauw.


9.0
Gemiddelde
Chantal
22 mei 2017
Super avond gehad
Wij hadden voor de tweede keer het verrassingsmenu (5-gangen) gekozen. Dat is echt een aanrader. Je eet dingen die je misschien in eerste instantie niet zelf zou hebben gekozen, maar het smaak allemaal fantastisch!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.