Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oosterhaven 3, Medemblik52.770687405.10811990Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Meijers is een begrip, waar het ook staat.

Na 12½ jaar in de Buurtjeskerk van Andijk te hebben gezeten, werd het voor Michel en Yvonne Meijer tijd voor een nieuwe uitdaging. Al enkele jaren lonkte Medemblik als mogelijke vestigingsplaats en toevallig deed in 2015 de gelegenheid zich voor om in te trekken in een prachtig pand pal in het centrum van Medemblik. Een enorme stap, want wie laat nu een goedlopend restaurant achter in Andijk? Meijer’s did it!

Het succesvolle concept ‘De 10 van Meijer’s’ verhuisde mee naar de Oosterhaven 3 in Medemblik. Het concept beslaat een selectie van 10 kleine culinaire hoogstandjes waarmee de gasten van Meijer’s eenvoudig een drie, vier of vijfgangenmenu kunnen samenstellen. Naast de heerlijke gerechtjes kunnen bijpassende wijnen worden geschonken zodat een succesvol bezoek aan ons restaurant gegarandeerd is.

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Meijer's 2.0 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Meijer's 2.09.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Gerda
17 januari 2017
F A N T A S T I S C H
We kwamen regelmatig in Andijk, daar was het altijd al top, en nu in Medemblik was het gewoon weer thuiskomen, zalig gegeten met mijn familie, goede bijpassende wijnen en een uitstekende bediening, Rosalie(n)? bediende ons met veel enthousiasme en omschreef de wijnen met veel elan. Kortom we hebben genoten met 2.0.


10.0
Gemiddelde
Jannette
16 januari 2017
Wat een verrassing
Hele verrassende combinatie van eten en wijnen klopte helemaal super avond gehad weer een top restaurant bij ons op de lijst


10.0
Gemiddelde
Inge
15 januari 2017
Gewoon heel goed
Ik had in mijn reservering aangegeven dat het onze trouwdag was en graag een glas champagne wilde bij binnenkomst. Bij binnenkomst werden wij gefeliciteerd, en aan tafel werd de champagne ingeschonken! Het restaurant is sfeervol met een mooi fris interieur en een open keuken. Wij lieten ons verassen met een 5 gangen menu, en het was voortreffelijk. Heerlijke smaakcombinaties en mooie porties met een goede variatie vlees en vis. We werden leuk bediend en hebben een heerlijke avond gehad. Wij komen zeker terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.