Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hooge der A 3, Groningen53.216885986.55982433BistroEuropeesNederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In het hart van de stad, aan de mooiste gracht in Groningen, vindt u de Pijp Wine & Dine. Een restaurant voor iedereen die van puur en eerlijk eten houdt, waar met veel plezier & passie wordt gewerkt en waar u in een gemoedelijke ambiance kunt genieten van fijne kookkunsten en de beste producten van het seizoen.

Laat u verrassen, geniet van een mooi glas wijn en smaakvolle gerechten. U maakt uw keuze uit eigentijdse gerechten met een eerlijke twist, die zorgvuldig zijn bereid in onze open keuken in het souterrain.

Keukens:

Bistro, Europees, Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van De Pijp - Wine & Dine bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over De Pijp - Wine & Dine8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Judith
6 mei 2017
Heerlijke feestelijke private dinner
Sfeevolle ruimte beneden om eigen diner feestje te vieren. Heerlijk eten, fijne bediening, sfeervolle ambiance.


6.6
Gemiddelde
Ilona
30 april 2017
Naar wat ik ervan gezien en gelezen had, had ik er iets meer...
Na de kaart te hebben gezien, voor 4 gangen verrassingsmenu van de chef gekozen met bijbehorend wijnarrangement. Viel beetje tegen dat de verrassing uit bepaalde gerechten van de kaart bestonden, van te voren niet gevraagd werd wat we beslist niet wilden en er gevraagd werd of we frites wilden en er niet bij verteld werd dat hiervoor dan wel betaald moest worden. Gevraagd werd of we klaar waren terwijl het bestek er niet zo bij lag vond ik ook niet passen. Eten naar mijn smaak iets te veel limoen bij de gerechten, verder wel goed. Wijn was erg lekker, medewerkers vriendelijk.


8.0
Gemiddelde
John & Anita
29 april 2017
Goed vlees.
Afgekomen op de geroemde kwaliteit van het vlees. Niet teleurgesteld: mals met een knapperige korst, zeer smakelijke dikke frieten in een papieren zak, met zelfgemaakte mayonaise. Daarbij een lekkere vette shiraz-carmenère uit Mendoza. Prima! Royaal dessert, best wel erg goed, aardbeien met rabarber, maar we kwamen voor de steak. In de amuse trouwens heerlijk knapperige asperges, zo lukt het ons thuis niet. Asperges goed koken blijft moeilijk, maar hier kunnen ze het. Volgende keer dus de rest van de kaart proberen. Mooi pand trouwens, aan de lage/hoge der Aa. Open keuken in sousterrain.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.