Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerverijstraat 2, Valkenswaard51.353046805.46364360SpaansMexicaansTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
La Cocina de Familia Fernandez.

Uit eten in restaurant Pinchos. Onze Spaans/Mexicaanse tapasbar is gevestigd vlakbij "De Statie" te Valkenswaard op Kerverijstraat 2 in omgeving Eindhoven. We zijn makkelijk te bereiken en op het Kerverijplein is o.a. meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Keukens:

Spaans, Mexicaans, Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Spaans Mexicaans Restaurant Pincho's bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Spaans Mexicaans Restaurant Pincho's8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
M
24 april 2017
Super leuke avond gehad
Hele leuke avond met vrienden gehad, heel vriendelijk personeel en eten smaakte allemaal erg goed, vers en goede kwaliteit. Eigenlijk geen minpunten, als ik een verbeterpunt zou kunnen noemen is dat de muziek vrij hard stond, hadden we soms het gevoel dat we over de muziek heen moesten praten om elkaar te verstaan, maar verder helemaal niets! Een echte aanrader!


8.0
Gemiddelde
Peter
23 april 2017
Lekker eten
Prima restaurant. Wij hadden het "tafeltje vol"-concept (met 4 personen). Hoewel je bij dit concept wel allergie/dieetwensen e.d. kan aangeven, kan je niet zelf kiezen uit de tapas van het menu. Het bestond uit twee gangen tapas. De hoeveelheid was ruim voldoende en lekker (soepje was wel wat zout). Dessert was niet inclusief, maar was wel in tapasformaat (meer konden we ook niet meer op :)). Gezien we er vrijdagavond waren, was er ook best veel 'omgevingsgeluid' maar het was over het algemeen wel gezellig.


8.6
Gemiddelde
Heidi
23 april 2017
Geweldige avond gehad, super leuke serveersters, erg...
Top tent, vind alleen jammer dat de desserts zo weinig is in verhouding met de prijs. Het concern is verder top en heerlijke gerechten


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.