Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lichtmisweg 51-14e etage, Zwolle52.584210506.19143320Nederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Wilt u culinair bij ons dineren op 55 meter hoogte en genieten van een prachtig uitzicht? Restaurant La Tour is gelegen op de 14e verdieping van het complex “De Koperen Hoogte”.

Naast het unieke uitzicht draait de vloer van het restaurant in iets meer dan 3 uur een complete ronde. Sinds 15 juli 2015 zijn Alan en Gisèle Pearson eigenaar van Restaurant La Tour dat gelegen ligt langs de A28 in Zwolle.

keuken:

Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2014

GaultMillau

12 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant La Tour bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant La Tour8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Ronell.
11 oktober 2016
Feest!
We hebben genoten van de overheerlijke gerechten, van de prettige sfeer, van het grandioze uitzicht, en van elkaar! Hartelijk dank voor alle goede zorgen, hartelijke groet, Ronell Veldhuis.


8.7
Gemiddelde
Fokke
12 september 2016
Lunch in de Koperen Hoogte
Vanuit Heerenveen speciaal naar de Koperen Hoogte gereden. Wilden altijd al het restaurant bezoeken. De panoramalift was al een belevenis. De gastvrouw verwelkomde ons op de veertiende verdieping, Wat een adembenemend landelijk uitzicht zeg! Tijdens de twee gangen lunch draaide het restaurant ongemerkt rondom de toren. Het enthousiasme van de kok was zicht- en proefbaar, kortom we hebben genoten!


9.0
Gemiddelde
Nita
25 augustus 2016
Super!
Wij hebben de hele avond genoten. Eten erg lekker, een goede vlotte gezellige bediening en een geweldig uitzicht. Dit gaan wij zeker nog een keer over doen.Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.