Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Breestraat 117, Leiden52.157903304.49054290Barbecue/Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Live wordt het beste en verste vlees op een houtskoolgestookte Big Green Egg barbecue bereid. Er is geen menukaart, de grillmeesters zoeken per avond de lekkerste stukken uit. Laat u verrassen met een drie gangen diner of kies voor iets vertrouwds zoals een MEATCAVE MEGA BURGER. Reserveer nu en… MEAT YOU THERE!

keuken:

Barbecue/Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Van de Leur - Meatcave bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Van de Leur - Meatcave8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Rob
20 mei 2017
Heerlijk gegeten
Met 8 man heerlijk gegeten , sfeer is goed, gerechten helemaal top 👍🏽


7.6
Gemiddelde
Jan
15 mei 2017
Goed eten; wel (te) duur
Eten en service was prima. Was wel schrikken bij de rekening. Ik snap dat het concept bij 'meatcave' vlees is, maar om nu helemaal geen side-dishes (al waren het maar frietjes), gaat me wel erg ver.


9.0
Gemiddelde
Henk
27 april 2017
Klein maar zeer fijn!
Ook zo'n moeite met kiezen? Bij Meatcave heb je daar weinig last van. De enige keuze die je moet maken is het aantal gangen van een bijzondere culinaire tocht. Bij iedere hap, vanaf de eerste amuse, via voorgerecht(en) en hoofdgerecht tot en met het dessert, ervaar je een smaaksensatie. De begeleiding van de bijzondere bieren maakt het bijna compleet. Dat laatste setje geeft de bediening die de gerechten zo smakelijk weet te omschrijven dat het water je al bij voorbaat uit de mond dreigt te lopen. Kortom: vanuit ons perspectief zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Geef wel van te voren door als je bijvoorbeeld geen varkensvlees mag en/of wenst te eten!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.