Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Raadhuisstraat 21, Beek50.938610305.79542680Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het restaurant heeft een typisch Italiaanse intieme en gezellige sfeer. Het interieur en ons team zorgen ervoor dat u zich in Beek een klein beetje in het heerlijke Italië waant. Bij mooi weer kunt u heerlijk dineren op ons aangename terras. Er wordt gewerkt met verrassende streekproducten uit Italië, verse ingrediënten en traditioneel bereide pizza's. Onze gasten kunnen optimaal genieten van Italiaanse passie.

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Il Trattamento bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Il Trattamento8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Lara
25 mei 2017
Redelijk
Wel sfeervol maar het gaat allemaal veel te snel. We stonden na een uur weer buiten terwijl we hoofd en nagerecht hadden. Ook vind ik dat ze je moeten vragen of je een limoncello van het huis wilt, als je nog aan tafel zit en niet bij het afrekenen aan de kassa. Zo is het net of ze het wel aangeboden hebben maar je gaat toch niet staande aan de kassa nog een drankje drinken. Ik mis trouwens toch ook de echte vleesgerechten zoals Saltimbocca en Ossobucco of dergelijke. Het gaat maar ook niet meer dan dat.


8.0
Gemiddelde
Aafje
23 mei 2017
lekker Italiaans!
We hebben online gereserveerd, konden snel terecht. Gezellig gedekte tafels, lekkere pasta, prima huiswijn en het toetje was ook heerlijk!


8.0
Gemiddelde
Pim
22 mei 2017
Goed restaurant
Goed eten, zeer vriendelijk personeel. Prijs mag iets lager.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.