Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Raadhuisstraat 21, Beek50.938610305.79542680Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het restaurant heeft een typisch Italiaanse intieme en gezellige sfeer. Het interieur en ons team zorgen ervoor dat u zich in Beek een klein beetje in het heerlijke Italië waant. Bij mooi weer kunt u heerlijk dineren op ons aangename terras. Er wordt gewerkt met verrassende streekproducten uit Italië, verse ingrediënten en traditioneel bereide pizza's. Onze gasten kunnen optimaal genieten van Italiaanse passie.

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Il Trattamento bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Il Trattamento8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
paul
26 maart 2017
la dolce vita
Bij Il Trattamento waan je je Italië. Enorm goede prijs kwaliteit verhouding met fijne gastronomie.


9.3
Gemiddelde
Gerry
26 maart 2017
Topzaak!!!
Niet zoals er al zoveel zijn maar een Italiaans restaurant waar kwaliteit en sfeer hoog in het vaandel staan. Beide eigenaren zorgen samen met het personeel voor een leuke en ontspannen sfeer. Meer dan de moeite waard om deze zaak eens te bezoeken!!


7.0
Gemiddelde
Nicole
24 maart 2017
Lekker gegeten met grote groep (15 pers)
Gisteravond heerlijk gegeten met 15 personen. Wat is de zaak mooi uitgebreid.. een echte plus. Enige kritiek en/of verbeterpunt ... let op de bediening, de professionaliteit qua bediening. Het is voor iedereen zeer duidelijk dat jullie weinig horeca-ervaring hebben. We hebben redelijk lang moeten wachten op ons eten en we moesten constant vragen voor drinken. E.e.a. kwam redelijk amateuristisch over. Dus...tip: neem iemand in dienst met Horeca-opleiding qua bediening. Komt alleen maar ten goede van jullie prachtige zaak. Het eten was écht ontzettend lekker!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.