Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Mercatorplein 5, Amsterdam52.368946404.85119240Marokkaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een maaltijd die zoveel voldoening geeft en onlosmakelijk verbonden is met de Marokkaanse keuken. Het authentieke gerecht dat perfect gaar wordt gestoofd en opgediend in zijn eigen pan, de tajine. Door de tajine ook nog eens op houtskool in de traditionele kanouns te bereiden, brengt La Tajinerie de Marokkaanse keuken naar Nederland.

keuken:

Marokkaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant La Tajinerie bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant La Tajinerie7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Najlae
24 september 2016
Goede kwaliteit
3 gangen diner gehad, voorgerecht: soep en bastilla zeer goede kwaliteit. lamstagijne ook heerlijk. het nagerecht met de macarone was erg smakelijk en creatieve ingrediƫnten, vooral niet te zoet:)


5.3
Gemiddelde
agnes
1 februari 2016
Weinig eten voor veel geld
We hadden ons verheugd op om te gaan eten bij een marokkaans restaurant, bij ons om de hoek. Uiteindelijk was dat een grote teleurstelling. De prijzen waren ongekend hoog voor wat we kregen. Een glas wijn van 7,50. Taijin van gambas van 20 euro , leek op een goedkope potje mini garnaltjes uit een blik. Lams Taijin was meer bot dan vlees en zo kan ik nog doorgaan. Bovendien alles geserveerd met minimale hoeveelheid groenten en geen rijst. Een mandje met vier mini brood stukjes. Als ik niet vaker marokkaans had gegeten, dan zou ik misschien niet weten of dit zo hoort, maar ik heb vaker Taijin gegeten, ook in Marokko zelf en deze restaurant komt niet in de buurt van wat en hoe daar geserveerd wordt. Erg jammer! Vanwaar al die positieve reacties op iens? We durfden niet eens een toetje daar te bestellen en zijn we naar een toko gegaan voor het nagerecht.


9.7
Gemiddelde
Abdelali
21 januari 2016
Geweldig genoten
Begonnen met een heerlijke salade als voorgerecht. Daarna de eveneens geweldige kip tajine met rozijnen en uien. Tot slot de macarons en cheesecake. Een geweldige avond en we komen zeker snel weer terug.Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland