Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Beekstraat 54, Weert51.255406305.70598210Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2015

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Amusant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Amusant8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
André en Petra
17 juni 2017
Aspergemenu juni 2017
We zijn gisteren bij jullie geweest en hebben gekozen voor het aspergemenu. Dit hadden we van te voren telefonisch aangegeven. Op een gegeven moment werd er gevraagd naar een aperitief en werd een voorstel gedaan. Gintonic..... wat we heel vreemd vonden was dat de verse ingriediënten niet meteen voorradig waren. Moesten hier toch een tijdje op wachten. En daarna had de serveerster in de gaten dat we kwamen voor het aspergemenu. Dus qua drankjes liep het een beetje vreemd en door elkaar. Aperitief was inbegrepen in het menu. Het menu zelf was heel verrassend, knap gedaan. En zeker voldoende. Een paar aandachtspunten. De brede vensterbank achter ons tafeltje was niet schoon. Vliegjes, blaadjes? Voor de mensen met een slechte gewoonte zoals roken buiten, wij dus ook, een idee om een paar asbakjes te plaatsen. Groetjes André en Petra


9.6
Gemiddelde
Joan
11 juni 2017
Amusant amuseert inderdaad
Heerlijk gegeten bij Amusant in Weert. Een gemoedelijke sfeer, prima bediening en heerlijke gerechten. In plaats van het voorgestelde maximum van zeven rondes, hebben wij nog een achtste ronde besteld. En ook die was even lekker als de voorgaande zeven. De presentatie en de smaken waren steeds weer verrassend. Amusant is een prachtig concept van twee jonge, gemotiveerde ondernemers dat veel meer bezoekers verdient.


9.6
Gemiddelde
Sandra
10 juni 2017
Heerlijk
Wederom weer heerlijk gegeten bij Ammusant. Het concept blijft leuk. Kleinere gerechtjes, waardoor je van alles kan proeven! Echt een genot voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog! Wij gaan hier nog veel vaker komen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.