Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gorishoeksedijk 25, De Gorishoekse Hoeve, Scherpenisse51.534783704.07978110BrasserieMediterraanNederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
SMAEK en kwaliteit gaan samen met aandacht voor mens, dier en milieu.

SMAEK is een restaurant, midden in de polder van Scherpenisse, op steenworp afstand van het Nationaal Park Oosterschelde. Smaak en kwaliteit gaan samen met aandacht voor mens, dier en milieu Seizoensgebonden, lokale en Zuid-Europese producten vormen de basis van de gevarieerde menukaart. Er is veel aandacht voor groentebereidingen. Door middel van het gebruik van gewassen uit onze polder, levert SMAEK een bescheiden bijdrage aan het verkleinen van de afstand tussen grond en mond Omdat SMAEK onderdeel is van de Gorishoekse Hoeve, kunnen we ook meer aanbieden als alleen een restaurant. Direct achter SMAEK ligt de speeltuin met air-trampoline, een speelveld met doeltjes en een kinderboerderij. Hierdoor is SMAEK ook uitermate geschikt voor het organiseren van kinderfeesten. Het restaurant is te verdelen in twee delen. Het achterste deel biedt plaats aan circa 80 tot 100 personen, grenst direct aan de speeltuin en is voorzien van een eigen bar. Buiten het hoogseizoen is het mogelijk deze ruimte te gebruiken voor groepen, vergaderingen, recepties, maar ook geboortefeesten, verjaardagen etc. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Kortom, met SMAEK hopen wij een toegevoegde waarde te geven voor de inwoners van het eiland Tholen, de toeristen op het eiland Tholen en overige passanten.

Keukens:

Brasserie, Mediterraan, Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Smaek bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Smaek8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Jeroen
26 juli 2017
Eerste indruk wat raar , eten super , service super !
Bij aankomst wat verrast van het interieur en het weinige volk (was wel op dinsdag avond) . Maar het eten was super ! Voorgerecht : gamba's , zes mooie stukjes in een super saus . Hoofdgerecht van m'n vrouw : vispannetje ( super lekker) m'n hoofdgerecht : surf en turf , was zeer lekker , juist misschien twee kleine potjes saus bij serveren voor het vlees en voor de vis . M'n dessert crème brulé , was ook zeer lekker . Kortom juiste prijs voor lekkere maaltijd . Doe zo voort ! We komen zeker nog eens terug .


6.6
Gemiddelde
Gerrit
24 juli 2017
Heerlijk avondje
Wat een geweldige avond heerlijk genoten van onze voortreffelijk dine r


8.0
Gemiddelde
A.
10 juli 2017
Lekker gegeten.
Heerlijk gegeten. Kinderen houden zich bezig in de speeltuin. Als ik 1 tip mag geven aan smaek: iets gevarieerdere vismenus. 3 van de 4 menu's zijn van gambas gemaakt. Misschien zalm of slibtong door 1 van de menu's vervangen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.