Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gorishoeksedijk 25, De Gorishoekse Hoeve, Scherpenisse51.534783704.07978110BrasserieMediterraanNederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
SMAEK en kwaliteit gaan samen met aandacht voor mens, dier en milieu.

SMAEK is een restaurant, midden in de polder van Scherpenisse, op steenworp afstand van het Nationaal Park Oosterschelde. Smaak en kwaliteit gaan samen met aandacht voor mens, dier en milieu Seizoensgebonden, lokale en Zuid-Europese producten vormen de basis van de gevarieerde menukaart. Er is veel aandacht voor groentebereidingen. Door middel van het gebruik van gewassen uit onze polder, levert SMAEK een bescheiden bijdrage aan het verkleinen van de afstand tussen grond en mond Omdat SMAEK onderdeel is van de Gorishoekse Hoeve, kunnen we ook meer aanbieden als alleen een restaurant. Direct achter SMAEK ligt de speeltuin met air-trampoline, een speelveld met doeltjes en een kinderboerderij. Hierdoor is SMAEK ook uitermate geschikt voor het organiseren van kinderfeesten. Het restaurant is te verdelen in twee delen. Het achterste deel biedt plaats aan circa 80 tot 100 personen, grenst direct aan de speeltuin en is voorzien van een eigen bar. Buiten het hoogseizoen is het mogelijk deze ruimte te gebruiken voor groepen, vergaderingen, recepties, maar ook geboortefeesten, verjaardagen etc. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Kortom, met SMAEK hopen wij een toegevoegde waarde te geven voor de inwoners van het eiland Tholen, de toeristen op het eiland Tholen en overige passanten.

Keukens:

Brasserie, Mediterraan, Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Smaek bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Smaek8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
judith
18 april 2017
heerlijk gegeten
Heerlijk gegeten Erg leuk voor kinderen


8.6
Gemiddelde
Kurt
17 april 2017
Verward gezellig
Leuke gerechten, leuke bediening...heb alleen moeite met het meubilair...beetje reftergevoel ...


6.0
Gemiddelde
Cock
17 april 2017
Het kan veel beter
De smaak van ons menu liet veel te wensen over. Normaal zijn de borden leeg gegeten maar nu bleef meer dan de helft nog staan.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.