Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lange Mare 60, Leiden52.161696604.49041400

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een restaurant waar de pure keuken van nu en ongedwongen gastvrijheid samenkomen. Een warm, vriendelijk en smaakvol restaurant, waar wij u graag ontvangen voor een diner Ć  la carte, menu van de chef of een hapje voor het theater.

Ons team staat klaar om u van harte welkom te heten in De Koekop. Graag nemen wij u een avond mee in pure smaken en oprechte gastvrijheid.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Mangerie De Koekop bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Mangerie De Koekop8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Gijs
4 december 2016
Lekker gegeten
Het 5 gangenmenu was divers en goed van smaak. Helaas was de service niet zo persoonlijk als we hadden verwacht vanuit de andere reviews aangemerkt.


8.0
Gemiddelde
Jacqueline
28 november 2016
Heerlijk en rustig gedineerd
Op een maandagavond gegeten in de Koekop, het was redelijk rustig maar niet te leeg, door de gezellige indeling van het restaurant. Beperkte keuze op de kaart. Echter de gerechten zijn van hoge kwaliteit en met bijzondere smaakcombinatie, Met zorg klaargemaakt, opgemaakt en geserveerd. Blijft een fijn restaurant met een prettige en rustgevende sfeer.


10.0
Gemiddelde
Caroline
26 november 2016
Heerlijk gegeten voor een leuke prijs
Wij raden de Koekop zeker aan voor een heerlijke en ontspannen avond met echt goede gerechten (alles kent bereiding), fijne wijnen en een superbe gastvrouw Jenny.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.