Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lange Mare 60, Leiden52.161696604.49041400

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een restaurant waar de pure keuken van nu en ongedwongen gastvrijheid samenkomen. Een warm, vriendelijk en smaakvol restaurant, waar wij u graag ontvangen voor een diner à la carte, menu van de chef of een hapje voor het theater.

Ons team staat klaar om u van harte welkom te heten in De Koekop. Graag nemen wij u een avond mee in pure smaken en oprechte gastvrijheid.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Mangerie De Koekop bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Mangerie De Koekop8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Amy
20 maart 2017
Trouwetentje
We hebben bij De Koekop het etentje ter ere van ons trouwen gehouden. Heel erg behulpzaam met het organiseren hiervan, speciaal voor ons eerder open en vol goede ideeën over de aankleding en invulling van ons etentje. Speeches waren geen probleem, en alles was tot in de puntjes geregeld en gepland, zodat wij precies op tijd door konden naar onze feestlocatie. Veel complimenten gehad van onze gasten! Eten was goed, en het toetje erg lekker. We komen graag een keer terug voor een volledige proeverij!


10.0
Gemiddelde
Wessel en Eef
24 februari 2017
Geweldig gegeten in de Koekop
Heerlijk genoten van 5-gangen diner. De gerechten waren stuk voor stuk geweldig. Dit is echt uit eten voor fijnproevers!


9.3
Gemiddelde
Klaus
19 februari 2017
Zeker een bezoek waard
Graag wilden wij een voor ons nieuw restaurant bezoeken. Na een beetje speurwerk ben ik bij "De Koekop" uitgekomen. Midden in de Leidse Binnenstad, goede recensies en het nieuwe menu, spraak mij aan. Gereserveerd en meteen aangegeven, dat wij voor de zeven gangen gaan. Het restaurant, aan de Lange Mare gelegen, heeft een intieme sfeer. Het straalt warmte uit en de ruime opstelling van de tafels is erg prettig. De stoelen zijn comfortabel. Naar een warme ontvangst van gastvrouw Jenny Mackay-Schreurs mochten wij de tafel zelf kiezen. Wij besloten op deze avond voor de eigen wijnkeuze. Eerst een glas Rueda Verdejo Monasterio de Palazuelos, die erg in de smaak veel. Daarna het menu met twee fles wijn begeleid. Voor het begin nog een binnenkomer in form van een "moleculair" meloen en brood om te dippen in olijfolie en een kruidenmix. Naar de amuse nu het belangrijkste - Het Menu. De gerechten vonden wij erg lekker, smakelijk in balans.en de portiegrootte perfect voor een zeven gangen menu. Met de vierde gang (Ravioli) hadden wij en bijna "Déjà vu", omdat wij het zelfde gerecht maanden tevoren in een ander Leidse restaurant gegeten hadden. Ik doe geen openbare uitspraak, welke versie beter was ( :) ). Helaas was het niet altijd perfect, omdat de een of andere slordigheidsfoutje ingeslopen was. Daar heb ik de gastvrouw op aangesproken, omdat ik het zonde vind, dat zoiets gebeurd, daar wel men de hele avond zo goede gerechten op tafel zet. Dit zijn kleine dingen, die niet hoeven te gebeuren, maar daaraan kan gewerkt worden. Het menu was daarom niet minder lekker. Graag wil ik het nog over heel positieve punten hebben.Wij vonden het geweldig, dat ons ook kraanwater, naast het gebruikelijke water, aangeboden word. Waarom 5 Euro voor een fles plat water betalen, als je in Nederland gewoon goed water uit de kraan hebt. Zelfs zal ik dan geen probleem hebben als de water bijv. met eenmalig 1 Euro p.P. berekend word. Immers gebruikt u ook glazen en de karaf voor. Verder moet ik zeggen, dat ik nog bijna nooit zo een geweldig goed gegaarde vis (Skrei) genoten heb. was was die mooi glazig van binnen. Mij culinair verstand was heel, heel gelukkig met deze prestatie. De bediening erg vriendelijk en open voor vragen. In ieder geval kunnen wij "De Koekop" aan ieder aanraden. De rekening voor de avond (2 Pers.), inclusief 7-gangen menu, twee fles wijn en verdere drankjes dranken, was 278.- Euro. Meer als gerechtvaardigd. Graag weer...


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.