Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Archimedeslaan 10, Utrecht52.094359505.15349150Brasserie

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het restaurant voor iedereen op Rijnsweerd en omgeving.

Even het werk het werk laten. Ontspannen met collega's. En genieten van een heerlijke lunch die ook nog betaalbaar is. Welkom bij Brasserie Plato, de brasserie waar je óók welkom bent als je niet bij a.s.r. werkt. Je vindt ons in het pand van a.s.r. op de begane grond. Tussen 10.00 en 16.00 uur staan elke dag de deuren voor je open. Oók die van het terras met uitzicht over onze grote vijver. Op vrijdag kun je met collega's of vrienden gezellig komen borrelen. Handig, zo'n adres in de buurt. Waar de sfeer gastvrij is, de uitstraling luxe en de kwaliteit verrassend.

keuken:

Brasserie

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

Ook voor het diner blijven we langer open voor groepen vanaf 20 personen. Hiervoor bieden we 2, 3 of 4 gangen keuze menu's met bijpassende wijnarrangementen.

Geopend sinds:

september 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Plato bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Plato8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Joke
15 augustus 2017
verrassing met kwaliteit!
In het a.s.r.-gebouw aan de Archimedeslaan in Utrecht bevindt zich Brasserie Plato; een verrassende horeca-locatie! Afgelopen week heb ik daar heerlijk gegeten in een moderne, mooi ingerichte ambiance. Hartelijk ontvangen en bediend.De gerechten zijn van zeer goede kwaliteit. Het geheel is uitermate verzorgd.


8.3
Gemiddelde
Eveline
10 juli 2017
Heerlijke lunch!
We hebben heerlijk gelunched en genoten van de verse producten, de super opmaak en de heerlijke kwaliteit. Was weer een genot!


7.0
Gemiddelde
Marijke
4 juli 2017
helaas
Ik had gereserveerd 11 man maar het was niet doorgekomen via Couverts helaas. Maar er werd gezorgd dat we aan konden schuiven bij de BBQ van de groep die de hut had afgehuurd. Prima. Jammer dat er geen dessert was. We vonden het ook heel jammer dat er geen mogelijkheid was tot een kopje koffie. Maar Plato kon er uiteindelijk niets aan doen dat we niet aangemeld waren en de oplossing was super. Hartelijke dank nog.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.