Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Archimedeslaan 10, Utrecht52.094359505.15349150Brasserie

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het restaurant voor iedereen op Rijnsweerd en omgeving.

Even het werk het werk laten. Ontspannen met collega's. En genieten van een heerlijke lunch die ook nog betaalbaar is. Welkom bij Brasserie Plato, de brasserie waar je óók welkom bent als je niet bij a.s.r. werkt. Je vindt ons in het pand van a.s.r. op de begane grond. Tussen 10.00 en 16.00 uur staan elke dag de deuren voor je open. Oók die van het terras met uitzicht over onze grote vijver. Op vrijdag kun je met collega's of vrienden gezellig komen borrelen. Handig, zo'n adres in de buurt. Waar de sfeer gastvrij is, de uitstraling luxe en de kwaliteit verrassend.

keuken:

Brasserie

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

Ook voor het diner blijven we langer open voor groepen vanaf 20 personen. Hiervoor bieden we 2, 3 of 4 gangen keuze menu's met bijpassende wijnarrangementen.

Geopend sinds:

september 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Plato bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Plato8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
ulrich pohlert
26 april 2017
Toplunch
Uitstekend geluncht met vrouw en nicht uit Indonesia in de sfeefvolle Brasserie met uitzicht op prachtige tuin van a.s.r. verzekeringen. Prijs/kwaliteit is prima en de service is ook erg vriendelijk. Met name de buikspek vond ik fantastisch, alleen jammer dat dit gerecht binnenkort van de menukaart wordt gehaald i.v.m. de wisseling van het seizoen. Wat mij betreft mag dit gerecht permanent op de menukaart blijven staan en hopelijk vinden vele anderen klanten het ook..


7.6
Gemiddelde
Petra
17 april 2017
Altijd prima
Plato zit in ons pand en is daarom een voor de hand liggende plek om af Te spreken. keuken is altijd goed; bediening persoonlijk en aardig


9.0
Gemiddelde
petra
28 februari 2017
lunchtime
altijd goede kwaliteit bij plato en aardige bediening. ik zie uit naar de nieuwe kaart! de ravioli wordt steeds beter :-)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.