Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Haarlemmerweg 8a, Amsterdam52.386994304.87303730EuropeesInternationaalVegetarisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Welkom bij Gustafson,een pop-up op de Westergasfabriek in Amsterdam

Gustafson brengt al het goede van jouw urban lifestyle bij elkaar. Slechts tijdelijk geopend is het een unieke en gastvrije plek die mensen inspireert met design, events en cultuur. Create, meet, eat, drink and relax, life is good!

Leef mee en zie hoe de lege ruimte langzaam, maar heel zeker, verandert in een warme, verrassende en kleurrijke plek met een prachtige cocktailbar en een fijn restaurant.

Keukens:

Europees, Internationaal, Vegetarisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Gustafson | Eten-Drinken-Slapen-Design bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Gustafson | Eten-Drinken-Slapen-Design8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


3.7
Gemiddelde
Henry
13 september 2016
Ronduit slecht
Kan er niet veel meer van maken. De ervaring was donderdagavond 8 september ronduit slecht te noemen bij Gustafson. In eerste instantie vriendelijke, maar niet bijster doortastende bediening. Opname van drankjes en daarna voor- en hoofdgerecht uiteindelijk gelukt. Duurde langer dan nodig met een paar tafels. Na enige tijd een andere ober opeens aan tafel: dat 1 van de hoofdgerechten opeens niet meer voorradig is. En dat was het dan. Geen excuses, geen kaart. Zelf vragen om een kaart om dan maar iets anders uit te zoeken. Daarna wederom aandacht van een ober te krijgen, die dan raar opkijkt dat je opnieuw wat besteld. Uiteindelijk een hamburger als alternatief besteld, om het niet te moeilijk te maken. Dat moet niet zo moeilijk zijn toch?? Voorgerecht was ok. Niet spannend maar wel verdienstelijk. Losse opmerking: Als je verschillende wijnen op de kaart hebt, zorg er dan ook voor dat je de juiste wijnen in de glazen schenkt, en de serveersters zich niet beperken tot "rood" en "wit". Daarna verplaatst naar binnen want buiten te winderig, alwaar we een dik uur op 2 hamburgers hebben mogen wachten. Bij navraag waarom zo'n lange duur, enkel een kortaf en geiiriteerd "het komt er nu aan". Waarom zou je je verexcuseren bij klanten? En wat er dan uiteindelijk aankwam was van een voetbalkantine-niveau. Wat een armoede. Zompig en liefdeloos. Deze lokatie met veel potentie graag snel inleveren aan een team die daar WEL raad mee weet.


5.7
Gemiddelde
FERDINAND
5 september 2016
GEWOONTJES
OP AANRADEN VAN EEN VRIEND HIER WEZEN ETEN. FRAAIE OMGEVING, UITERST VRIENDELIJKE BEDIENING MAAR HET ETEN, TJA... HET LEEK MEER CANTINE ETEN DAN EEN RESTAURANT. PLATING WAS SIMPEL, FRIET TAMELIJK VET. LEUK VOOR EVEN TUSSENDOOR, MAAR EEN AVONDVULLEND PROGRAMMA ZOU IK ER NIET VAN WILLEN MAKEN.


7.3
Gemiddelde
Amarens
29 augustus 2016
Leuk terras en prima voor een bedrijfsuitje!
Leuk terras en prima voor een bedrijfsuitje!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland