Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Ruiterskwartier 115, Leeuwarden53.200273105.79273660Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Burgemeester van Napels is er voor iedereen, op elk moment van de dag. Voor een dampende kop koffie of thee, een lekkere lunch, een borrel of een Italiaanse maaltijd.

's Avonds knappert het vuur in onze traditionele stenen houtoven op maar liefst 450°C. Hierin bereiden we onze ambachtelijke Napolitaanse pizza’s. Zacht van binnen en knapperig aan de buitenkant.

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Burgemeester van Napels bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Burgemeester van Napels8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Sophie
29 september 2016
plussen maar ook minnen
Gereserveerd, maar .... ondanks bevestiging op mail geen reservering bekend in het restauran,. het was vroeg in de avond, plaats genoeg. Geen probleem. Bestellen, overleg er over uitstekend. Eerste glaasje rose overduidelijk uit aangebroken fles, smaakte niet goed. het tweede glaasje kwam uit een nieuw geopende fles en de smaak was veel beter.Wel: de pizza werd gebracht en later de beide andere gerechten: pasta's. Jammer is dat. Eten van goede kwaliteit en bediening vriendelijk. Toch wel wat minpuntjes maar ook plussen. Kom wel weer eens!!!


9.0
Gemiddelde
Sanne
18 september 2016
Altijd lekker eten
Altijd lekker eten hier! Vers, vriendelijk en voor iedereen wel wat lekkers op de kaart. Ben hier al meerdere malen wezen eten en nooit klachten!


7.0
Gemiddelde
Bianca
18 september 2016
Geen wow-effect
Mooie zaak, sfeervol en goede locatie. Maar uiteindelijk gaat het toch om het eten en dat viel helaas tegen. Op het voorgerecht na, de bruchetta was goed op smaak, heerlijk. De hoofdgerechten (pizza en pasta) waren erg vlak van smaak, niet bijzonder. Voor de nagerechten (semifreddo en aardbeien tiramisu) geldt hetzelfde. Jammer. Hoewel het niet slecht was, zullen wij hier niet snel nog een keer eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland