Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Diessenseweg 61, Hilvarenbeek51.484717605.14202340FransNederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Leuk! eten en drinken is een nieuwe uitdaging voor Dennis en Hilde van Poppel. In 2007 starten zij met Hotel Brabant aan de Diessenseweg in Hilvarenbeek. Een gezellig en gemoedelijk Brabants hotel waar zij jaarlijks vele Nederlandse en buitenlandse gasten mogen ontvangen. Na een update van het hotel en café was nu de beurt aan het restaurant.

Leuk! eten en drinken onder het dak van Hotel Brabant.
Een Leuk! nieuw restaurant; een Leuk!e nieuwe naam; een Leuk!e nieuwe kaart;
een Leuk! nieuw interieur; maar... hetzelfde Leuk!e prijsniveau!

Keukens:

Frans, Nederlands

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hotel Brabant - Leuk! Eten en drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hotel Brabant - Leuk! Eten en drinken8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Ruud
28 november 2016
27 november 2016
We hadden de prijs "verrassingsmenu"gewonnen. We konden kiezen uit de hele kaart. Het was allemaal prima. Eén kleine opmerking: een beetje rauwkost zou niet misstaan.


9.0
Gemiddelde
Jos
28 november 2016
Eten met grote groep
Was wel even spannend om met een grote groep, 19 mensen te gaan eten. Het is ons prima bevallen, goede prijs/kwaliteit verhouding (ruime keus in het 3-gangen menu) tevens werd er ook gehoor gegeven aan uitzonderingen ( een menu vegetarisch). Verder was de sfeer en bediening prima. (korte wachttijden) Beslist vatbaar voor herhaling om hier met een grote groep te gaan eten (je moet wel eerst reserveren en aangeven dat je met een grote groep mensen komt, dit voor de "logistiek"voor de keuken.)


8.6
Gemiddelde
Louis
20 november 2016
Prima vertoeven
We werden ontvangen in een rustige en sfeervolle omgeving. De bediening was uiterst correct en vriendelijk. De borden waren prima voorverwarmd. Het buffet werd keurig opgediend. Het eten was goed van kwaliteit, niet te veel niet te weinig. Het menu was gevarieerd, voor elk wat wils.. Kortom de reacties waren zeer positief een prima afsluiting na een mooie zinvolle dag. Prijs/kwaliteits verhouding was naar ieders zin.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

anke, Oirschot
27 november 2015

1. Wij gingen eten met cadeaubon van \'Gift for two\', deze bon was gekocht voor €50 en konden kiezen uit een 3-gangen menu €20 p.p. (x2= €40)... Toch de mogelijkheid gekregen om te eten wat we wilden en het bedrag van €50 van de totale rekening werd gehaald. 2. Er werd gevraagd of we brood met smeersels wilden, ja graag, dit hebben we nooit gehad. Het voorgerecht kwam circa 45 minuten na bestelling en ook zonder brood. Voorgerecht viel tegen. Hoofdgerecht was heel lekker (gamba\'s en kogelbiefstuk). 3. Toetje voor onze dochter van 16 maanden besteld, 1 bolletje vanilleijs €3! Toen we aan de serveerster aangaven dat we dat wel veel vonden voor 1 bolletje, gaf ze aan dat ze de prijzen niet maakte en de bazin er de volgende dag pas was.. Hoofdgerecht lekker, nagerecht lekker, bijzonder... nee. Sommige serveersters moeten leren wat service is.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.