Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Schaikweg 94, Emmen52.778329306.91202340Nederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het hotelschool restaurant in Emmen onder leiding van meesterkok Albert Kooy!

keuken:

Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Stones bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Stones8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Truus
26 november 2016
Erg gezellig
Erg gezellig bij jullie gegeten, helaas vielen de gerechten ons iets tegen. We hebben alle 6 gangen gegeten, 2 gerechten vonden we echt allemaal niet lekker en bij de rest was het per persoon wisselend en de meeste van ons zijn toch echt niet kieskeurig. Een minpunt was dat ik bij reservering al had aangegeven dat er een vegetariƫrs mee zou komen maar daar waren jullie niet op voorbereid. Op de avond zelf moest worden bedacht wat het alternatief zou zijn en niet bij alle gerechten was er een alternatief, gemiste kans denk ik. We dachten dat het waterarrangement per tafel was maar dat bleek per persoon te zijn, dat vonden we wel erg duur voor water, water zou gratis moeten zijn of in ieder geval bijna niks moeten kosten. Wel waren we erg te spreken over de aanpak en de bediening, het was een gezellige avond. We hopen dat de kaart de volgende keer beter bij onze smaak aansluit.


8.0
Gemiddelde
Marianne
24 november 2016
bijzonder Hollands
Voor de tweede keer heerlijk gegeten verrassende gerechten op hoog culinair niveau. De leerlingen van het drente college nog wat verlegen en onzeker. De andere gastheren van de hotelschool op de goede weg van gastheerschap. Wat meer ontspanning mag best ; de kwaliteit is prima!! ( dat mag ik zeggen als oud praktijkexaminator )


10.0
Gemiddelde
Wouter
22 november 2016
Van popcorn tot palingmoes en van hert naar laurier-parfait.
Wederom genoten van een 'pracht' avond in Stones. Nu te gast met 3 dames welke er nog niet eerder geweest zijn. Allen en alleen lof over de gerechten, van de bijzondere popcorn tot palingmoes en van hert naar laurier-parfait. Elk gerecht ook in een juiste hoeveelheid geserveerd. Alles begeleid met een non alcoholische sap arrangement, heerlijk! Het enthousiasme straalt en is voelbaar, complimenten!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.