Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Schaikweg 94, Emmen52.778329306.91202340Nederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het hotelschool restaurant in Emmen onder leiding van meesterkok Albert Kooy!

keuken:

Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Stones bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Stones8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Jan-Roel
23 maart 2017
Heerlijk gegeten voor een aangename prijs
Wij hebben genoten van een heerlijk 6 gangen diner voor een hele aangename prijs en de bieding was erg vlot. Voor de Bob werd er een aangepast wijn (proef) arrangement geregeld wat goed in de smaak viel. Enkele mensen schrijven hier dat de porties te klein zijn, hier zijn wij het absoluut niet mee eens. Na het nuttigen van het 6 gangen diner voelde wij ons tonnetje rond. De kennis van de bediening over de geserveerde wijnen kan nog wel iets uitgebreider en enthousiaster, maar dit wijd ik meer aan de leeftijd van het bedienende personeel. Wij hebben een hele leuke avond gehad en gaan binnenkort de vestiging in Leeuwarden uit proberen.


9.3
Gemiddelde
jan
10 maart 2017
(h)eerlijk verrassing
Gister met deel van de familie ons laten verrassen in Emmen. Bij binnen komst een boerenkoolcocktail werd het voorafje opgemaakt op de rug van onze hand! (heerlijke mouse met paling). Ook de rest van het eten was prima. De leerlingen deden het super. Klein verbeter punt: temp borden en eten kon iest hoger.


6.0
Gemiddelde
Ynimschol
5 maart 2017
Gebakkenlucht
We hebben gegeten bij Stones en wij hebben besloten dat het tot deze ene keer blijft. De bediening was prima, ook de uitleg van de gerechten ontbrak niet aan kwaliteit. We vonden de gerechten echter meer op kleine hapjes lijken dan op een gerecht.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.