Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Van Schaikweg 94, Emmen52.778329306.91202340Nederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het hotelschool restaurant in Emmen onder leiding van meesterkok Albert Kooy!

keuken:

Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Stones bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Stones8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
RMSPPBGH
16 oktober 2016
Goedkoop, maar geen sterrenrestaurant
Bijzondere gerechten, mooi opgemaakt en geserveerd door studenten van hotelschool. Laatste dag voor de (herfst)vakantie betekent dat er geen keuzemenu is, alleen een vastgesteld menu. Beetje jammer. Keuze uit 2 drankjes als aperitief, maar op de rekening blijkt dan dat de drankjes wel €5-6 per glas kosten. Dit moeten ze tevoren melden! Terwijl er ook wel andere drankjes te krijgen zijn. Wij kregen het waterarrangement echter weer gratis. Vtv niet echt duidelijk wat wat kost en wat inbegrepen is en niet. €5 per gang is niet veel, maar je moet zeker een 4 gangen-menu nemen om een beetje gevuld te raken. Daar tegenover staat dan wel dat je onbeperkt broodjes en boter op tafel geserveerd krijgt. Verder was het een leuke bijkomstigheid dat elke 4e persoon in oktober gratis mee eet! Kortom, goedkoop uit eten, maar verwacht niet dat je (w.b. voedsel) in een sterrenrestaurant terecht komt. Bediening door studenten en coaches wel volgens de etiquette regels en vriendelijk.


7.0
Gemiddelde
fleur
15 oktober 2016
Heerlijk vegetarisch gegeten
We hebben heerlijk vegetarisch gegeten , min puntje was dat ze voor een koud hoofdgerecht gekozen hadden,ondanks dat het was heerlijk. Wij komen zeker terug. Ik hoop dat ze ons dan weer verrassen met een ander menu.:)


7.7
Gemiddelde
Désirée
15 oktober 2016
Prima, maar neem de tijd
Gisterenavond met 4 mensen wezen eten bij STONES. Het is even wennen dat het menu al vaststaat, maar dat is ook wel logisch in een studie-restaurant. We hebben er goed en lekker gegeten. Vooral het sap-arrangement verraste ons zeer voor de non-alcoholici onder ons. Wel moet je er even de tijd voor nemen. Het 4 gangen menu vraagt wel wat meer tijd dan een doorsnee restaurant. Jammer is wel dat we de bediening niet meer gedag konden zeggen toen zij aan het eind van ons diner door een ander werd vervangen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland