Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Straatweg 107, Rotterdam51.948497304.48572920JapansSushiGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Onbeperkt genieten van de beste Japanse producten en de verste vis

Keukens:

Japans, Sushi, Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via thuisbezorgd
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Kyoto bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Kyoto7.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
marie
11 januari 2017
service kon beter
Het eten werd snel gebracht en was heerlijk. Wel jammer dat de bediening niet aangaf welk gerecht wat was en we zelf op de kaart moesten nazoeken wie wat besteld had. Wij moesten trouwens elke keer de bediening vragen wanneer we een nieuwe ronde of wat te drinken wilden. Zij mochten wel iets gastvrijer zijn.


6.3
Gemiddelde
Judith
1 januari 2017
Te lang wachten op Sushi
Niet denderend, Sumo veel beter!


3.6
Gemiddelde
Adriaan
19 december 2016
Slechte vis, slechte service
Onlangs bij kyoto sushi mogen eten, nou, daar werden we niet blij van. De bediening leek ons het grootste gedeelte van de avond te negeren, het duurde lang voor dat het eten kwam, en de vis had weinig tot geen smaak. We hadden de sashimi besteld, daar wij daar een groot fan van zijn, maar dat was een foute keuze. Voor de sashimi moet je extra betalen, wat an sich geen probleem is, maar de kwaliteit was zo uitermate slecht dat wij het terug moesten sturen. De serveerster zou het van de rekening afhalen. Maar, bij het betalen, bleek de helft van de prijs van de sashimi er gewoon op te staan. Wij vragen om uitleg, en die kregen we. Aangezien we de helft hadden opgegeten, immers moesten we het proeven, zouden we ook de helft moeten betalen. Los daarvan hadden ze ook al meerdere keren deze avond de sashimi geleverd, en daar geen klachten over gehad. Pardon? Hoe kan ik iets terug sturen zonder ervan te eten? En wat maakt mij het uit dat jullie er geen klachten over hebben gehad, het gaat toch om mijn ervaring? Goed, los van dat akkefietje, was de service gewoon slecht. Serveersters ogen chagrijnig, wat de sfeer van een avondje uit eten niet helpt. Het restaurant was half leeg, maar nog duurde het te lang voor we geholpen werden, en voelden we ons de helft van de tijd vergeten. Enige pluspuntjes waren de wasabi, en het vlees. Los van dat, de vis heeft geen smaak en de service is slecht. Geen aanrader dus.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.