Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Moermanskkade 71, Amsterdam52.399127304.87204930

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Eten, drinken, kinderen, feestjes, zand, yoga en meer. Dok is een culturele horeca bestemming in de Houthavens van Amsterdam.

Dok Amsterdam biedt de mogelijkheid te ontspannen bij een ontvankelijke en familievriendelijke hangout, centraal gelegen met toch een ultiem vrij buitengevoel, direct aan het IJ. Het aanbod bestaat uit lekker eten en drinken, ontsnappen aan de stad zonder de stadse geneugten te verliezen, zorgeloos vertier voor kind, jongvolwassene, ouder en vooral, genieter.

Dok Amsterdam is de plek om op te laden en verhalen te vertellen rond het kampvuur in de meest ongedwongen modus. Dit alles onder het genot van fijne muziek, lekkere drankjes, goed eten en een warm gezelschap. Geen files en gesleep meer de stad uit om buiten te mogen spelen. Bij mooi en veelbelovend weer is Dok Amsterdam open van maandag tot en met zondag.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Strand-Restaurant Dok bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Strand-Restaurant Dok7.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
Ruben
26 juni 2016
Liegende en niet behulpzame bediening
Het eten was ok voor de prijs die we er voor betaalde. De sfeer was een beetje raar, aangezien het een strandtent was die niet aan het strand ligt. De service was abominabel. Wij hadden ons eten besteld, vervolgens werd alles op 1 na gebracht. Er werd een steak gebracht, en geen hamburger zoals we besteld hadden. Er werd gezegd dat de hamburger ook op de bon stond en dat de steak extra was, en dat hij er zo aan kwam. Ondertussen was de rest van ons begonnen met eten, en toen we ons eten bijna op hadden, zagen we dat er 2 hamburgers naar een andere tafel gebracht werden. Toen wij een serveerster daarop aanspraken was haar reactie dat zij begreep hoe we ons voelden, dat zij er ook niks aan kon doen wat er in de keuken gebeurde, en dat zij die hamburgers toch niet aan ons kon geven omdat de andere tafel anders een hamburger te weinig had. Hieruit getuigd geen enkel inlevingsvermogen, totale chaos onder het personeel en geen respect voor ons als klant. Het duurde tot dit moment dat er een drankje aangeboden werd aan de persoon die nog wachtte op haar eten, ook dit was natuurlijk veel te laat. De hamburger die werd gebracht toen wij echt al ons eten al op hadden, had bijna rauwe frietjes en bacon erbij, kortom hij was duidelijk afgeraffeld. Wij konden het begrijpen dat er een foutje gemaakt is in de bestelling opnemen, maar wat de bediening deed om dit op te lossen was abominabel. Als je totaal geen service wilt, ga zeker naar de tent. Anders zou ik aanraden hier nooit heen te gaan.


7.3
Gemiddelde
Laura
5 juni 2016
Heerlijk plekje.
Heerlijk plekje om te borrelen met je voetjes in het zand in de haven van Amsterdam.


9.7
Gemiddelde
Remco
13 mei 2016
Lekker eten op top locatie
Erg lekker gegeten, leuke sfeer en locatie, vriendelijk en relaxed bediend. Top!Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.