Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Westerdoksplein 10-12, Amsterdam52.383365704.89242430

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Hoogendam legt zich niet vast op één voedseltrend maar wil inspelen op de streek en het seizoen.

Bij het maken van de menukaart wordt gekeken naar wat het seizoen te bieden heeft en naar producten uit de buurt, wat lokale boeren aanprijzen, maar ook wat de stad Amsterdam te bieden heeft. Denk aan worsten, kazen, chocolade of bier uit de omgeving.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2015

Chefkok:

Frank Hoogendam

 



Reviews over Café Restaurant Hoogendam



7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.7
Gemiddelde
Ronald
11 november 2015
nieuw en goed
Gisteren met mijn personeel hier gegeten .Goede service , heel belangrijk , vriendelijke mensen en waarvoor we gekomen zijn , goed eten . Een aanrader


6.7
Gemiddelde
John
11 oktober 2015
Eten in een lawaaiierige omgeving
Gisterenavond met oud studiegenoten gegeten in Hoogendam. Dit op aanraden van een vriend die op het Westerdok woont. Die heeft er sinds de opening (nu twee maanden geleden) inmiddels 2 x gegeten. Na de eerste keer was hij enthousiast, de tweede keer al minder. Dat heeft ons er niet van weerhouden om het zelf eens uit te proberen. Hier wat impressies. Sommige hadden als voorgerecht coquilles met hollandsche garnalen en kappertjes. Dit werd opgediend in een schelp. Het geheel was te zout en dreef in geklaarde boter. Daardoor ook te vet. Ik had zelf een voorgerecht van omelet met chantarellen op toast. Op zich geen slechte combinatie, maar de toast had meer overeenkomst met het brood dat we sowieso al geserveerd kregen dan met toast. Bovendien viel er met het bestek moeilijk doorheen te komen. Als hoofdgerecht hadden sommigen van ons gezelschap de daggschotel, piepkuiken met krieltjes. Ik heb daar niks bijzonders over gehoord dus ga er maar vanuit dat die ok was. Ik zelf en nog twee anderen hadden de varkentjeswangen met bloedworst en spitskool in azijn. Geen idee wat we bij varkenswangen moest verwachten. Op het bord lagen drie vierkante blokken. De structuur van het vlees doet enigszins denken aan draadjesvlees, maar als je het snijdt valt het nog meer uiteen. Het heeft een eigen smaak en dat bedoel ik niet negatief, maar de nieuwsgierigheid naar de structuur en de smaak is na het veroberen van een blok wel bevredigd en wordt niet opgevolgd door het verlangen de rest ook op te eten. Plichtsmatig hebben we er nog een gegeten, maar op alle borden bleef de rest uiteindelijk achter. Kortom wat ons betreft mag het portie varkenswangetjes wel wat kleiner. De spitskool erbij gaf wel een lekkere zure bite, maar achteraf hadden we er misschien sla bij moeten nemen. Naast het zuur was er sterke behoefte aan een frisse bite. De bediening was prima. Wij waren met een groep van 8, maar kregen nagenoeg allen op het zelfde moment ons gerechten geserveerd. Minpuntje was dat we een tafel hadden bij de ingang en de deur naar het terras waar (het was 19 uur) op dat moment nog een paar gasten zaten. De deur naar het terras stond open waardoor sommigen van ons (die toch al verkouden waren) op de tocht zaten. Ons verzoek om de deur dicht te doen kon aanvankelijk niet worden ingewilligd (lastig voor bedienend personeel) later bleek de deur alsnog tot op een kier te kunnen worden gesloten (waarvoor alsnog dank). Ander minpunt is de akoestiek van de ruimte. De zaak zat voor ruim een derde vol, maar wij bijna allen vijftigers (maar zeker nog niet toe aan een gehoorapparaat) hadden toch moeite elkaar te verstaan). We hebben dit bij het bedienend personeel onder de aandacht gebracht en gevraagd of zij daar zelf geen last van hadden. Na twee maanden waren ze er inmiddels wel aan gewend zeiden ze. Hmmmm...... dat geeft te denken. Toevallig werkt een van de mensen in ons gezelschap voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van oplossingen voor akoestische problemen. Het probleem is simpel op te lossen, maar is vaak sluitpost bij de inrichting van een zaak of men doet er helemaal niets mee. Haar handen jeukten om de ondernemers van advies te dienen. Het eten was al met al het redelijk, maar de akoestiek is voor ons een reden om hier niet nog een keer naar toe te gaan.


8.0
Gemiddelde
vorkje
3 oktober 2015
goed eten
Vrij nieuwe tent,leuke lokatie.De headchef was er zelf niet.Maar dat was aan t eten absoluut niet te merken,het was erg goed.De bediening is leuk,sommige een beetje "vreemd" maar over het algemeen goed.Ik ga zeker terug komen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!





Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.