Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkplein 9, Alkmaar52.632740704.74472380Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fellini bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fellini8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
René
4 december 2016
Leuke ambiance, lekker gegeten
Fellini is een concept. Een bar, restaurant en zelfs een club ineen. Dat is het meeste deel van de avond geen probleem, maar toen we aankwamen was er nog een bedrijfsborrel bezig, wat ons gesprek aan tafel bemoeilijkte. Om ongeveer 22.30 uur werden we verzocht aan een andere tafel plaats te nemen omdat de DJ zijn podium moest maken voor de volgende avond. Dit in combinatie met de tafel met een los blad wat maakte dat we van tafel moesten wisselen en de veel te laat bezorgde (overigens heerlijke) Italiaans gekruide frietjes zouden mijn mening beïnvloed moeten hebben MAAR.... de manier waarmee de serveersters omgingen met deze tegenslagen was verbluffend enthousiast en goed. We hadden er zoveel lol van dat we juist nog meer genoten. Ze bedienden ons met passie en dat in combinatie met het heerlijke eten maakte deze avond een belevenis. en dat is TOP! Mijn tip zou zijn iets meer scheiding van het eetgedeelte naar het clubgedeelte. Maar dat is het dan ook wel!


8.0
Gemiddelde
Ted
14 november 2016
Uitnodigend.
Heerlijk gegeten met de familie,iedereen was enthousiast,mooi gebouw,verrassend.Vriendelijke bediening.Een aanrader.


8.0
Gemiddelde
Bart
13 november 2016
Heerlijk gegeten
Fellini is een leuk restaurant om te eten. De kwaliteit is goed, maar wel wat zout. De sfeer is goed als er niet te veel kinderen zijn die op loopfietjes door de zaak rijden en schreeuwen (dit zorgde voor een onrustige situatie). Je kan beter boven gaan zitten. Personeel mag de ouders hier best op aan spreken. Er is een speel kamer dus laat de spullen daar.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.