Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Rotterdam Airportplein 55, Rotterdam51.948131274.43551648

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Genieten van de beste gerechten op Rotterdam The Hague Airport bij World Hotel Wings.

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van World Hotel Wings bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over World Hotel Wings8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Pieter
30 november 2016
Niet bijzonder
Samen met mijn vrouw gegeten in het restaurant van Wings hotel. We krijgen netjes een tafel toegewezen. Vervolgens krijgen we geen menu kaarten. we wachten netjes af, bediening loopt regelmatig langs ze kijken ook naar ons maar er komt niets. Tenslotte zelf maar om de kaart gevraagd. Voorgerecht wordt vlot geserveerd en was goed. Hoofdmenu viel wat tegen, vlees was niet erg lekker. Ook hier vraagt de bediening niet of we misschien nog een 2e glas wijn willen, ondanks het lege glas op tafel. Ook voor het dessert moeten we zelf opnieuw om de kaart vragen. Samenvatting: eten was redelijk, sfeer niet bijzonder en de bediening was wel vriendelijk, maar niet attent.


10.0
Gemiddelde
Sofie
17 september 2016
Top hotel
Super ontvangst, super kamer niets op aan te merken! Avond eten in het hotel super lekker ontbijt ook zeer goed! Hadden hotelkamer met zich op de vertrek en landingsbaan leuk om eens te zien. vliegers die landen hoor je niet, vliegers die opstijgen hoor je denk ik 5sec als je er op let helemaal niet storend of dat je er wakker van zou worden. Top hotel!


8.3
Gemiddelde
Arno
20 juli 2016
Laat je verrassen
Normaal zal ik niet twee keer een review schrijven. Nu samen met vrienden gaan eten. Weer overdonderd door de geweldige bediening. Alle vier hebben we een ander menu gekozen en dat heeft bij iedereen geweldig gesmaakt. Alweer een pluim, ga zo door ! Wij komen weer gauw terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.