Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Ganzenmarkt 24-26, Utrecht52.092474505.11971540EetcaféNederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In het gezellige centrum van de Domstad, gelegen aan de Ganzenmarkt, vind je restaurant Ubica. Een tijdje boden de monumentale panden onderdak aan krakers, maar inmiddels is dit de plek waar je terecht kunt voor een heerlijk diner en een goed glas wijn. Schuif gezellig aan met vrienden of familie en sluit een dagje in deze sfeervolle stad in stijl af!

Keukens:

Eetcafé, Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Ubica - Utrechts Bier Café bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ubica - Utrechts Bier Café8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Sander
4 december 2016
Het eten was heerlijk
We hebben vooraf lekker geborreld aan de bar en daarna heerlijk gegeten.


5.6
Gemiddelde
Guido
3 december 2016
Te lang wachten na bestelling
Heb ruim vantevoren gereserveerd voor 9 personen onder vermelding van noodzaak 19:00 in bioscoop 't Hoogt te zijn. Alle deelnemers waren 18:00 aanwezig en hebben meteen besteld. Helaas werden onze bestellingen pas 18:40/45 uitgeserveerd. Gevolg: noodzaak om zeer snel te eten. Sommigen hebben het bestelde slechts gedeeltelijk kunnen opeten, anderen kwamen te laat in bioscoop. Kortom, mislukt etentje en irritatie bij mijn gasten. Begrijp niet waarom wij zo lang moesten wachten. Gemiste kans GCU!


7.0
Gemiddelde
Marleen
6 november 2016
Lekker groepsmenu, wel lang wachten
Eten was lekker, met heerlijke wijn erbij. We aten met een groep, waarbij het menu bestond uit keuzes vis/vlees/vegetarisch, die allemaal goed bevielen. Wel stonden we tegen het einde van de maaltijd droog wat drinken betreft en liet het afrekenen lang op zich wachten. Het personeel was verder erg vriendelijk en beleefd, daarnaast waren sfeer en zitplekken waren goed.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.