Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Singel 460, Amsterdam52.367546904.88883330

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tapas 'à la française'

The French Connection serveert 'tapas a la Francaise'. Dit is onze versie van 'shared dining', waar je met meerdere items in een keer kunt genieten van uw avond opeen speciale manier. Kom en ontdek onze eigen visie van tapas!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The French Connection bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The French Connection8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Astrid
20 januari 2017
dineren met onze afd patent prosecution (27 personen)
Wat een geweldige ervaring hebben we gehad. Niet alleen het eten/service was geweldig, maar ook het contact vooraf. Spreek ik even voor mezelf. Wat heb ik genoten,het was een ware "taste explosion". Dank jullie wel,


8.3
Gemiddelde
Roel
18 januari 2017
Heerlijk gedineerd
Afgelopen zaterdagavond met vrienden heerlijk genoten van een 5 gangendiner. Als eerste een bijzonder lekker glas champagne. Daarnaast 2 heerlijke flessen wijn uitgezocht. Dat was best lastig omdat niet duidelijk was welke gerechten geserveerd zouden worden in het verrassingsmenu. De kennis over de wijnen en de champagne was goed in orde. De gerechten waren heerlijk, goed bereid en mooi op smaak. Sommige porties hadden iets groter gemogen. De kalfswang had iets zachter gekund maar verder geen opmerkingen. Wel jammer dat de wijn niet werd bijgeschonken.


7.3
Gemiddelde
Mely
18 januari 2017
Heerlijk!
Ik vond alles superlekker. De ene smaakexplosie na de andere. Alleen bij het gerechtje met de runderwang vond ik dat minder. Wel lekker, maar geen explosie.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

ester korbee-van hille, Leiden
16 september 2015

Smaakexplosie! Zo noemde mijn zoon de allereerste hap, die wij kregen als \'olijf\'. Wij hadden een heerlijke avond met ons vijven in dit restaurant. We hebben verrukkelijk gegeten met een heel goede plezierige bediening van de Franse kok zelf en zijn staf. Alles is heel naturel opgediend. Een prachtig geheel.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.