Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Singel 460, Amsterdam52.367546904.88883330

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tapas 'à la française'

The French Connection serveert 'tapas a la Francaise'. Dit is onze versie van 'shared dining', waar je met meerdere items in een keer kunt genieten van uw avond opeen speciale manier. Kom en ontdek onze eigen visie van tapas!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The French Connection bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The French Connection8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Jur
24 juni 2017
Leuke en mooie avond gehad
Erg goeie bediening, lekker eten, mooie locatie. Op de fotos ziet er ongezelliger uit dan hoe het in het echt is! Aanrader!


8.3
Gemiddelde
Isolde
23 juni 2017
Gezellige en rustige sfeer
Super gegeten Eindelijk een ZACHTE achtergrond muziek Miste wel iets van een groente bij het hoofdgerecht. Verder top


7.3
Gemiddelde
Menno
18 juni 2017
geen tweede keer
F.C. is een leuk ingericht restaurant met een plezierige en deskundige bediening. Er worden uitsluitend kleine gerechtjes geserveerd. Dat laatste is ook een probleem. De gerechtjes zijn wel lekker maar gewoon te klein. Je bent daar meer bezig aan een proeverij dan met dineren. Ook het eten uit kommetjes is niet oogstrelend en wat ongemakkelijk. Het wordt daardoor een duur restaurant zonder echt culinair te zijn. De wijnkaart biedt mooie wijnen met bijbehorend hogere prijzen. Al met al geen restaurant om nog een tweede keer te bezoeken. Ze zullen hun concept moeten veranderen want zo doorgaan levert geen volle bakken op.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

ester korbee-van hille, Leiden
16 september 2015

Smaakexplosie! Zo noemde mijn zoon de allereerste hap, die wij kregen als \'olijf\'. Wij hadden een heerlijke avond met ons vijven in dit restaurant. We hebben verrukkelijk gegeten met een heel goede plezierige bediening van de Franse kok zelf en zijn staf. Alles is heel naturel opgediend. Een prachtig geheel.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.