Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Singel 460, Amsterdam52.367546904.88883330

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tapas 'à la française'

The French Connection serveert 'tapas a la Francaise'. Dit is onze versie van 'shared dining', waar je met meerdere items in een keer kunt genieten van uw avond opeen speciale manier. Kom en ontdek onze eigen visie van tapas!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The French Connection bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The French Connection8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Annabelle
23 juli 2017
Sfeervol restaurant met verrassend culinaire hoogstandjes
The French Connection is een sfeer- en stijlvol restaurant, waar je je direct welkom voelt. Zeer vriendelijke bediening. Gerechten zijn bijzonder, zeer verfijnd van smaak en prachtig vorm gegeven. Pareltjes op je bord! Een aanrader voor een geslaagde avond haute cuisine.


9.0
Gemiddelde
Nina
18 juli 2017
Heerlijk genoten
Het was een heerlijke avond we werden heel goed ontvangen. Het eten was in een woord voortreffelijk! Zo lekker dat we naast ons 4 gangen menu van Groupon toch maar nog 2 andere bordjes moesten proberen, maar niet omdat we niet vol zaten het was gewoon veel te lekker om over te slaan! De wijn was een beetje prijzig, maar verder was het heerlijk.


7.0
Gemiddelde
Marco
16 juli 2017
Heerlijk gegeten, service wat langzaam
Het eten is erg goed, het concept van meerdere kleine maaltijden ook. Helaas moesten we erg lang wachten op fe service en het hoofdgerecht.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

ester korbee-van hille, Leiden
16 september 2015

Smaakexplosie! Zo noemde mijn zoon de allereerste hap, die wij kregen als \'olijf\'. Wij hadden een heerlijke avond met ons vijven in dit restaurant. We hebben verrukkelijk gegeten met een heel goede plezierige bediening van de Franse kok zelf en zijn staf. Alles is heel naturel opgediend. Een prachtig geheel.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.