Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Singel 460, Amsterdam52.367546904.88883330

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tapas 'à la française'

The French Connection serveert 'tapas a la Francaise'. Dit is onze versie van 'shared dining', waar je met meerdere items in een keer kunt genieten van uw avond opeen speciale manier. Kom en ontdek onze eigen visie van tapas!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The French Connection bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The French Connection8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Joop
16 augustus 2017
Gerechten op sterniveau!
Gisteravond heerlijk met ons vieren gedineerd bij The French Connection. Het was een topavond. Alles klopte: een prachtig pand, een relaxte sfeer, een voortreffelijke bediening en last nut bot least het vier gangen menu Tour de France ( door mijn zoon en mij uitgebreid naar 5 gangen) met gerechten van sterniveau en heerlijke bijpassende wijnen. De originele olijfamuse was top en een smaaksensatie. Datzelfde kan gezegd worden ban het voorgerecht met de even bizarre als overheerlijke combinatie van tomaat, aardbei en mosterdijs. Top ook de Parijse gnocchi, de vijf kruiden eendenborst en het dessert. Een heerlijke avond, voor herhaling vatbaar!


10.0
Gemiddelde
Gerry
16 augustus 2017
Fantastisch
Voor de 4e keer hier gegeten en het smaakt ons nog net als de 1e keer. Alles was weer even lekker, ze verdienen op z'n minst een STER.


8.6
Gemiddelde
Wim
14 augustus 2017
Top!
Leuk restaurant met heerlijke gerechten. De moeite waard!


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

ester korbee-van hille, Leiden
16 september 2015

Smaakexplosie! Zo noemde mijn zoon de allereerste hap, die wij kregen als \'olijf\'. Wij hadden een heerlijke avond met ons vijven in dit restaurant. We hebben verrukkelijk gegeten met een heel goede plezierige bediening van de Franse kok zelf en zijn staf. Alles is heel naturel opgediend. Een prachtig geheel.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.