Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Singel 460, Amsterdam52.367546904.88883330

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tapas 'à la française'

The French Connection serveert 'tapas a la Francaise'. Dit is onze versie van 'shared dining', waar je met meerdere items in een keer kunt genieten van uw avond opeen speciale manier. Kom en ontdek onze eigen visie van tapas!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The French Connection bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The French Connection8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Kjeld
25 april 2017
Super gegeten en top bediening
Leuke zaak, je loopt er zo voorbij, maar het is een aanrader om even te zoeken. Het eten was heerlijk verfijnd en verrassend. Leuke combinaties en verrassende gerechten. Bediening was top. Lekker spontaan en verstand van zaken. Goed advies over de wijn. Klasse zaak... Ik kom zeker terug naar 020 ;-) Veel succes


10.0
Gemiddelde
Emily
25 april 2017
Goed restaurant, goede service
Goed eten, mooie smaak combinaties. Prettige service door de manager die geënthousiasmeerd over de wijnen verteld. Deed nog een suggestie betreft het eten voor mij als vegetariër. Fijne ambiance. Muziek perfect volume.


8.3
Gemiddelde
Martijn
25 april 2017
Heerlijke verrassing
The French Connection is een mooie culinaire verrassing in het centrum van Amsterdam. Heerlijke gerechten die goed worden gepresenteerd. Service is vriendelijk en is goed in staat om de gerechten en wijnen toe te lichten. Enige aandachtspunt is de wijnkaart, deze zijn over het algemeen redelijk duur.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

ester korbee-van hille, Leiden
16 september 2015

Smaakexplosie! Zo noemde mijn zoon de allereerste hap, die wij kregen als \'olijf\'. Wij hadden een heerlijke avond met ons vijven in dit restaurant. We hebben verrukkelijk gegeten met een heel goede plezierige bediening van de Franse kok zelf en zijn staf. Alles is heel naturel opgediend. Een prachtig geheel.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.