Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Singel 460, Amsterdam52.367546904.88883330

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tapas 'à la française'

The French Connection serveert 'tapas a la Francaise'. Dit is onze versie van 'shared dining', waar je met meerdere items in een keer kunt genieten van uw avond opeen speciale manier. Kom en ontdek onze eigen visie van tapas!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The French Connection bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The French Connection8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Onno
20 februari 2017
Zeker de moeite waard
Wij waren verrast door het geboden menu. Originele combinaties en van zeer goede smaak. Ook ons wijnarrangement was kwalitatief goed en passend bij de gerechten.


7.0
Gemiddelde
Fred
16 februari 2017
Te duur
Wij haden gekozen voor de kleine gerechtjes, aangeraden werd om er dan 4 te bestellen. Op het. kaasplankje na bleken de porties wel erg klein, overigens uitstekend bereid. O.i. moeten of de porties groter of de prijs van het geheel naar beneden! Het restaurant is leuk ingericht. De bediening attent, maar onderbezet.


10.0
Gemiddelde
Natasja
5 februari 2017
Top ervaring!
Wij zijn hier geweest op een zaterdag avond en hebben genoten van het 7-gangen menu. De verschillende gangen waren heerlijk en erg afwisselend. Het personeel was erg behulpzaam en zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

ester korbee-van hille, Leiden
16 september 2015

Smaakexplosie! Zo noemde mijn zoon de allereerste hap, die wij kregen als \'olijf\'. Wij hadden een heerlijke avond met ons vijven in dit restaurant. We hebben verrukkelijk gegeten met een heel goede plezierige bediening van de Franse kok zelf en zijn staf. Alles is heel naturel opgediend. Een prachtig geheel.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.