Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Emmaboulevard 5, Hoek van Holland51.981071304.11160090BrasserieFransVis

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het mooiste uitzicht van Hoek van Holland

Keukens:

Brasserie, Frans, Vis
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Unicum Waterweg bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Unicum Waterweg8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Jan
11 maart 2017
Gezellig en goed
Weer heerlijk genoten van een avondje Unicum Waterweg. We namen de carpaccio vooraf en de lekkerbek smaakte ook weer goed. Vlotte, plezierige en goede bediening. We komen terug!


6.6
Gemiddelde
Joke
26 februari 2017
xx
Wij gingen na 1 1/12 uur maar eens vragen of het hoofdmenu nog geserveerd werd. De mensen aan de tafeltjes om ons heen gingen al aan ons vragen of we niet vergeten waren. Dan is het erg klant onvriendelijk om door de serveerster de wind van voren te krijgen. Het was druk dus we moesten geduld hebben.


5.3
Gemiddelde
Jacques
12 februari 2017
Lekker gegeten personeel en leiding moet nog veel leren!
Halfjaarlijkse lunch met mijn inmiddels 88 jarige tante,uit Hoek van Holland, gereserveerd om 13:00 uur bij Unicum Waterweg.Nadat wij ons keurig op tijd melden bij de balie gaat deze dame uitzoeken welke tafel voor ons is gereserveerd. Tijdens het het opzoeken vraagt er een andere klant iets aan deze dame welke eerst uitgebreid wordt geholpen terwijl ze ons laat wachten. Daarna begeleid deze dame ons naar een zgn. Hoge tafel waar een reserveringstijd van 12:45 op staat. Aangezien mijn tante van 88 niet aan een hoge tafel kan zitten wijzen wij deze af. Blijkt dat de klanten voor deze tafel deze ook hebben afgewezen en waarschijnlijk aan de voor ons bestemde tafel zitten. Gelukkig is er nog een andere tafel beschikbaar. Na eerst een heerlijk kopje koffie te hebben gedronken willen we graag onze lunch bestellen. Wij maken gebruik van de menukaart op tafel en een door de serverster gebrachte menukaart. De baas van de zaak komt later, zonder iets te zeggen, deze extra kaart weer van onze tafel pakken. Bestek voor de lunch wordt in plaats van neergelegd, aangegeven. Bestelde lunch, incl. een fesje chardone smaakt heerlijk. Voor het kopje koffie na de lunch moet aan twee dames gevraagd worden om dit te bestellen. Kortom Unicum Waterweg wil een brasserie uitstralen op een mooie locatie maar komt erg te kort in service en bediening. Jammer komen we niet meer terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.