Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Emmaboulevard 5, Hoek van Holland51.981071304.11160090BrasserieFransVis

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het mooiste uitzicht van Hoek van Holland

Keukens:

Brasserie, Frans, Vis
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Unicum Waterweg bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Unicum Waterweg8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Yvon Kloppenburg
16 juni 2017
Top lokatie met een hele goede keuken, en uiterst vriendelijk...
Het was denk ik al de 7e keer dat wij voor een etentje gekozen hadden voor Unicum Waterweg. Gevestigd direct aan de Nieuwe waterweg is dit echt een locatie met uitzicht. terwijl je geniet van overheerlijke en mooi opgediende gerechten varen grote en kleinere schepen vlak langs je tafel voorbij. Je vergeet soms bijna op je bord te kijken want daarop liggen de door de keuken brigade van Unicum Waterweg bereide gerechten te lonken om geconsumeerd te worden. Zomaar een voorbeeld van de kaart (juni 2017) : "Stellendammertje"" : een voorgerecht welke de vis lief hebber beslist niet mag missen. Zo mooi opgemaakt en lekker. Een van onze tafel genoten maakte de opmerking zo lekker heb ik de zalm nog nooit gegeten. En buiten de zalm ook nog garnaaltjes en paling op de schotel. Hoofdgerechten worden ook allemaal heel mooi uitgeserveerd, Iedere keer dat wij hier waren andere gerechten uitgeprobeerd : Alles heel fijn van smaak. De vis gerechten zijn echt vers en dat proef je. Vlees gerechten ook niet te versmaden. Dan nog de gast vrijheid van de eigenaren de broers Moerman en hun team : Het kan niet meer stuk.Als u hier geweest bent, en onder de indruk naar huis gaat overweeg dan ook een keer een bezoek te brengen aan de andere twee zaken van de familie Moerman: Unicum Hoek van Holland en hotel restaurant Unicum Elzenhagen in Monster. Geloof mij het wordt dan moeilijk kiezen waar te gaan eten. Complimenten voor allen betrokken bij deze drie zaken.En tot snel weer ziens


8.0
Gemiddelde
Annemieke
15 juni 2017
Ik heb dorst
Bij binnenkomst was het heel rustig in het restaurant. Geweldig uitzicht over het water. Het viel erg tegen dat wij erg lang moesten wachten voordat er iemand kwam vragen of we iets wilden drinken. We hebben een aantal keren op subtiele wijze geprobeerd de aandacht te trekken, maar het leek wel of het personeel ons niet wilde zien.Ook iemand in een groen overhemd (een iets hogere rang??) keek steeds recht voor zich uit i.p.v. op de gasten aan de tafeltjes te letten. Uiteindelijk door iemand met heel overdreven tandpastalachje aan te kijken, kwam hij uiteindelijk bij ons. Het personeel was best wel vriendelijk, beleefd en aardig, maar ze waren steeds moeilijk te bereiken. Een tweede bestelde glas wijn werd vergeten, dus moesten we weer iemand "aan haar jasje trekken." We echt heel lekker gegeten, maar het personeel zou iets meer attent kunnen zijn.


8.6
Gemiddelde
Wilma
5 juni 2017
Wakker worden aan zee Pinkster ontbijt
Het was voor het eerst dat Unicum Waterweg dit Pinksteren ontbijt organiseerde. De zaak zat behoorlijk vol en iedereen genoot duidelijk van al het lekkers dat zo vroeg op de dag werd aangeboden. Er waren wel wat kleine startprobleempjes, maar iedereen stond gezellig met elkaar te kletsen tot ze aan de beurt waren en de borden weer aan waren gevuld. Super geregeld, lekker gegeten met mooi uitzicht en het personeel deed hun uiterste best om iedereen een heerlijk pinkstergevoel te geven. Voor herhaling vatbaar heren Moerman! Leuk om Hoek van Holland zo op de kaart te zetten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.