Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Emmaboulevard 5, Hoek van Holland51.981071304.11160090BrasserieFransVis

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het mooiste uitzicht van Hoek van Holland

Keukens:

Brasserie, Frans, Vis
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Unicum Waterweg bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Unicum Waterweg8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Wilma
25 april 2017
Super gezellig
Wij waren die dag 45 jaar getrouwd en wilden dit niet zomaar voorbij laten gaan, dus bij Unicum Waterweg een aangeklede borrel besteld voor familie en vrienden. Lekker geen gedoe in huis en tijd voor je gasten. Dat hebben we geweten, het werd een super gezellige middag met heel veel lekkers tijdens het buffet en de kids genoten van hun patatjes en een eigen gemaakte ijsjes. Het was het eerste feestje in het nieuwe gedeelte van de zaak. Wij kijken terug op een fijne, sfeervolle middag en bevelen dit dan ook iedereen aan. Unicum, nog bedankt voor de enorme goede sfeer en het lekkere eten!


7.6
Gemiddelde
Gerard
24 april 2017
Het was top
Gewoon weer heerlijk gegeten top


8.0
Gemiddelde
Willem
23 april 2017
Heerlijk gegeten
We hebben heerlijk gegeten. De truffelsoep is een aanrader. Het volendammertje was super. De kabeljauw smaakte voortreffelijk.Een tip voor het presenteren van de saus, ik zie dit liever apart in een bakje erbij. Dan kan je zelf de hoeveelheid saus bepalen. De ossehaas was als vanouds. De crème brûlée was wederom heerlijk..... en die dronken visser was ook niet te versmaden. En laat nut nog leest het meisje dat ons bediende kon ons veel vertellen over de producten die wij op ons niet kregen en haar kennis van de wijn was ook oké. Kortom genoten en heerlijk gesmikkeld.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.