Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Monsterseweg 100, Poeldijk52.022597504.20333650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen staat voor Kwaliteit, service en gastvrijheid

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Unicum Elzenhagen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Unicum Elzenhagen8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Mandy
18 februari 2017
Diner
Als voorgerecht 'de wandeling' met 3 personen besteld. Waanzinnig lekker allemaal. Als hoofdgerecht risotto, was flauw van smaak en niet smeuïg genoeg. Super ambiance, mooie materialen en inrichting. De bediening is chaotisch, er komen verschillende mensen aan tafel om bestellingen op te nemen, waardoor dingen vergeten worden of de bediening twee keer met een kaart aankomt terwijl er al besteld is. Je moet lang wachten op brood, drinken en er is weinig aandacht voor de tafels. Vaak moet je vragen of je vinger opsteken om iets te kunnen bestellen. Dit is bij Unicum in Hoek van Holland wel anders.


8.0
Gemiddelde
John
17 februari 2017
Valenrijnsdag
Afgelopen dinsdagavond hebben wij samen genoten van een heerlijk en sfeeervol valentijnsmenu.De persoonlijke aandacht die gastheer Aad even geeft maakt het altijd weer heel bijzonder.Reken maar weer op ons volgend jaar.


10.0
Gemiddelde
Edwin van der Zijden
15 februari 2017
Geweldig
Op valentijnsdag hier a la carte gegeten. Alle gerechten waren heerlijk alleen hadden de frieten van ons niet gehoeven bij de chateau brand. Dit doet afbreuk aan het gerecht. De ambiance is heel erg gezellig, leuk en aangenaam. Het bedienend personeel is vakkundig en hebben plezier in het werk, een absolute aanrader voor een heerlijk etentje op niveau, ....


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

zwinkels, Zevenhuizen
5 maart 2016

Wij waren erg teleurgesteld dat tijdens het 50 jarig jubileum van mijn opa en oma, ongeveer de helft van alle hoofdgerechten koud - en echt niet net niet warm meer - geserveerd werd. Tip voor de volgende keer, serveer de 13 gerechten niet op dezelfde tijd uit, of zorg er toch echt voor dat de biefstukjes allemaal warm op tafel komen. Dit was erg jammer, voor een relatief hoge prijs. Het restaurant oogt mooi en het personeel is verder vriendelijk.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.