Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Monsterseweg 100, Poeldijk52.022597504.20333650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen staat voor Kwaliteit, service en gastvrijheid

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Unicum Elzenhagen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Unicum Elzenhagen8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Lammert
14 augustus 2017
Zondag13 augustus
Wij zijn hier zondag geweest en hebben heerlijk gegeten met goede bediening in een geweldige sfeer. Ook hebben we overnacht in de 2 kamers in het huis zelf. Mooie ruime kamers met alles er op en er aan. Echt helemaal goed. Opbouwende kritiek: Enige overlast van de medewerkers die nog kwamen omkleden naast onze kamers in de nacht en we konden geen raam open doen omdat er veel verkeer is.


9.3
Gemiddelde
May
14 augustus 2017
Top avond!
Heerlijke avond gehad, super gegeten in een prachtige ambiance! Hartelijk dank!


9.0
Gemiddelde
Moniek
11 augustus 2017
Ontspannen, zorgeloos, genieten!
Vanwege een nogal ingewikkeld dieet, kan uit eten gaan nogal een uitdaging zijn. Ondanks dat de keuken vaak hun best doet om rekening te houden met mijn dieetwensen, moet ik toch vaak zelf nog alert zijn of wel overal aan gedacht wordt en er toch niet iets op mijn bord ligt, waar ik behoorlijk beroerd van kan worden. Bij Unicum Elzenhagen kon ik deze zorg echt volledig loslaten, doordat de gastvrouwen & -heren en de keuken hier perfect rekening mee hielden!! Los van dat het eten (en de wijnen die erbij aangeboden werden) heerlijk was en ik daar erg van heb genoten, was het ontspannen en zorgeloos genieten echt een luxe die ik in tijden niet zo heb ervaren. Bedankt!


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

zwinkels, Zevenhuizen
5 maart 2016

Wij waren erg teleurgesteld dat tijdens het 50 jarig jubileum van mijn opa en oma, ongeveer de helft van alle hoofdgerechten koud - en echt niet net niet warm meer - geserveerd werd. Tip voor de volgende keer, serveer de 13 gerechten niet op dezelfde tijd uit, of zorg er toch echt voor dat de biefstukjes allemaal warm op tafel komen. Dit was erg jammer, voor een relatief hoge prijs. Het restaurant oogt mooi en het personeel is verder vriendelijk.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.