Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Haringvliet 635-637, Rotterdam51.919672004.49297980Barbecue/Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Meat Rotterdam draait het om een goed huwelijk tussen het vlees en de kwaliteit. Nice to Meat als slager ondersteunt ons hierin.

Kwaliteit vind je ook terug in ons personeel met een flinke dosis eigen persoonlijkheid. Wat wij doen, doen wij goed! Toffe mixdranken, goede koffie en mooie wijnen en bieren. Bij al onze producten vind je kwaliteit en karakter terug. Wij durven te zeggen dat wij velen van jullie een nieuwe ervaring gaan meegeven. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

keuken:

Barbecue/Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Meat bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Meat8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
D.
2 maart 2017
Heerlijk Gegeten bij Meat Rotterdam
Heerlijk gegeten, de carpaccio is heerlijk dik gesneden en in combinatie met de truffelmayo echt een delicatesse! Fantastische steak als hoofdgerecht gegeten en de taart van chef Peet na. Nog nooit zo'n heerlijke cheesecake gegeten, de consistentie van de cheesecake is echt perfect! Lieve bediening, begripvol, gastvrij en lief! Zeker komen wij nog eens terug!


8.0
Gemiddelde
Leon
27 februari 2017
Topavond
Goede service en lekker eten.


7.6
Gemiddelde
Maartje
18 februari 2017
Mistig maar lekker
Eten was prima we hadden helaas de pech dat er plastic op het voorgerecht zat. Het vlees was wel erg lekker en de bediening was zeer vriendelijk. De afzuiging werkte niet maar daar kon het personeel niets aan doen. Daardoor was er een extra dimensie met mist šŸ˜Š. Voor het vlees zeker een aanrader, maar de garnituur bij de gerechten was karig.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.