Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Haringvliet 635-637, Rotterdam51.919672004.49297980Barbecue/Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Meat Rotterdam draait het om een goed huwelijk tussen het vlees en de kwaliteit. Nice to Meat als slager ondersteunt ons hierin.

Kwaliteit vind je ook terug in ons personeel met een flinke dosis eigen persoonlijkheid. Wat wij doen, doen wij goed! Toffe mixdranken, goede koffie en mooie wijnen en bieren. Bij al onze producten vind je kwaliteit en karakter terug. Wij durven te zeggen dat wij velen van jullie een nieuwe ervaring gaan meegeven. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

keuken:

Barbecue/Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Meat bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Meat8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
marianne
14 december 2016
heerlijk gegeten !
Gisteren avond een vorkje geprikt met mijn man. Super bediening en een geweldige kok, die je vlees precies klaar maakt zoals je vraagt. De frietjes zijn ouderwets lekker en de winter groenten i.p.v. coleslaw...... yum !


8.0
Gemiddelde
Frits
29 november 2016
Vaker doen
Het eten was uitstekend met echt lekker vlees. Dus voor vleesliefhebbers zeker een aanrader. Het was jammer dat er op zondagavond zo weinig gasten waren. Dat komt zeker door de ligging maar het komt de sfeer niet ten goede. Wij waren met 4 personen en hadden dar minder last van.


6.7
Gemiddelde
Vincent
6 november 2016
Eten bij meat Rotterdam.
Wel ok├ę eten niet geweldig maar ook niet slecht. De bediening maakt een hoop goed in deze zaak. Attent, vriendelijk, snel en behulpzaam. Aan de zaak zelf mag wel wat aandacht geschonken worden.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.