Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Haringvliet 635-637, Rotterdam51.919672004.49297980Barbecue/Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Meat Rotterdam draait het om een goed huwelijk tussen het vlees en de kwaliteit. Nice to Meat als slager ondersteunt ons hierin.

Kwaliteit vind je ook terug in ons personeel met een flinke dosis eigen persoonlijkheid. Wat wij doen, doen wij goed! Toffe mixdranken, goede koffie en mooie wijnen en bieren. Bij al onze producten vind je kwaliteit en karakter terug. Wij durven te zeggen dat wij velen van jullie een nieuwe ervaring gaan meegeven. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

keuken:

Barbecue/Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Meat bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Meat8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Jeanne
16 augustus 2017
Wat een leuke plek
Zaterdagavond, lekker zonnetje, geen betere plek dan op het terras aan het Haringvliet, genoten van een heerlijk stoofpotje en verrukkelijke frietjes, ook de steak van mijn partner was buitengewoon. Een aanrader!


9.0
Gemiddelde
Ruud
10 juli 2017
Hier komen we zeker nog eens terug !
Een warme zomeravond.In de Oude Haven zijn de terrassen goedgevuld. Met zicht op de oude schepen en de nieuwe kantoorreuzen kiezen we een tafeltje aan het water. Geen voorgerecht. We gaan direct voor dat waarvoor we gekomen zijn: een goed stuk vlees. En we worden niet teleurgesteld. Heerlijk vlees, perfect bereid. De gepofte knoflook saus (meer een heerlijke jus) in een kleine sauskom ernaast. Ongeschilde aardappelen zijn omgetoverd in heerlijke verse friet. De in reepjes gesneden rauwkost maakt de compositie op het bord compleet. Rotterdamser kan niet (of moet ik dan zeggen: ken nie). Geen poespas. Als je naar een restaurant genaamd Meat gaat, dan moet het vlees de baas op het bord zijn. Zonder het vooraf afgesproken te hebben kiezen de tafelgenoten allemaal een ander toetje. Of je nou de panna cotta, de Eaton Mess, de lemon cheesecake, het kaasplankje of een Irish Coffee kiest, het is allemaal lekker en goed van smaak. Zoals de titel al verraadde: Hier komen we zeker nog eens terug ! Zelfs ik moet zoeken naar een kritische noot. Als ik er dan toch een moet noemen, dan is dat het niet kunnen krijgen van een (merk) bier van de tap op het terras, omdat dat deel van het terras niet in gebruik zou zijn.


8.3
Gemiddelde
Sebastiaan
3 juli 2017
Carnivoren zullen genieten!
Een uitstekend restaurant vooral voor de vlees liefhebbers onder ons. Prachtige stukken vlees. Voor de sfeer moet je houden van onbewerkt hout. Zelf vond ik het een mooie uitstraling hebben. Bediening was vriendelijk en behulpzaam. Punt van verbetering is de leuning bij de trap naar beneden naar de toiletten volledig door trekken naar boven. De ouderen onder ons hebben moeite met het stuk zonder leuning.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.