Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerksingel 9, Berkel en Rodenrijs51.993250204.47938415BrasserieWijnbar

toon telefoonnummer

Keukens:

Brasserie, Wijnbar

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2015

terras

 

 Reviews over Restaurant Muller & Co8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Arjanne bergwerff
18 september 2017
Feest muller
Het was geweldig !!!


6.0
Gemiddelde
Gemma
17 september 2017
Herrie
Wij zijn zaterdag 9 september bij Muller gaan eten, maar moesten, ondanks dat we gereserveerd hadden, een uur op onze tafel wachten. We kregen wel ondertussen wat lekkers te te eten dus dat maakte veel goed. Ik vond het de hele avond een enorme herrie en omdat we zo laat aan tafel gingen en dus laat klaar waren, begon ondertussen ook de DJ de volumeknop open te draaien. Toen konden we elkaar niet meer verstaan en zijn we weggegaan.


9.0
Gemiddelde
Reynout
17 september 2017
50 jarig verjaardagsfeest voor 70 personen
Afgelopen vrijdag mijn 50e verjaardag gevierd bij Muller. Gekozen voor het loungedeel achter in de binnentuin voor ong 70 mensen. Bijna alle gasten naar me toe gekomen wat een geweldige locatie dit is! De variatie in zitjes, loungebanken, treinzitjes, sta tafels enz maakten de ruimte heel erg gezellig en werden allemaal gebruikt. Het dak was dicht ivm de regen, maar de ruimte werd daardoor met de heaters en kachels misschien nog wel gezelliger en zeker voldoende warm. De voorbereiding met Barbara was al professioneel , maar de avond zelf ook, supervriendelijke (en goede) bediening, die niet alleen achter de bar bleef maar ook voldoende rond liep. Ik had gekozen voor wat kleinere (canapƩ) happen, naast het gebruikelijke bittergarnituur en luxere kaas en worst. Die waren vrij duur en ok maar niet zo bijzonder als ik voor die prijs verwachtte. Een echte topavond kortom


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.