Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Marie Heinekenplein 5, Amsterdam52.357304404.89181090Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Eat, drink en relax bij het sfeervolle restaurant De Kleine Valk aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam en geniet van hun culinaire verwennerijen!

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2015

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo

 Reviews over Restaurant & Loungebar De Kleine Valk8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Catharina
8 mei 2017
Middelmatig
Terras is fijn, bitterballen waren goed. Moesten redelijk lang wachten tussen het voor en hoofdgerecht. Burgers waren redelijk. Opgediend op een houten plankje, heel,onhandig om van te eten. Er waren chips bij, beetje flauwekul. Er hadden een paar sausje bij geserveerd moeten worde, ik vond alles behoorlijk duur. 9 euro voor een garnalekroket met twee garnalen. Prijs, kwaliteit verhouding klopt niet. Jammer, met een paar simpele ingrepen valt er veel meer van te maken


8.0
Gemiddelde
Joke
9 april 2017
Super
Het was het totaalbeeld, heerlijke dag met mijn zusje in Amsterdam, geweldig zonnetje, lekker gelounged op het terras, binnen een fijne plek gekregen, echt heerlijk gegeten en genoten van het gezelschap van the man in charge, Jean Pierre. Ik woon in Apeldoorn maar kom zeker terug bij De Kleine Valk


4.6
Gemiddelde
Chantal
3 april 2017
Zondag 2 april
Via via had ik vernomen dat jullie een mooi, kwalitatief restaurant waren. Ik besloot door deze info een kijkje te nemen op jullie website en zag aan de aantal sterren dat het wel goed zat. Als eerste bij binnenkomst kregen wij een tafel voor 4 mensen ipv 5 personen, het is dat mijn moeder het een gezellige hoek vond dat wij daar zijn gebleven. Vervolgens hadden wij het eten besteld, hebben daar super lang op moeten wachten en kregen vervolgens twee foute bestellingen. Normaal gesproken hoor je het vlees samen met de friet te krijgen maar de friet kwam echt 15 min later. (Kijk als het nou super druk zou zijn kan ik nog begrip tonen, maar dat was het niet). Ik vond qua prijs en het aantal sterren het eten echt super slecht. Het vlees van de rib eye was niet heel erg mals en de groentes daarbij was gewoon niet lekker, dit kan ook aan onze smaak liggen. Maar nogmaals voor de prijs en aantal sterren verwacht je kwaliteit! We zouden een toetje nemen en mijn moeder verrassen maar we hebben dat achterwege gelaten en zijn weggegaan. De service was okay niet super slecht maar ook niet geweldig.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.