Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hoogoorddreef 1, Amsterdam52.310118204.94729180Scandinavisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Gård - Nordic Kitchen te Amsterdam ontdek je alle Scandinavische specialiteiten.

De Scandinavische keuken is vooral gebaseerd op jezelf vermaken met vrienden en familie. Daarom hebben wij een menu gemaakt dat geschikt is voor iedereen. Zo hebben wij een ‘Grill’ menu, daar kun je je favoriete gerecht uitkiezen en compleet maken met allerlei bijgerechten. Natuurlijk hebben wij ook de klassieke all-stars, zoals een burger en een Caesar salade. En natuurlijk de typisch Scandinavische klassiekers – Zweedse gehaktballen, Noorse Kabeljauw, Deens Smørrebrød en andere heerlijke gerechten.

keuken:

Scandinavisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2015

 Reviews over Gård - Nordic Kitchen6.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.6
Gemiddelde
René
2 augustus 2017
Te duur, magere service
Evenementen menukaart is duurder dan losse gerechten van de menukaart. Als je er wat van zegt, dan gaan ze met de prijs omlaag. De rest van de klanten wordt dus genept waar ze bij staan. € 63 voor een slecht gevulde salade, een paar Zweedse balletjes met puree, 2x appelcake (geen taart, wat op de kaart staat) met een mini bolletje ijs, 2 medium bier en 2 rosé. Totaal overprijst, € 4,5 voor een glas rosé ??? Dit was eens, maar nooit meer !


6.0
Gemiddelde
Alexander
27 mei 2017
Teleurstellende wachttijd
Bij binnenkomst bleek de reservering niet opgenomen in de tafel schikking. Gelukkig was er nog wel plaats. We werden snel geholpen, dus dat was prima. Helaas vanwege een optreden in de Arena was er geen standaard kaart, alleen een zeer beperkte keuze kaart. Dit was NIET aangegeven op de website, anders hadden we zeker ergens anders gaan eten. Ook was het jammer, dat we na het voorgerecht ruim 3 kwartier moesten wachten op het hoofdgerecht. Als je weet dat het druk wordt, zorg je toch dat je klanten daar geen last van hebben? Wij vinden het een gemiste kans.


7.3
Gemiddelde
Marije
3 december 2016
Wachten
Het eten was lekker maar het wachten minder. Borrelhapje kwam na een half uur. Het eten stond binnen een paar minuten op tafel maar de drankjes bleven weg. De bediening was druk druk drukSchrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.