Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Brugstraat 13, Groningen53.216703606.56037660

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Feliz betekend geluk en blijdschap, iets dat we onze gasten graag meegeven na een bezoek te hebben gebracht aan ons prachtige bedrijf.

Bij Feliz Fine Food vinden we het belangrijk dat u ongedwongen kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Dit realiseren we voor een groot deel door de prachtige locatie en de sfeer van het pand waarin wij acteren. Feliz is een concept dat wordt uitgedragen in een monumentaal pand met een stijlvol, bijpassend interieur.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Feliz Fine Food bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Feliz Fine Food8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Roel
29 juni 2017
Genieten
Heerlijk gegeten met wijnarrangement. Daarnaast prettig, vriendelijk en vooral humorvol benaderd! Grote plus.


7.6
Gemiddelde
Hans
20 mei 2017
Hier kom ik nog een keer
Met zijn vieren goed gegeten en n goed glas wijn gedronken. Bediening is vriendelijk en correct. Gezellige ontspannen sfeer. Leuk dat de schaal met vis langskwam waaruit we konden kiezen.


8.0
Gemiddelde
Jan-Hendrik
13 mei 2017
Dineren
Het dineren bij Feliz was een totale verrassing. Voor we een bestelling gedaan hadden kwam de gastheer ons vertellen wat de vis van de dag was, mooi gepresenteerd op een schaal. We bestelden de verrassingsmenu van 3 gangen. 1 keer vlees en keer vis. Het voorgerecht was een aangenaam en fris gerecht dat als een plaatjes was gepresenteerd op een bord. Ondank dat we voor vis hadden gekozen, kregen we vlees bij het voorgerecht maar smaakte daar zeker niet minder om. Het voorgerecht voorspelde niet wat de volgende gang werd en ook dat werd een totale belevenis van het Dineren. De Prijs is erg netjes voor wat je krijgt en alles wordt tot in de puntjes uitgelegd van wat er voor je op het bord ligt. Op de site krijg je geen duidelijk indruk over wat je kunt verwachten als je bij Feliz gaat dineren. Wel ga je weer weg met een culinaire ervaring en verrassende avond.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.