Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Brugstraat 13, Groningen53.216703606.56037660

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Feliz betekend geluk en blijdschap, iets dat we onze gasten graag meegeven na een bezoek te hebben gebracht aan ons prachtige bedrijf.

Bij Feliz Fine Food vinden we het belangrijk dat u ongedwongen kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Dit realiseren we voor een groot deel door de prachtige locatie en de sfeer van het pand waarin wij acteren. Feliz is een concept dat wordt uitgedragen in een monumentaal pand met een stijlvol, bijpassend interieur.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Feliz Fine Food bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Feliz Fine Food8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Kim
19 februari 2017
Heerlijke avond wat eindigde in een flop!
We werden goed ontvangen, goede bediening erg gezellig. Mooie locatie en mooi ingericht. Het voorgerecht en het hoofdgerecht waren heerlijk. We hadden gekozen voor het foodsharing concept, echt een aanrader! Echter, toen we eigenlijk klaar waren met het hoofsgerecht heeft het ruim (!) drie kwartier geduurd voordat er iemand kwam om te vragen of we inderdaad klaar waren en of we nog een nagerecht wilden. We moesten uiteindelijk zelf naar de bar lopen met deze vraag. De gastheer / medewerker was namelijk erg druk met zijn vrienden aan de bar bezig dat hij nergens anders oog voor had. Tevens waren velen van het personeel al naar huis en waren ze alles al aan het opruimen en schoonmaken, dit was overigens om 20.45 uur. Toen we dit aangeven werden we uitgelachen en werd en bij de uitgang nog iets gesist in de trant van ppfff Heerlijk gegeten maar een einde als dit heeft ons etentjes zeker verpest. Gelukkig hebben we ergens anders de avond voortgezet en nog een heerlijk dessert gehad. Erg jammer!!


10.0
Gemiddelde
Jose
4 februari 2017
Super high tea
het was lekker veel ,vers en super lekker !!! Goede bediening ( wat ik ook net zo belangrijk vind als het eten ) super middag gehad 😉


9.0
Gemiddelde
Conny
29 januari 2017
Een heerlijke high tea!
Een heerlijke High tea gehad bij Feliz! Goed ontvangst, gezellig personeel! Als je in Groningen bent, ga daar dan gezellig wat eten of drinken!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.