Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Zandvoortselaan 145, Heemstede52.359402104.60854740AziatischFusionJapans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Red Orchids is gevestigd aan de wel bekende Zandvoortselaan 145 in Heemstede. In het voormalige pand van Restaurant Pula. Restaurant Red Orchids is een modern en trendy restaurant met een Moderne Aziatische Keuken.

Bij Restaurant Red Orchids worden combinaties gemaakt tussen verschillende eetculturen. Zowel de geheimen van de Oosterse keuken als de Westerse keuken. Restaurant Red Orchids heeft een keuken waarin kwaliteit en versheid centraal staat, waarbij de puurste ingrediënten worden gebruikt om de lekkerste gerechten te bereiden. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.

Keukens:

Aziatisch, Fusion, Japans

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2015

Michelin

Bib Gourmand

 Reviews over Restaurant Red Orchids8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
chris
13 januari 2017
lekker eten!
ook dit keer was het uitstekend zelfs nog iets sneller in bediening als de vorige keer. Peking eend,Dim sum,en een selectie uit de hoofdgerechten werden allemaal prima opgediend en van adequate uitleg voorzien . er werd ook nog mihoen bijbesteld zonder verdere kosten.Ook de wijnen waren goed geselecteerd vooral Malbeck was uitstekend en voor 27,50 geen overdreven prijs.


9.0
Gemiddelde
Astrid
12 januari 2017
Red Orchid
Voor de tweede keer hier gegeten en zeker niet voor het laatst! Alles even verfijnd en smaakvol en dat alles in een fijne, sfeervolle entourage. Het personeel is super vriendelijk en de eigenaar maakt regelmatig een praatje met zijn gasten. Aanbeveler!!


7.0
Gemiddelde
Kees
9 januari 2017
Verrassend!!
Met hele familie (9 p.) verrassend lekker gegeten. Denken i.v.m. de kleine kinderen op een leuke manier mee. Door de goede gastvrijheid zeker een heerlijk restaurant om terug te komen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.