Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Zandvoortselaan 145, Heemstede52.359402104.60854740AziatischFusionJapans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Red Orchids is gevestigd aan de wel bekende Zandvoortselaan 145 in Heemstede. In het voormalige pand van Restaurant Pula. Restaurant Red Orchids is een modern en trendy restaurant met een Moderne Aziatische Keuken.

Bij Restaurant Red Orchids worden combinaties gemaakt tussen verschillende eetculturen. Zowel de geheimen van de Oosterse keuken als de Westerse keuken. Restaurant Red Orchids heeft een keuken waarin kwaliteit en versheid centraal staat, waarbij de puurste ingrediënten worden gebruikt om de lekkerste gerechten te bereiden. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.

Keukens:

Aziatisch, Fusion, Japans

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2015

Michelin

Bib Gourmand

 Reviews over Restaurant Red Orchids8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Pim
23 mei 2017
Super avondje
Hi, voor t eerst hier gegeten. Geweldige ervaring qua eten en service. Bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam (bijv met de beste wijn per gerecht serveren). Het eten is heerlijk en echt Aziatisch. Kortom een aanrader!


7.3
Gemiddelde
Lilian
21 mei 2017
Oeps,
Op aanraden van velen zijn mijn partner en ik zaterdagavond bij Red Orchid gaan eten. Sfeer voelde meteen goed. Jammer van het verdroogde roosje op tafel en de lauwe fles Spa. Het menu zag er goed uit en bood veel keus. Helaas is het v gangen verrassingsmenu er 's avonds thuis weer geheel uitgekomen; voedselvergiftiging. Kan gebeuren maar was geen leuke afsluiter van een gezellig en smaakvol etentje.


9.6
Gemiddelde
Connie
21 mei 2017
Aziatische keuken op hoog niveau
Wij komen hier graag met vrienden regelmatig eten. De kwaliteit is altijd constant en van hoog niveau. De bediening is attent en vriendelijk. De gerechten worden met trots en toewijding geserveerd. Terecht, want het eten is heerlijk!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.