Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Haagsemarkt 5, Breda51.577311404.73872310Bourgondisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Gezellig eten en borrelen bij De Aogse Markt.

Eet- & Bierlokaal de Aogse Markt is een Bourgondische eet- en drinkgelegenheid in het hart van Princenhage. De unieke locatie, het prachtig gerestaureerde pand, de warme informele ambiance maken een bezoekje aan ons tot een ware belevenis. De sfeer is vriendelijk en ongedwongen, de kwaliteit verrassend.

keuken:

Bourgondisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Eet & Bierlokaal De Aogse Markt bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Eet & Bierlokaal De Aogse Markt8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Francis
18 januari 2017
Leuke avond!
Zaterdagavond met grotere groep geweest. Leuke tent en gezellig gegeten. Eerlijk gezegd vielen ons de hamburgers een beetje tegen. De broodjes waren erg droog en hard en de burger zelf erg doorbakken, terwijl op de kaart staat dat alle burger 'medium' gebakken worden, dat was duidelijk niet gelukt. Wel lekkere biertjes!


8.0
Gemiddelde
Emil
17 januari 2017
Gezellig met vrienden
We gingen met 9 mannen lekker uit eten. Dat is zeker gelukt. Aogse markt is een gezellige tent met lekkere biertjes en mooie gerechten. Zeker de moeite waard. En kun je niet kiezen uit alle bieren doe dan de tombola, lekker grabbelen naar biertjes en laat je verassen met de uitslag.


8.6
Gemiddelde
Tanja
17 januari 2017
gezellig, lekker en betaalbaar
De moeite waard! heel sfeervolle omgeving. Beetje rumoerig maar daardoor erg gezellig. Leuk voor een borrel aan de bar met borrelhap maar ook voor een uitgebreider etentje. De kaart is niet standaard maar wel afwisselend. Een aanrader.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.