Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Raampoortstraat 10, Rotterdam51.927212304.47875580PortugeesVisMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Nabij het centrum van Rotterdam is SeaFood & Grill restaurant Opporto gevestigd. Je kunt in ons restaurant terecht voor een drankje, lunch en diner. In de sfeervolle lounge en aan de bar geniet je van heerlijke appetizers en drankjes. In het hippe, toch sfeervolle interieur van de ‘hoofdboog’ geniet je van heerlijke gerechten als een seafood plateau of cataplana.

Keukens:

Portugees, Vis, Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Opporto bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Opporto8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
David
17 januari 2017
Amazing food
Beautiful venue Great service Amazing well presented food


6.6
Gemiddelde
Jan
16 januari 2017
Goed, maar moet beter
Goede locatie om eten te combineren met een goed gesprek. Tafels staan ruim uit elkaar en er is geen luide storende achtergrond muziek. Belangrijk is natuurlijk dat het eten ook goed is. En dat is het gelukkig wel en soms zelfs origineel. Echter de prijs/kwaliteit en kwantiteitsverhouding klopt toch niet helemaal. Voor het goede beetje eten betaal je teveel geld of andersom, voor het dure eten krijg je te weinig. Zeker de voorgerechten zijn bekrompen. Bijvoorbeeld drie mini coquilles met een beetje aankleding zijn te duur voor 14,50 dat is ongeveer 5 euro voor een miniscuul hapje. Gelukkig was de smaak zeer goed. Dat dan wel weer. Ook het portie gamba's zijn aan de weinige kant. Het hoofdgerecht in ons geval Cataplan á 24,95 kan net. Dit kon worden uitgebreid met een suppletie van een halve kreeft voor 15,=. Dus bij elkaar 39,95. Wat is nu het geval. De halve kreeft neemt de plaats in van andere seafood producten die in de basis pan zitten. De prijs neemt dus toe en de kwantiteit blijft gelijk i.p.v. meer. Ook hier. het gerecht is wel smakelijk. Dan de wijn verstrekking. Het schijnt tegenwoordig gebruikelijk te zijn om wijnglazen ter grote van een bescheiden viskom op tafel te zetten. Indien je geen hele fles neemt maar per glas bestelt, krijg je ongeveer zes druppels in dit te grote glas ter waarde van in ons geval 4,= tot 6,25 per glas. De bediening is basis goed, maar helaas zijn niet alle personeelsleden top. Wat de éne goed doet, verpest de ander. Desalniettemin blijft de zaak de moeite waard door de positief genoemde opmerkingen.


9.0
Gemiddelde
Eva
8 januari 2017
In tijden niet zo lekker gegeten!
Een heerlijke avond gehad bij Opporto, alle drie de gangen waren zeer goed en ook de Portugese witte huiswijn! Mijn kinderen van 14 en 11 vonden het ook heerlijk, we komen zeker terug. Foto's staan op Instagram @evako71


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.