Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Raampoortstraat 10, Rotterdam51.927212304.47875580PortugeesVisMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Nabij het centrum van Rotterdam is SeaFood & Grill restaurant Opporto gevestigd. Je kunt in ons restaurant terecht voor een drankje, lunch en diner. In de sfeervolle lounge en aan de bar geniet je van heerlijke appetizers en drankjes. In het hippe, toch sfeervolle interieur van de ‘hoofdboog’ geniet je van heerlijke gerechten als een seafood plateau of cataplana.

Keukens:

Portugees, Vis, Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Opporto bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Opporto8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Ton
29 september 2016
Prima
Eten en service prima. sfeer wat minder, maar dat kwam door de lage bezettingsgraad. Kom ik hier weer? Absoluut.


9.3
Gemiddelde
Marinus
28 september 2016
Opporto Rotterdams bijzonder mooie en vriendelijke en lekkere...
Ik had een reservering gedaan voor de maandag ter ere van ons 29 jarig huwelijks feest. Mijn vrouw wilde altijd al eens naar "De Markthal" en ik zocht een visrestaurantje uit. Daar aangekomen waren we een van de weinige gasten op dat moment. We kwamen aan een tafeltje waar ze al een mooie rode roos hadden neergezet....chapeau.!! We werden op onze wenken bediend en na een heerlijk drinken deden we onze bestelling, een heerlijke visschotel. Heerlijk..!! Het was voldoende allemaal, toetje ging er niet meer in, misschien helaas. Maar bij een koffietje kregen we nog een verrassing, een mooi opgemaakt bord met "Hartelijk Gefeliciteerd, en 29 " erop met 2 chocolade harten met rose glazuur. Mensen, geweldig bedankt.!! Als we weer eens in Rotterdam zijn dan nemen we de andere schotel....en is het misschien wel de "30"....... Grtzz.


10.0
Gemiddelde
Henk
26 september 2016
diner na optreden Gisela Joao
Met m'n Portugese artiestgroep rond Gisela Joao na afloop van een optreden in de nieuwe Luxor naar Opporto gegaan om lekker te eten en te ontspannen na een drukke dag. Op afspraak werd de keuken langer opengehouden en kregen we een rijke dis met visspecialiteiten voorgeschoteld door een geweldige staff. Klasse eten, klasse ontvangst in een sfeervolle ruimte. Kon niet beter.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland