Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Deltaplein 630, Den Haag52.068116704.21947450GrillInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tasty food en easy going with an American bite.

Keukens:

Grill, Internationaal

Geopend sinds:

maart 2015

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hudson Bar & Kitchen Kijkduin bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hudson Bar & Kitchen Kijkduin8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Deborah
31 augustus 2016
Lekker gegeten!
We hebben hier heerlijk gegeten. Het zag er prima uit en het smaakte goed. De service mag alleen wel iets beter. De tafel waar wij moesten gaan zitten was vies. Het duurde bijna een half uur voor onze bestelling werd opgenomen en vervolgens was een van ons nog niet klaar met eten en werd zonder vragen het bord weggehaald. Als dat de volgende keer beter is, dan een 10!


7.0
Gemiddelde
Geoff
17 augustus 2016
Net niet
Moesten lang op ons eten wachten en kregen toen ook nog 1 bestelling verkeerd. Dit werd netjes gecorrigeerd. Betekende wel dat we niet tegelijkertijd konden eten. Als vergoeding voor het ongemak mochten we een drankje van het huis en kregen we koffie toe. Eten was goed en men is goed met de fout/klacht omgegaan. Toch wel weer voor herhaling vatbaar.


5.7
Gemiddelde
Jolanda
14 juli 2016
Heerlijk eten, maar slechte bediening
Dit was mijn tweede keer bij de Hudson in Kijkduin dat het niet goed liep. Het begon met dat we de gewone kaart kregen en daarna de 'stresskaart', omdat het te druk zou zijn voor de gewone kaart. Naar mijn mening moet je als restaurant de gewone kaart kunnen doen, uitgezonderd de extreme zomerdagen of feestdagen, maar daar was deze dag geen sprake van. Het opnemen ging daarna goed. Tijdens het wachten op het hoofdgerecht liep het tussen een aantal (vrouwelijke) collega's niet helemaal lekker en dat was merkbaar en zichtbaar. Hier hoort een klant niks van mee te krijgen. Na een heerlijk hoofdgerecht duurde het vrij lang voordat de borden werden opgehaald en ook het opnieuw bestellen van drinken moest vanuit onszelf komen. Er ontbreekt in deze bediening duidelijk een manager die alles overziet en het personeel aanstuurt. Het eten was wel erg lekker, dus complimentwn


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland