Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

1e vd Helststraat 80, Amsterdam52.354623604.89336800YoghurtbarBiologisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De heerlijke biologische en pure yoghurt van Yoghurt Barn in Amsterdam is een echte healthy pleasure. Op elk moment van de dag loei lekker!

Keukens:

Yoghurtbar, Biologisch

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Yoghurt Barn (De Pijp) bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Yoghurt Barn (De Pijp)8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


1.0
Gemiddelde
Rumeysa
18 augustus 2017
Kom nooit meer terug!
Ik kwam met een paar vriendinnen naar yoghurt barn, we hadden gereserveerd en een bevestiging. Er werd aangegeven dat dit niet zo was en we werden niet geholpen. Het personeel was ongeinteresseerd enonvriendelijk. Wij komen niet meer terug!!


8.0
Gemiddelde
Bas
16 augustus 2017
Bijzondere variatie
We hadden van tevoren gereserveerd en onze high tea stond daardoor al snel klaar. Gelukkig maar, want het kostte even voor we alles op hadden. Wat een verschillende gerechten, allemaal even lekker! Zeker een aanrader dus.


2.6
Gemiddelde
Chelischa Vermeer
16 augustus 2017
Slechte ervaring
Hey, Afgelopen dinsdag 15-08-2017 had ik bij jullie een high tea gereserveerd. Ik had er van te voren hele hoge verwachtingen van maar schijn bedriegt. Normaal gesproken schrijf ik nooit reviews over plekken/restaurants waar ik ben geweest, maar ik vond het dit keer wel nodig. Jullie zijn gespecialiseerd in yogurt. Waarom krijg ik dan lauw warme yogurt geserveerd? De Carrotcake was een soort papje en dat geld ook voor de twee langwerpige stukjes cake. Het rozijnenbrood was overigens keihard. Het enige leuke aan het hele verhaal was dat de thee lekker was. Leuk dat we konden kiezen uit verschillende smaken en dat je het zelf in een zakje kon doen. Ik plaats deze review niet om te klagen. Ik ben fan van jullie concept, en ik kom graag bij jullie vestiging op Amsterdam Centraal voor een gezonde en lekkere yogurt sensatie. Ik hoop dat jullie in de toekomst de kwaliteits/ prijs verhouding weer evenredig aan elkaar kunnen krijgen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.