Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

1e vd Helststraat 80, Amsterdam52.354623604.89336800YoghurtbarBiologisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De heerlijke biologische en pure yoghurt van Yoghurt Barn in Amsterdam is een echte healthy pleasure. Op elk moment van de dag loei lekker!

Keukens:

Yoghurtbar, Biologisch

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Yoghurt Barn (De Pijp) bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Yoghurt Barn (De Pijp)8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Susanne
19 oktober 2016
Yoghurt Barn
Genoten van een high-tea in de Yoghurt Barn in de Pijp. Nooit eerder gedaan, maar erg verrast! Super veel lekkere dingen, voor een goede prijs. Leuke service waarbij alles goed uitgelegd werd. Erg leuke middag gehad!


7.7
Gemiddelde
Anne
3 oktober 2016
Wederom een geslaagde high-tea
Dit was de 2e keer dat ik mocht genieten van een high tea bij de yoghurt barn. Ik ben niet voor niks een tweede keer gegaan en het was weer onwijs lekker en goed. Er zat ruim een jaar tussen de 2 keren dat ik een high tea heb gedaan. De yoghurt combinaties waren wel anders dan de eerste keer wat ik ook wel verwacht met nieuwe producten etc. De broodjes, dipjes en suikervrije repen waren alleen nog hetzelfde. Dit geld trouwens ook voor de sapjes en thee. Misschien dat verandering daarin ook wel eens leuk kan zijn. Als je denk aan producten van het seizoen, kun je onwijs veel variatie toevoegen! Buiten dat kom ik zeker snel weer terug.


8.3
Gemiddelde
Esther
2 oktober 2016
Heerlijke high tea
Heel gezellige sfeer en super lekker eten. En niet eens zo slecht voor je gezondheid. Ook aan suikervrij gebak is gedacht. De hoeveelheid was precies goed. Al konden wij ons ijsje niet meer op.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.