Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Rokin 103, Amsterdam52.369778604.89278160FransAziatischStreetfood

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van bijzondere, originele Frans-Aziatische gerechten in het hartje van Amsterdam

Keukens:

Frans, Aziatisch, Streetfood

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Terpentijn bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Terpentijn8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Juliette
17 oktober 2016
Voldeed niet aan verwachting
Al maandenlang was ik nieuwsgierig naar dineren bij Terpentijn. Nu eindelijk geboekt. Tafel om half 8 met 3 vriendinnen. We waren iets aan de late kant (half uurtje later)- je kent het wel, vooraf borrelen en dan snel ohja we moeten naar het restaurant -. We kregen een gezellige tafel. Echter werd er niet meteen om drankjes gevraagd, of iets van brood neergezet. Moesten we zelf om vragen. Als voorafje deelden we een bord oesters. Deze waren er om tien voor negen nog steeds niet. Bleek naar een andere tafel gebracht te zijn. Ruim na negenen kwam ons bordje. Vervolgens vroegen we direct maar om hoofdgerecht er achter aan toe doen. Deze kwam pas om kwart voor 10. Bijna 2 uur na binnenkomst. Ik vind dat super slecht. Ik heb zelf jarenlang in de horeca gewerkt, en dat is gewoon een no go. Zeker als je bijna een uur moet wachten op je bord oesters. Zelf had ik de hamburger besteld, geen aanrader. Vlees extreem rood, lading friet naast bord gekwakt (geen leuk schaaltje/bakje/puntzakje - zoals het overal leuk geserveerd wordt -. Het leek wel kroeg waardig, maar zelfs daar is de opmaak beter. Vriendin van mij had mosselen - zeer droog en hadden geen lekkere aangemaakte gemarineerde smaak-. Ik ben altijd zeer selectief en kritisch als het gaat om het uitkiezen van een goed restaurant in Amsterdam. Ik volg de trends op de voet en ga graag voor kwaliteit. Dat viel nu gewoon erg tegen. Ik wil niet uitsluiten dat ik hier nooit meer heen ga, maar aan de opmaak en de service van de gerechten mag wel wat extra aandacht aan worden besteed!


8.7
Gemiddelde
renske
14 oktober 2016
review
Bedankt


8.3
Gemiddelde
Eric
14 oktober 2016
Heerlijk
Prima locatie voor een date. Heerlijk eten en lieve bediening.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland