Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Rokin 103, Amsterdam52.369778604.89278160FransAziatischStreetfood

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van bijzondere, originele Frans-Aziatische gerechten in het hartje van Amsterdam

Keukens:

Frans, Aziatisch, Streetfood

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Terpentijn bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Terpentijn8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Marije
9 juni 2017
Lekker eten, maar weinig bediening
Ik heb heerlijk gegeten bij Terpentijn, maar de service was helaas heel slecht - waarschijnlijk omdat het zo druk was. De kapsalon was heel verrassend en goed, maar het brood kwam pas ná het hoofdgerecht. Mosterd na de maaltijd. Ja, er staat op de kaart dat dit in een andere keuken wordt bereid en dat het dus(?) wat langer kan duren, maar we hadden niet verwacht dat brood meer dan een uur na bestelling zou duren. Toen we wilden afrekenen, hebben we eerst een kwartier aan tafel gewacht tot er iemand van de bediening langs zou komen, maar dat gebeurde niet. Toen ik naar het toilet ging, heb ik aan de bar de rekening gevraagd, maar die kwam ook toen niet. Jassen aangetrokken met z'n 3en bij de bar gaan staan om af te rekenen, en nóg komt niemand ons helpen om even af te rekenen. Dat werd dus geen fooi... Jammer, want verder heel lekker!


7.6
Gemiddelde
Anne-Fré
3 juni 2017
Mooie ruimte voor groep
Er was in de aanloop redelijk wat miscommunicatie over het groepsmenu met melding paar dagen tevoren over gewisselde chef en toch ander menu. Na overleg gelukkig toch het 'oude' menu gekregen wat we hadden afgesproken. Het eten smaakte goed! Service was zeker vriendelijk en deed zijn best, ook qua planning met de speeches. Echter helaas weinig assertief, moest alles aansturen; bijv geen wijnglazen op tafel, moeten vragen om de wijn meermalen, niet uit zichzelf bestelling opnemen, koffie aangegeven maar werd vergeten. Dit is bedoeld als opbouwende kritiek, want overall een goede ervaring en lekker gegeten in sfeervolle ruimte!! Dank! Er valt dus verbetering te halen in de kwaliteit van de service!


10.0
Gemiddelde
Annemiejaspers@telenet...
13 mei 2017
Dankjewel
Wij waren zéér tevreden, volgende week komen we al terug en volgend jaar weer met een andere groep maar dat moet ik nog met het bestuur bespreken. Kunnen we volgende week een beetje meer salade krijgen en minder brood. Ik heb al gevraagd voor bruin brood ipv wit.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.