Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kanaalweg-Zuid 1, Vriezenveen52.403238106.60115760Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Grand Café Seven draait alles om eerlijk, mooi en vooral lekker eten. Er wordt veel gebruik gemaakt van authentieke streekproducten.

In ons restaurant, aan de bar of op ons gezellige terras is de sfeer ontspannen en vriendelijk, het interieur is hip en uit steigerhout opgetrokken. Samen met onze wijnkenner Jeroen Bos serveren wij graag een passende wijn bij het gerecht van uw keuze. Onze gasten laten beleven en genieten, daar gaat het om bij Seven!

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé en restaurant Seven bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé en restaurant Seven8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Jenny
1 december 2016
gezellig heerlijk etentje!
We werden gastvrij ontvangen in een erg gezellig restaurant. Er werd prima uitleg gegeven als wij vragen hadden. De gerechten (hoofd en na) zagen er prachtig uit, op lekker warme borden. We hebben genoten van de heerlijke combinaties. Het teveel aan bestek werd niet opgeruimd, evenals de glazen die we niet (meer) gebruikten, bleven wel eens staan. Maar het eten was heerlijk, dus dan is het een zeer geslaagde avond. Er was ook genoeg te zien in het mooi ingericht vertrek. Hele vriendelijke bediening! Wij kunnen het echt aanraden. We zaten er met ons gezin in de leeftijd van 16 tot 53 jaar.


9.6
Gemiddelde
Jürgen Kwant
15 november 2016
Lekker gegeten
Goed eten, zeer prettige bediening. Dessert uitstekend !


7.6
Gemiddelde
Cor
14 november 2016
Gezellige avond met kameraden gehad !
Lekker gegeten en gedronken en genoten van de gastvrijheid ! Groot pluspunt vind ik de ruime tafels waar je ( althans wij 4en ) aan zit te eten, dat is zeker prettig ! En de tafels staan niet 'hoog' op elkaar in het restaurant, dat is ook prettig 👍


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.