Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kanaalweg-Zuid 1, Vriezenveen52.403238106.60115760Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Grand Café Seven draait alles om eerlijk, mooi en vooral lekker eten. Er wordt veel gebruik gemaakt van authentieke streekproducten.

In ons restaurant, aan de bar of op ons gezellige terras is de sfeer ontspannen en vriendelijk, het interieur is hip en uit steigerhout opgetrokken. Samen met onze wijnkenner Jeroen Bos serveren wij graag een passende wijn bij het gerecht van uw keuze. Onze gasten laten beleven en genieten, daar gaat het om bij Seven!

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grandcafé en restaurant Seven bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grandcafé en restaurant Seven8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Jacw
15 september 2017
Lunch
Toen er aankwamen zat de kok en de bediening samen buiten op hey terras een sigaret te roken. Vind ik echt niet kunnen


6.6
Gemiddelde
Mearl
14 september 2017
Prijzige verrassing
Bij het bestelling waren we verrast dat er geen menukaart aanwezig is. Je kan kiezen uit en twee of drie gangen menu. Je krijgt de keuze tussen vlees, vis of een combi hiervan. Je kan aangeven wat je absuluut niet wil hebben, en wat je uiteindelijk krijgt is een verrassing. Opzich een leuk en apart idee, maar omdat er geen menukaart is heb je dus ook geen duidelijk overzicht van de prijzen. Het eten smaakte verder goed, bediening en sfeer ook prima! Maar als je kijkt naar de hoeveelheid eten op het bord in verhouding met de prijs, is het toch behoorlijk prijzig. De rekening was dan ook een beetje een onaangename verrassing..


7.6
Gemiddelde
Ferdinand
14 september 2017
Lekker gegeten
Op basis van hun website en daar vermelde menukaart voor deze locatie gekozen. Bij aankomst bleek dat menukaart geschrapt was en dat je kon kiezen uit een verrassing menu vlees / of vis en je kon het aantal gangen opgeven. Wij hebben gekozen voor 3-gangen menu vlees en het was erg lekker. Bediening was vriendelijk en lichtte keurig het geserveerde toe. Sfeer was minder, maar dat was meer gevolg van beperkte bezetting vanwege doordeweekse dag.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.