Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Basseliekplein 1, Oosterhout51.645803104.86065730BrasserieWijnbar

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mix zoals de naam doet vermoeden is een mix van een brasserie, gastrobar en wijnlounge. We zijn opzoek gegaan naar een nieuwe balans tussen gastronomie, wijn en ontspannen genieten.

Onze lunchkaart, dinerkaart, koffiekaart, gebakskaart, gastrokaart en onze ruime selectie van 18 open wijnen geeft iedereen de mogelijkheid te genieten van vele verschillende smaken, producten en niet onbelangrijk een variatie in prijzen

Mix richt zich op iedereen die een leuke en culinaire avond uit wilt, een goede lunch of wilt genieten van één van onze heerlijke wijnen in de wijnlounge of op het terras.

De koffiebar is vanaf 9:00 uur open en biedt de mogelijkheid te genieten van onze koffie en thee specialiteiten met huisgemaakte patisserie items waaronder muffins, croissants, chocoladebroodjes, onze marshmallow brownie, koekjes en gebak. Tevens hebben wij een iso- togo bekers voor een goede en vooral warme kop koffie of thee voor onderweg.

Keukens:

Brasserie, Wijnbar

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Mix bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Mix8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
audrey
15 augustus 2017
waardering voor de high tea
wij zijn vorig jaar met social deal bij mix geweest voor de high tea was voortreffelijk deze keer met groupon viel erg tegen.er was deze keer geen voor en nagerecht. ik kreeg als antwoord,als u via social deal besteld is het veel luxer,beetje vreemd daar het dezelfde prijs was en t zelfde restaurant. brood was heel karig belegd,en zonder boter was t zeer droog.ik heb nog 2 voughers liggen,jammer van de 25 euro maar het is de rit ernaar toe niet waard vanaf tilburg


10.0
Gemiddelde
Els
12 augustus 2017
HIGH TEA
we gingen voor de high tea. er was maar 1 dame in de bediening, maar die had het goed onder controle. Heerlijke soep en genoeg te snoepen. Origineel opgediend in een soort kubuskastje.Echt een aanrader.


8.3
Gemiddelde
Ellen
10 augustus 2017
Prima verzorgde high tea
Uitstekend verzorgde high tea in n heel sfeervolle ambiance


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.