Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Basseliekplein 1, Oosterhout51.645803104.86065730BrasserieWijnbar

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mix zoals de naam doet vermoeden is een mix van een brasserie, gastrobar en wijnlounge. We zijn opzoek gegaan naar een nieuwe balans tussen gastronomie, wijn en ontspannen genieten.

Onze lunchkaart, dinerkaart, koffiekaart, gebakskaart, gastrokaart en onze ruime selectie van 18 open wijnen geeft iedereen de mogelijkheid te genieten van vele verschillende smaken, producten en niet onbelangrijk een variatie in prijzen

Mix richt zich op iedereen die een leuke en culinaire avond uit wilt, een goede lunch of wilt genieten van één van onze heerlijke wijnen in de wijnlounge of op het terras.

De koffiebar is vanaf 9:00 uur open en biedt de mogelijkheid te genieten van onze koffie en thee specialiteiten met huisgemaakte patisserie items waaronder muffins, croissants, chocoladebroodjes, onze marshmallow brownie, koekjes en gebak. Tevens hebben wij een iso- togo bekers voor een goede en vooral warme kop koffie of thee voor onderweg.

Keukens:

Brasserie, Wijnbar

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Mix bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Mix8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Debby
23 september 2017
Lekkere high tea👍🏼😃
Was lekker en meer als genoeg Presentatie goed Personeel aardig Sfeer restaurant leuk


1.0
Gemiddelde
CL
20 september 2017
Nooit meer
Wij waren er voor high tea die een via groupon hadden gekocht.Bij binnenkomst was er niemand en er zaten al 2 danes te wachten op ontvangst van iemand.nadat er eindelijk iemand kwam mochten we een tafeltje uitkiezen.we kregen theewater en ze was weg zonder uitleg of iets.na een tijdje kwam ze met een etagère en soep en fruit.ze wenste ons nog smakelijk eten en weg was ze weer.de andere dames die er eerder waren kregen na 15 minuten pas hun high tea.maar voor de rest was het personeel ook weg en nergens te bekennen.ze was hooguit 2 langsgeweest in 2,5 uur tijd om te vragen of we iets nodig hadden.toen we klaar waren wilden we dat aangeven maar er was weer niemand te bekennen.die andere dames zijn maar gewoon weg gegaan en ik heb nog gezocht en toen zijn wij uiteindelijk ook maar weggelopen.zo kan je toch geen restaurant runnen?ook proefde je heel duidelijk dat meer dan de helft uit de diepvries kwam en het kwam niet overeen met wat ze in groupon beloven.je zou een sandwich extra moeten krijgen en nog andere lekkernijen maar niks van gezien.nee nooit meer voor ons.nog nooit zo slecht meegemaakt.


1.6
Gemiddelde
Laura
8 september 2017
Viel erg tegen!
Geen sfeer, lege zaak (ook personeel was niet te vinden), muziek stond te hard en de (via Groupon) High Tea de Luxe was niet lekker, karig en zeker niet luxe te noemen. Absoluut niet voor herhaling vatbaar.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.