Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Basseliekplein 1, Oosterhout51.645803104.86065730BrasserieWijnbar

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mix zoals de naam doet vermoeden is een mix van een brasserie, gastrobar en wijnlounge. We zijn opzoek gegaan naar een nieuwe balans tussen gastronomie, wijn en ontspannen genieten.

Onze lunchkaart, dinerkaart, koffiekaart, gebakskaart, gastrokaart en onze ruime selectie van 18 open wijnen geeft iedereen de mogelijkheid te genieten van vele verschillende smaken, producten en niet onbelangrijk een variatie in prijzen

Mix richt zich op iedereen die een leuke en culinaire avond uit wilt, een goede lunch of wilt genieten van één van onze heerlijke wijnen in de wijnlounge of op het terras.

De koffiebar is vanaf 9:00 uur open en biedt de mogelijkheid te genieten van onze koffie en thee specialiteiten met huisgemaakte patisserie items waaronder muffins, croissants, chocoladebroodjes, onze marshmallow brownie, koekjes en gebak. Tevens hebben wij een iso- togo bekers voor een goede en vooral warme kop koffie of thee voor onderweg.

Keukens:

Brasserie, Wijnbar

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Mix bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Mix8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Herman en Christl
3 december 2016
Kon beter
Geen tafel uitkiezen bij binnenkomst, ondanks lege zaal. 3 kwartier wachten voorgerecht, na opmerking hierover kwam het eten wel snel. Eten niet bovengemiddeld.


7.0
Gemiddelde
Ad
12 november 2016
mixed feelings
Via vakantieveilingen een 3- gangenmenu geboekt. Met zorg bereid. Lekker. De kok kan koken. Prima huiswijntje Ambiance kan beter. Door de harde materialen zijn de omgevingsgeluiden wel erg doordringend. De verlichting is ook niet optimaal (te donker) vooral aan de muurzijde van het restaurant. De bediening was vriendelijk en attent.


10.0
Gemiddelde
Jacob
6 november 2016
Super
Heerlijk eten ,sfeervol restaurant, prima personeel , heel behulpzaam en vriendelijk. Geweldig eten , ik was buiten zinnen van de Spare Ribs . Afschuwelijk lekker met goede sausjes en bijlagen. Toppie


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.