Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Basseliekplein 1, Oosterhout51.645803104.86065730BrasserieWijnbar

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mix zoals de naam doet vermoeden is een mix van een brasserie, gastrobar en wijnlounge. We zijn opzoek gegaan naar een nieuwe balans tussen gastronomie, wijn en ontspannen genieten.

Onze lunchkaart, dinerkaart, koffiekaart, gebakskaart, gastrokaart en onze ruime selectie van 18 open wijnen geeft iedereen de mogelijkheid te genieten van vele verschillende smaken, producten en niet onbelangrijk een variatie in prijzen

Mix richt zich op iedereen die een leuke en culinaire avond uit wilt, een goede lunch of wilt genieten van één van onze heerlijke wijnen in de wijnlounge of op het terras.

De koffiebar is vanaf 9:00 uur open en biedt de mogelijkheid te genieten van onze koffie en thee specialiteiten met huisgemaakte patisserie items waaronder muffins, croissants, chocoladebroodjes, onze marshmallow brownie, koekjes en gebak. Tevens hebben wij een iso- togo bekers voor een goede en vooral warme kop koffie of thee voor onderweg.

Keukens:

Brasserie, Wijnbar

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Mix bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Mix8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Hans
11 mei 2017
Steilvol restaurant
Ik ben hier op 10 mei met mijn vader gaan eten. Helaas was het erg stil. Er was nog slechts één andere tafel bezet. De voorgerechten waren helemaal in orde. Mijn vader nam een carpaccio die echt anders was. De serveerster had dit al verteld, dus het was geen verrassing. De smaak was helemaal in orde. Zelf nam ik de coquilles die erg lekker waren. Niets speciaals, gewoon goed. Als hoofdgerecht namen we beiden varkenssaté. Prima, met huisgemaakte satésaus. Verder niets speciaals. De witte Chardonnay was prima.


5.0
Gemiddelde
Claudia
11 mei 2017
Tegenvaller
De porties waren klein en daarenboven was het vlees aangebrand. Hier komen we niet terug.


1.0
Gemiddelde
Tonny
7 mei 2017
Slecht !
Sorry, ik heb al een beoordeling door gegeven, maar ik probeer zal het herhalen. We hebben ten eerste wel minstens 0.45 min. moeten wachten op het eten, de wijn hadden we snel, daarna niet meer komen vragen of we nog wat wilden drinken, met twee personen hadden we de carpaccio genomen: oude sla, bruine randjes, vieze zoete roze en donkere plakjes en de kaas hoort ook niet op deze manier; de anderen waren koud, ipv milkshake wilde de jarige koffie, kwam niet, een van mijn gasten is personeel gaan halen in de keuken, want we zagen niemand in restaurant, werd ook niet gevraagd of we nog iets wilden drinken, terwijl het nog wel een feestje moest zijn. We zouden ter vergoeding gratis dessert krijgen, geen kaart gezien, zomaar een soort brownie voor onze neus gezet, wat wij niet meer hoefde, alleen cappuccino. Al bij al : vreselijk, ik schaamde me voor mijn gasten. Slechte kok!!! Ik ben de laatst twee jaar met Kerst voor een brunche , en nog andere keren met mijn broer Jan Roovers, en nog een paar keer bij jullie geweest, toen heerlijk gegeten, dus vandaar!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.