Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Basseliekplein 1, Oosterhout51.645803104.86065730BrasserieWijnbar

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mix zoals de naam doet vermoeden is een mix van een brasserie, gastrobar en wijnlounge. We zijn opzoek gegaan naar een nieuwe balans tussen gastronomie, wijn en ontspannen genieten.

Onze lunchkaart, dinerkaart, koffiekaart, gebakskaart, gastrokaart en onze ruime selectie van 18 open wijnen geeft iedereen de mogelijkheid te genieten van vele verschillende smaken, producten en niet onbelangrijk een variatie in prijzen

Mix richt zich op iedereen die een leuke en culinaire avond uit wilt, een goede lunch of wilt genieten van één van onze heerlijke wijnen in de wijnlounge of op het terras.

De koffiebar is vanaf 9:00 uur open en biedt de mogelijkheid te genieten van onze koffie en thee specialiteiten met huisgemaakte patisserie items waaronder muffins, croissants, chocoladebroodjes, onze marshmallow brownie, koekjes en gebak. Tevens hebben wij een iso- togo bekers voor een goede en vooral warme kop koffie of thee voor onderweg.

Keukens:

Brasserie, Wijnbar

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Mix bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Mix8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Twan
2 februari 2017
Sfeervol restaurant met prima bediening en goede...
Het diner smaakte ons voortreffelijk. Niet al te duur en ruim voldoende grote porties. Goede bediening zonder opdringerig te zijn. Sfeervol ingericht restaurant.


6.0
Gemiddelde
GM
15 januari 2017
Lekker eten maar service kan beter
Wisten niks van couverts.nl kaart die we hadden. Gevraagd kraanwater werd niet gebracht, na nogmaals vragen kregen we source. Kreeg niet de vraag of ik nog een wijntje wilde terwijl glas toch echt leeg was tijdens brengen maaltijd.


9.0
Gemiddelde
Pierre
2 januari 2017
nieuwjaars diner
Op nieuwjaarsdag hebben we voor 6 personen geboekt bij MIX. Waar vrijwel alle restaurants gesloten waren, konden we bij MIX gezellig aanschuiven. Na een gastvrije ontvangst werden we getrakteerd op een amuse gevolgd door een 4-gangen menu. Het personeel was enthousiast, gezellig en behulpzaam. Dit laatste was vooral voor mijn invalide broer een hele fijne ervaring. Na afloop werd een voortreffelijk en uitgebreid dessert buffet voorgeschoteld aangevuld met een heerlijke huisgemaakte Limoncello. Het was perfect, een prima begin van 2017. Mijn welgemeende complimenten aan de keuken en aan de bediening. Super.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.