Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kleinzand 21, Sneek53.032604005.66317250TapasMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Niet zomaar tapas maar tapas van de beste kwaliteit, geserveerd met een oprechte glimlach in onze warme stijlvolle tapas restaurants & lounges in Drachten, Sneek en Leeuwarden!

Kom daarom onbeperkt het sterke mediterraanse karakter van Pata Negra proeven in de zalige tapasgerechten die met veel liefde worden bereid en dagvers zijn.

Keukens:

Tapas, Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Pata Negra bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Pata Negra7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Laura
30 maart 2017
Het was een erg gezellige avond!
We hebben heerlijk gegeten, het eten was goed en de sfeer ook! Alleen bij het betalen moesten we voor 6 personen betalen ipv 4!! Hebben alles nagerekend en hebben het geld terug gevraagd, dit vonden we erg jammer


8.6
Gemiddelde
Dirk
30 maart 2017
Bezoek van 29-3-2017
De ontvangst was hartelijk en we werden meteen een tafeltje toegewezen. Nadat we ons plaatsje hadden gevonden, werd ons uitgelegd, hoe het allemaal zou gaan vanavond. (Wij waren hier namelijk voor het eerst) Wij hebben genoten van de heerlijke gerechtjes die de koks ons voorschotelden en de ambiance waarin dit allemaal gebeurde. Het was erg gezellig en voor ons zal dit absoluut niet het laatste bezoekje zijn geweest in Pata Negra Sneek.


6.0
Gemiddelde
Ingrid
25 maart 2017
Hip verpakte vreetschuur
Kwalitatief vond ik het eten niet slecht maar ook niet goed. De smaak was veelal prima maar veel dezelfde smaken. Erg veel knoflook. Bediening vriendelijk. Onbeperkt tapas eten binnen 2,5 uur brengt niet veel sfeer met zich mee. Kleine tafeltjes met slechte stoelen en bankjes. Jammer dat je als kleine eter vast zit aan 10 gerechtjes voor 23,50 in het weekend. Na 3 rondes van 2 gerechtjes was iedereen aan onze tafel bijna vol. Na 4 rondes waren we wel klaar. Maar je betaald voor 5 rondes. Jammer dat er niet aan kinderen gedacht is, blijkbaar zijn die niet welkom bij Pata Negra. Heel fijn dat er voor ons (voor deze ene keer, omdat het telefonisch nu eenmaal door de chef beloofd was, bij wijze van eenmalige uitzondering) een uitzondering werd gemaakt. Maar dan nog was er weinig geschikts om te bestellen. Na 3x1 gerechtje besteld te hebben had dochter echt genoeg gehad. Niet in verhouding met de prijs die je dan betaald.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.