Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Kleinzand 21, Sneek53.032604005.66317250TapasMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Niet zomaar tapas maar tapas van de beste kwaliteit, geserveerd met een oprechte glimlach in onze warme stijlvolle tapas restaurants & lounges in Drachten, Sneek en Leeuwarden!

Kom daarom onbeperkt het sterke mediterraanse karakter van Pata Negra proeven in de zalige tapasgerechten die met veel liefde worden bereid en dagvers zijn.

Keukens:

Tapas, Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Pata Negra bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Pata Negra8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.7
Gemiddelde
Laura
29 september 2016
Genoten!
Heerlijk gegeten! De hapjes waren snel geserveerd en smaakten heerlijk! Zeker een aanrader !!


6.7
Gemiddelde
H
25 september 2016
Avondje tapas na een lange werkdag
Met collega's gegeten. Half 8 gereserveerd, konden echter pas om 8(!) uur plaats nemen aan tafel. Tot die tijd gewacht aan de bar aan de kant van de ingang waar elke keer mensen moesten passeren (en we moesten staan). Erg jammer. Had het nog langer geduurd dan waren we vertrokken. Wel hadden we ter compensatie ons eerste drankje gratis, wat wel netjes was. Uiteindelijk wel lekker gegeten en we hoefden niet erg lang te wachten op ons eten, omdat we de kaart elke keer vrij snel hadden ingevuld. De red velvet cake viel wat tegen. Je verwacht toch wel echt een stuk taart en geen cupcakeje. Kortom.. Er zijn zeker verbeterpunten!


7.7
Gemiddelde
Sybrig
25 september 2016
vieren bij pata negra
met ons gezin en aanhang uit eten om te vieren dat we zoveel jaar getrouwd zijn. Dat kon goed bij Pata Negra. We hebben een vegetarisch iemand, iemand die niet van vis, iemand die juist van kleine porties houdt, een aantal die enorm van vlees houden en weer anderen die voor vis gaan. een mooi ruim assortiment op de kaart, maar ook niet zoveel dat er keuze stress ontstaat. het welkom was met de brood en kruidenboter een mooi begin. timing tussen 2de en 3de keer duurde best lang naar mijn idee (ik had net voor de eerste keer vlees besteld en daar zin in). muziek en entourage was gezellig, misschien de de muziek op een gegeven moment net iets te hard en na de 3de en 4de keer stond er housemuziek of zo op,, wat de opmerking bij een van de jongens uitlokte dat we sneller moesten eten om op te hoepelen of zo.... ;) later draaide er weer passender muziek. fijn ook dat er niet moeilijk werd gedaan over het aantal te bestellen bakjes, als er al sommigen een ronde oversloegen. ronde 4 misten er bakjes, maar werd snel geregeld. We hebben lekker gegeten en fijn bij gepraat, iedereen was verzadigd, ik kan me voorstellen dat mensen eindeloos bij jullie kunnen blijven hangen...


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland