Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hintham 102, Rosmalen51.700692005.34251790Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Word culinair verwend met veel Spaans lekkers en waan je voor even in vakantiesferen!

Montimar is een bijzonder restaurant
Bij Montimar kunt u namelijk eigentijds dineren tegen ouderwetse prijzen. Maar... er is niet bezuinigd op de kwaliteit. Bij Montimar koken wij namelijk op een mediterrane wijze met uitsluitend verse producten. Deze producten laten wij u ook graag zien door middel van onze vitrines in het restaurant waaruit de keukenbrigade uw maaltijd kookt.
Om het ‘Mediterrane’ concept kracht bij te zetten, serveren wij tevens onze dranken tegen ‘mediterrane’ prijzen. Neemt u eens een kijkje in ons aanbod en laat u culinair en financieel verrassen in ons fantastische restaurant. U kunt uw auto gratis parkeren op eigen terrein.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2015

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 25 personen 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Montimar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Montimar9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


1.0
Gemiddelde
Tineke
6 december 2016
Nooit meer
Buiten bij de ingang werden we ontvangen door een groep rokers. Eenmaal binnen kwamen we in een ruimte, hal waar het waarschijnlijk de bedoeling was dat je daar je jas op hing, want er hingen allemaal jassen. Je moest het zelf maar uitzoeken. Hier dan nog 2 hangertjes gevonden om onze jas op te hangen. Toen het restaurant ingelopen, waar we maar naar de kassa zijn gelopen om ons aan te melden. We hadden gereserveerd voor 2 personen. Nou ze hadden nog wel een plekje gevonden waar ze nog een 2-persoonstafeltje kwijt konden, in de loop. Toen we vroegen naar een ander tafeltje was die er niet. Op dat moment hebben onze jassen gepakt en zijn vertrokken. Kortom een gezellig avondje uit.


10.0
Gemiddelde
Jolanda
6 december 2016
Eten
We zijn met Sinterklaas avond gaan eten en het was uitstekend goede bediening en lekker eten . Het was ook erg leuk met de Pieten . Zeker een aanrader


9.3
Gemiddelde
Nanda
6 december 2016
Heerlijk eten voor een schappelijke prijs
Heerlijk gegeten, leuke en vlotte bediening. Wel is het geluid rondom je heen erg aanwezig, dat is dan ook echt het enige kritiekpuntje. Aanrader als je goed en niet te duur wil uit eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.