Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 23, Amsterdam52.365963804.88485780AziatischWok

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Welkom in de oriëntaalse wonderenwereld genaamd Ron Gastrobar Oriental. Chef Alex wokt je culinair de pan uit, waar Man-Kit stoom afblaast op de heerlijkste dimsum. Reserveren kan! Huānyíng!!!

Keukens:

Aziatisch, Wok

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ron Gastrobar Oriental bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ron Gastrobar Oriental8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Irma
19 februari 2017
Muziek veel te hard
Lekker gegeten, daar niet van. En de uitleg bij de kaart en de gerechten is ook prima. Maar we moesten soms lang wachten op de bestelling of om nog even de kaart te zien voor het dessert. En de muziek? Tsja. Jaren 70/80/90 disco/soulmuziek, op zich leuk, maar slordig achterelkaar gemixt en veel te hard om een normaal gesprek te kunnen voeren met z'n tweeën. Als je met meer bent kan je een gesprek wel vergeten denk ik.


6.6
Gemiddelde
Jeroen
18 februari 2017
Slordig
Voor de 7de keer wezen eten na de opening. Kennis gemaakt met een nieuwe kaart. Ossenhaas en Crispy garnalen waren erg lekker als mede de dim sum. De softshell crab was slap en niet crispy en leek zelfs wat aan de oude kant en niet zoals we die gewend waren. Daarnaast sprak het garnituur en presentatie minder aan dan op de vorige kaart. De bijbestelde rijst was te gaar en vochtig. Jammer.. Het eitje van Ron (dessert) heeft op deze kaart een andere vulling en was helaas te warm waardoor bij het openen van het eitje de inhoud te vloeibaar was en over het bord leegliep. Daarnaast viel het op dat kroepoek niet meer werd aangevuld wanneer deze op is. Al met al een wat minder goede ervaring op valentijnsdag. Focus please!


10.0
Gemiddelde
marije
18 februari 2017
Subliem
Alles; in 1 woord subliem (sfeer, bediening, eten, gastvrijheid, looks, ....)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.