Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 23, Amsterdam52.365963804.88485780AziatischWok

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Welkom in de oriëntaalse wonderenwereld genaamd Ron Gastrobar Oriental. Chef Alex wokt je culinair de pan uit, waar Man-Kit stoom afblaast op de heerlijkste dimsum. Reserveren kan! Huānyíng!!!

Keukens:

Aziatisch, Wok

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ron Gastrobar Oriental bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ron Gastrobar Oriental8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Emmy
25 mei 2017
Weer eens wat anders
Beste mensen heerlijk van een lunch genoten, uitleg van de bediening was top. Kleine zeer mooie smaakvolle hapjes. heerlijk blond tapbier erbij. prijs was normaal. alles kwam keurig op tijd, Het afstreep menu was zeer handig bedacht. Je kon gewoon beginnen, de bediening gaf eerst nette uitleg, en daarna kon je weer afstrepen, en kon je aan de vlg ronde beginnen, een mooie kan water erbij je moet bedenken dat het idee van ik ga bomvol weg alleen is alleen als je veel rondes doet, Op de kaart staan keurig de prijzen. Als service van de zaak een mini ijsje, smaak was oosters. De inrichting vond ik heel zakelijk slim bedacht, wel Oosters sfeertje, maar alles keurig op een rij , zodat je veel klanten kan hebben, boven ook nog een rij tafels. Op aanraden van mijn zoon hier gegeten.,. die was nogal gecharmeerd van de spareribs. Heb ik niet gekozen. nu tot de vlg ronde. met andere hapjes.


8.3
Gemiddelde
Rob
23 mei 2017
Heel lekker eten.
We hadden een heel leuke avond bij Ron's Gastrobar met fantastisch eten en hele goede wijn voor een redelijke prijs. Wat meer vegetarische gerechten en gerechten met alleen vis (zonder vlees) is een kleine suggestie ter verbetering.


10.0
Gemiddelde
Petet
23 mei 2017
Echt geweldig!
Heerlijk eten en goede bediening en redelijke prijzen. Echt perfect. Een aantader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.