Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dwarsweg 63a, Overberg52.029123705.50029210FransNederlandsVegetarisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Frans, Nederlands, Vegetarisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Aangesloten bij

bruiloft / feest

Trouwlocatie 

 Reviews over Bosrestaurant Overberg8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Bob
4 december 2016
Zomaar even uit eten.
Met vrienden spontaan even uit eten. Lekker gegeten, prettige, vlotte bediening in een goede ambieance. Het verrassingsmenu was op alle onderdelen goed en zeer smakelijk.


7.3
Gemiddelde
Willem
30 november 2016
Gezellig gegeten
Persoonlijk had ik de verkeerde keuze gemaakt van de menu kaart. Iets als 'oma's stoofpotje'. Het was te weinig en aangevuld met spruitjes waar ik niet dol op ben. Gelukkig wat kunnen aanvullen met patat en groenten. De andere drie uitgenodigde personen waren zeer tevreden.


9.6
Gemiddelde
Maarten
29 november 2016
Voor herhaling vatbaar(!)
Voortreffelijk geholpen in het faciliteren en organiseren van een verrassingsfeest voor de 60e verjaardag van een familielid. Assistent manager Marcel Brouwer denkt mee in het volledige proces, van logistiek tot de keuken en het aankleden van de ruimte. Tevens erg strakke communicatie in aanloop naar de geprikte datum. Prijs-/kwaliteitsverhouding van eten en bar is zeer goed. In het buffetmenu betaalt de gast geen cent teveel voor hetgeen geserveerd wordt. Tevens is van alles ruim voldoende: niemand ging onverzadigd naar huis en eenieder was lovend over de kwaliteit van het eten. In de door ons gereserveerde ruimte is de bar constant bezet geweest en de bediening optimaal. Niemand heeft hoeven 'wachten', ook de service was dus ruimschoots voldoende. Hiervoor is ons overigens geen cent extra in rekening gebracht. Bosrestaurant Overberg, hartelijk dank; ons ziet u zeker terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.