Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Wilheminaplein 11, Horst51.453782506.05260680EetcaféBarbecue/Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een avondje uit: tijd voor het grote genieten. Enerzijds de vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn. Anderzijds de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. En dat in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent.
Bij Gossimijne kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Alleen, met z’n tweeën of juist in groter gezelschap: we doen er alles aan om het u volledig naar de zin te maken.
Neem onze kaart. Of u nu een echte vleesliefhebber bent, liever vis heeft of juist vegetarisch eet, tien tegen één dat u moeilijk uw keuze kunt maken. En heeft u bijzondere wensen? Laat het even weten, het mag u aan niets ontbreken.
Want dáár is het ons om te doen. Dat u op het einde van de avond heerlijk gegeten heeft, een gezellige tijd heeft gehad en naar huis gaat met de gedachte:

Gossimijne... da’s lekker!

Keukens:

Eetcafé, Barbecue/Grill

Geopend sinds:

juni 2015

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bar-Bistro-Restaurant Gossimijne bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bar-Bistro-Restaurant Gossimijne8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.6
Gemiddelde
Lisanne
24 februari 2017
Service
We hadden lekker gegeten alleen jammer dat we steeds 40 minuten moesten wachten op ons eten. Hierdoor hebben we maar weinig hapjes kunnen krijgen. Wat op viel was toen ze gingen sluiten de gerechten in een keer wel snel door konden dit zorgden ervoor dat we ons niet welkom voelden. Verder was er ook geen service qua drinken. We moesten steeds zelf vragen om drinken omdat er helemaal niemand bij onze tafel kwam!


9.3
Gemiddelde
Wiel
23 februari 2017
tapas eten
We hebben met een groep van 14 personen voortreffelijk tapas gegeten. Prima bediening en de gerechtjes waren lekker en goed verzorgt. Ook ondanks de grote groep hoefde we niet lang te wachten op de gerechtjes.


8.0
Gemiddelde
Doris
22 februari 2017
Het was een heerlijke, gezellige avond!
Heerlijk gegeten. Weer heerlijke gevarieerde hapjes! Deze keer minder lang hoeven te wachten! Top!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.