Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Voorstraat 71, Poeldijk52.022128204.21934730EetcaféInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
‘Eindeloos’ staat voor eindeloos genieten en dat op ieder moment van de dag en daarom willen wij je een zo breed mogelijk assortiment van dranken aanbieden.

Eindeloos genieten betekent ook gezelligheid, met elkaar genieten van een goed glas wijn of een heerlijke likeur in een sfeervolle ambiance.

Lekker eten behoort ook zeker tot eindeloos genieten. Onze gevarieerde keuken biedt je alle ingrediënten om uw smaakpapillen eindeloos te prikkelen. Je kunt voor een heerlijke lunch, borrelhapjes, een uitgebreid diner en overheerlijke tapas bij ons terecht.

Keukens:

Eetcafé, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Eindeloos bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Eindeloos8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
René
16 januari 2017
Heerlijk eten, super bediening!
Uit eten in Westland op de zondagavond voor Blue Monday; zou er verder nog iemand zitten? Ja hoor, het was gezellig druk bij Eindeloos. Het bedienend personeel was, ondanks dat ze zich de benen uit het lijf liepen, gezellig en hulpvaardig. Het eten was heerlijk. En omdat we nog lang niet alle gerechtjes geprobeerd hebben, hebben we een goede reden om nog 's terug te komen. Maar eigenlijk is elke reden een goede reden om nog 's terug te komen. Parkeren kan voor de deur, maar mocht geen plaats zijn, zet je auto dan op het parkeerterrein bij de Jumbo = om de hoek.


5.0
Gemiddelde
Marja
16 januari 2017
Het duurde eindeloos.....
Het eten smaakte goed, maar kwalitatief en de manier van opmaken kan veel beter. Door een grote feestpartij in de andere ruimte, waarbij dezelfde keuken wordt gebruikt, duurde het allemaal veel te lang. Uiteindelijk waren we het zitten en wachten zat, waardoor we het bestellen eerder hebben afgesloten. Uiteindelijk was het feestje in de andere ruimte voorbij en kregen we 3 kleine gekozen toetjes binnen 5 minuten. Voor die tijd hadden we 6 kleine voor/hoofdgerechtjes in 3 uur.


9.0
Gemiddelde
Fred
15 januari 2017
Eindeloos genogen
Weer met vrienden en onze kinderen bij Eindeloos gegeten. Wederom heerlijke variatie van kleine hapjes gegeten. Vriendelijke bediening en snelle service. Kinderen lekker aan het spelen in de speelkamer waardoor de volwassenen lekker de tijd hebben om bij te kletsen... binnenkort weer reserveren...


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.