Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Torenplein 15, Barneveld52.139342105.58384840Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van een snelle lunch tot een romantisch diner! Heerlijk op het Zonnigste terras van Barneveld!

Grand-Café Kuhlman is een sfeervol restaurant in Barneveld. Wij werken onder andere samen met bedrijven zoals Eco Fields, Wijnwinkel Barneveld en Echte bakker Van der Veer zodat wij u smaakvolle en pure gerechten met bijpassende wijnen serveren!

Bij Grand Café Kuhlman koken we volgens de Dutch Cuisine. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we voor onze producten samenwerken met Boerenhart, een coöperatie van lokale boeren uit de Gelderse Vallei. Daarmee zetten we ons in voor een beter leven voor dieren, het milieu en de lokale boeren. Wij gaan voor duurzame, biologische en creatieve gerechten voor concurrerende prijzen.

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Kuhlman bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Kuhlman8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.3
Gemiddelde
patrick
7 december 2016
Gezellig, maar het is het niet
Afgegaan op de lovende reviews, maar een domper wat eten betreft. Vlees was droog en niet lekker. Kleine porties en dan voor 6 personen ook maar 1klein bakje friet. Prijs/kwaliteit/hoeveelheid totaal niet in verhouding. Voor ons niet voor herhaling vatbaar, helaas.


9.0
Gemiddelde
X
3 december 2016
Je voelt je gelijk thuis door de vriendelijke amicale...
Prachtige gelegenheid om gezellig te eten en bij te praten met vrienden. Het enige puntje wat aandacht verdiend is de sanitaire gelegenheid, van deur tot pot zou het vernieuwd/ opgefrist mogen worden.


8.3
Gemiddelde
Hanny
13 november 2016
We komen zeker weer terug!
We zijn zeer tevreden over het eten was perfekt en met smaak bereid! We vonden het geen probleem dat het wat langer duurde. Dat was een teken dat er aandacht aan was besteed. We vonden het heerlijk aardige bediening en komen hier weer terug. Een echte aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.